Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

1920 x 1080,

FullHD,

60 kl/s

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

8.8

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 831362

Kod produktu: 831362

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

89900

89.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

89900

89.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Czy

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie


Największe osiągnięcia. Uwiecznione w formacie Full HD.


Na wodzie, w powietrzu, na ziemi: Action Cam pozwala mierzyć się z żywiołem
Czy prujesz morskie fale, pokonujesz wysokie góry, czy po prostu jedziesz przed siebie, nowa kamera Action Cam HDR-AS200V uwieczni każdą sekundę Twoich wyczynów. Najwyższa jakość obrazu Full HD pozwoli później każdemu przeżyć te niezwykłe chwile tak, jakby sam brał w nich udział. Dzięki funkcji automatycznego montażu (Highlight Movie Maker) każdy film zamieni się w arcydzieło.


Przetwornik obrazu CMOS Exmor R®

Ten zaawansowany przetwornik o dużej rozdzielczości zapewnia niski poziom szumów także przy słabym oświetleniu — bez używania dodatkowych źródeł światła.


Procesor obrazu BIONZ X™

Imponująca prędkość zapisu 50 Mb/s oraz stabilizator obrazu SteadyShot™ umożliwiają utrwalanie szybkiej akcji i płynnego ruchu.


Superszerokokątny (170°) obiektyw ZEISS Tessar®

Bardzo szeroki, wynoszący 170° kąt widzenia doskonale nadaje się do nagrywania rozległych stoków narciarskich i wijących się górskich szlaków.



Osłabianie zakłóceń powodowanych przez wiatr

Wbudowany mikrofon stereofoniczny z funkcją osłabiania zakłóceń powodowanych przez wiatr umożliwia nagrywanie czystego, naturalnie brzmiącego dźwięku.


Zatrzymaj chwilę

Zdjęcia seryjne pozwalają uchwycić najważniejszy moment
Swoboda wyboru konkretnego momentu — pozycji, kąta, wyrazu twarzy — idzie w parze z doskonałą jakością zdjęć. Dostępne ustawienia to 10 kl./s / 1 s, 5 kl./s / 2 s oraz 2 kl./s / 5 s.


Pełne zdalne sterowanie pilotem z funkcją podglądu na żywo

To tak, jakby mieć całą ekipę telewizyjną… na nadgarstku. Pilot RM-LVR2 umożliwia natychmiastowe sprawdzenie nagrania2 i podgląd rejestrowanego obrazu. Pozwala też usunąć zbędne ujęcia — i odzyskać pojemność na następne.


Wytrzymała kamera, prosty wybór


Filmowanie bez granic — jak Twoja wyobraźnia
Kamerę HDR-AS200V można zabrać wszędzie. Odporna na zachlapanie obudowa spełnia wymogi klasy ochrony IPX4 — można jej używać przy dużej wilgotności, np. we mgle czy w czasie mżawki. A w trudniejszych warunkach? Dołączona w zestawie wodoodporna obudowa4 umożliwia nurkowanie z kamerą na głębokość do 5m, a drzwiczki do nurkowania (do nabycia oddzielnie) pozwolą zanurzyć się nawet na 60 m. Kamera jest odporna na upał, pył i piasek. Planuj przygody bez ograniczeń!


Zastosowane technologie

Wyjście HDMI
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.15

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Aparat fotograficzny, Zdjęcia seryjne, Nakładanie danych GPS, Wbudowany głośnik, SteadyShot, Nagrywanie interwałowe, Wbudowane gniazdo na statyw, Odporność na pył, Odporność na uderzenie, Odporność na wstrząsy, Nagrywanie w pętli, Motion Shot LE, Obracanie nagrywanego obrazu, Obsługa pilotem z funkcją podglądu na żywo, Strumieniowa transmisja na żywo, Filtrowanie zakłóceń powodowanych przez wiatr

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

1920 x 1080, FullHD, 60 kl/s

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDHC, Karta microSDXC, Karta Memory Stick Micro

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

1

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Nie

Parametry

Dominujący kolor

Biały

Wyposażenie

Kabel USB, Akumulator (NP-BX1), Obudowa wodoodporna (SPK-AS2), Uchwyt na taśmę samoprzylepną, Pilot z funkcją podglądu na żywo (RM-LVR2), Adapter na statyw

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS Exmor R (BSI)

Rodzaj stabilizacji obrazu

Elektroniczna

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

8.8

Stabilizacja obrazu

Tak

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Tak

Tak

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

24.2

Wysokość [mm]

46.5

Szerokość [mm]

81.5

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Koszty Gospodarowania Odpadami
0.16

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie
Opinie
5 / 5 24 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 24 opinii
23 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 2 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Przyzwoita kamera, która wyłącza się z przegrzania.

Jakość obrazu, funkcje kamery są super. Pilot rewelacja, choć jedynie działa z kilku metrów od kamery, sterowanie większością ustawień nagrywania. Jednak kamera kompletnie nie daje rady gdy jest ciepło. W oryginalnej obudowie wyłącza się po kilkunastu minutach nawet na biurku w pokoju gdzie jest 25 st. C, na rowerze w ciepły dzień i w samochodzie z włączoną klimatyzacją tu nawet nawet bez obudowy. Komunikat HEAT i wyłączenie, dalej nie ponagrywasz. Akumulator jest tak gorący, że nie utrzymasz w dłoni. Była na serwisie sontronic w Poznaniu, wymiana płyty gł i nadal to samo, przy kolejnym zgłoszeniu serwis wyparł się twierdząc, że Sony im za takie naprawy nie płaci, że przegrzewanie "jest sprawa normalną może ona samoczynnie się wyłączać", "nie możemy potwierdzić zgłaszanych przez Pana usterek kamery." Kamera nie nadaje się do użytku w ciepłe dni. Może sprawdzi się na nartach. Zdecydowanie odradzam zakup.

Michał M 2018-07-16 08:21:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna

Na plus:
-bardzo dobra relacja jakości do ceny
-stabilizacja
-znakomita jakość obrazu
-ładna stylistyka
-rozsądny tryb slow
-doskonały dzwięk
-niewielkie rozmiary i waga
-podstawowe uchwyty w komplecie
Na minus:
-czas pracy (przy tak małych rozmiarach należy się chyba już z tym pogodzić-rozwiązanie ew. powerbank)
-dość długi czas łączenia kamerki ze sterownikiem na ręce-nie jest to jednak bardzo uciążliwe bo można uruchomić nagrywanie natychmiast wprost z kamery
Sumarycznie oceniam produkt jako więcej niż bardzo dobry.
Kupiłbym go jeszcze raz.

Paweł S. 2017-06-30 21:16:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Brak włącznika do kamery od góry

Polecam, użytkuję 2 lata

Kupiłem AS200 ze względu na pilota z podglądem na żywo co podczas jazdy motocyklem ułatwia mi sprawę. Nie mam żadnego problemu z przegrzewaniem się sprzętu nawet w 35 stopniach. Ogólnie polecam kamerę jak najbardziej. Chodź samo włączanie kamery jest "przykre", bo możemy włączyć klawiszem od razu do nagrywania bądź bocznymi, co podczas jazdy jest utrudnione, model AS50 ma włącznik od góry i tu jest plus.

Maciej 2019-09-13 22:26:31
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywnie

Kamerka swoją jakością wideo powala moim zdaniem nawet egzemplarze GoPro w swojej klasie, godna polecenia w 100%. Jedyną jej wadą jest czas pracy baterii, ale w połączeniu z power bankiem tworzy świetny komplet.

Szymon M 2017-08-30 10:40:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam kamerkę

Kamerka w porządku, wykonana z solidnego plastiku, lekka. Z uwagi na krótki okres użytkowania baterii, jej pracę oceniam na dobrą. Pozytywnym wydaje się być fakt dołączenia pilota sterującego.

Marcin 2019-07-11 00:14:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

polecam

To jest moja najlepsza kamera w życiu! Daje tyle możliwości! Firma Sony się spisała na medal!! Oczywiście, że polecam!! Opis sam mówi za siebie. Dosłownie!! Warto ją mieć!!

Piotr 2015-09-10 12:07:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

polecam

To jest moja najlepsza kamera w życiu! Daje tyle możliwości! Firma Sony się spisała na medal!! Oczywiście, że polecam!! Opis sam mówi za siebie. Dosłownie!! Warto ją mieć!!

Piotr 2015-09-10 12:07:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Sony HDR-AS200VR

Super sprzęt, bardzo dobre parametry, świetna stabilizacja obrazu. Każdy film to małe arcydzieło które może nakręcić każdy, kto tylko ma trochę chęci i czasu. Polecam.

Wojciech L 2017-06-21 21:10:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytyw

Kamera godna polecenia. Mój znajomy kupił jakiś czas temu i był zadowolony wiec postanowiłem również ja zakupić i nie zawiodłem się. Spełnia wszystkie oczekiwania.

Andrzej Pł 2018-01-03 21:17:18
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Średnio - OK

Szkoda, że kamerka tej jakości musi posiadać dodatkowe wyposażenie ( SONY MPK-AS3 ), do nagrywania dobrego obrazu pod wodą, naciąganie klienta na dodatkową kasę.

Zbigniew M. 2017-03-23 18:16:24
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SONY Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

89900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

89900

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa SONY HDR-AS200VR + Pilot w zestawie
Kamery sportowe