Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3840 x 2160,

4K

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Nie

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 873278

Kod produktu: 873278

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna

89999

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Jeszcze

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna

Jeszcze więcej możliwości

YI4K+ nagrywa dwa razy więcej klatek od swojego poprzednika. Lepsza jakość, więcej szczegółów czyni ją najbardziej zaawansowaną kamerą sportową na świecie.
Sterowanie głosowe

Steruj kamerą za pomocą głosu. W YI4K+ wystarczy wypowiedzieć prostą, intuicyjną komendę, by przejść między trybami lub wyzwolić migawkę. Technologia sterowania głosowego (dostępna wkrótce dzięki aktualizacji oprogramowania) pozwala na kontrolę bez konieczności dotykania kamery. Czuj się jeszcze swobodniej i pozwól kamerze robić swoje, gdy Ty oddajesz się przygodzie.
Szybkość i wygoda

YI4K+ jest wyposażona w najnowsze złącze USB typu C. Kopiowanie nagrań oraz zdjęć jest teraz możliwe z prędkością do 40MB/s. Po raz pierwszy w historii możesz także podłączyć zewnętrzny mikrofon i nagrywać dźwięk w najwyższej jakości.
Rób zdjęcia w formacie RAW

Twoja nowa kamera YI 4K+ potrafi zapisywać zdjęcia w formacie RAW, dzięki czemu uzyskasz jeszcze lepszy efekt w postprodukcji. Wydobądź ze swojej fotografii maksymalną ilość szczegółów bez obawy o utratę jakości.
Odkrywaj. Edytuj. Udostępniaj.

Aplikacja YI Action pozwala na pobranie Twoich nagrań i zdjęć bezpośrednio z kamery. Edytuj je i udostępniaj na portalach społecznościowych prosto z aplikacji. Wstąp do globalnej społeczności YI, aby dzielić się i chwalić swoimi materiałami z innymi.

 

Zastosowane technologie

3840 x 2160
Wi-Fi
Bluetooth

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.5

Dotykowy ekran LCD

Tak

Funkcje dodatkowe

Zdjęcia seryjne, Samowyzwalacz, Sterowanie głosem, Żyroskop, Automatyczne wykrywanie słabego oświetlenia, Korekcja aberracji obiektywu, Livestreaming na portale społecznościowe

155

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3840 x 2160, 4K

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDHC, Karta microSDXC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2.19

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Bateria, Kabel USB, Obudowa wodoodporna

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rodzaj stabilizacji obrazu

Elektroniczna

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Złącza

Nie

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Tak

Fizyczne

Grubość [mm]

30

Wysokość [mm]

42

Szerokość [mm]

65

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

YI

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna
Opinie
5 / 5 3 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 3 opinii
3 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Dobra cena do jakości
  • za krótki selfie stick

Xia

Media Expert zaskoczył mnie ceną i zakupiłem kamerkę Action 4K razem z Selfie Stickirm za jednego zyla. Takiej ceny nawet nie można wykręcić na Alibabie. Po prostu fenomen cenowy. Brawo Media Expert !!!! A produkt jest rewelacyjny sam w sobie. w końcu do 4K 60 klatek /sekundę.

Robert 2018-08-07 16:30:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 2 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Warta każdej złotówki

Sprzęt do zadań specjalnych i domowych :) wszędzie sprawdza się super.

Tomasz P 2018-07-18 17:38:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamerka bardzo zaawansowana

Ładny wygląd. znakomite parametry. Super Cena.

Mariusz D 2017-06-30 21:27:25
Czy ta opinia była przydatna?

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Kamera sportowa YI Action Camera 4K+ Czarny + Obudowa wodoodporna
Kamery sportowe