Hub UNITEK Y-3089

(32)
Kod: 863665
UNITEK
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Liczba portów wyjścia [szt] 4
    • Interfejs USB
    • Obsługiwane standardy USB USB 2.0, USB 3.0
    Zobacz cały opis
    Hub UNITEK Y-3089
    Hub UNITEK Y-3089
    44
    90
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Hub UNITEK Y-3089

     

    Unitek Y-3089 to 4 portowy hub USB 3.0. który możemy podłączyć do komputera w celu zwiększenia dostępności portów USB.

     

    Elegancki i niezwykle mały HUB w plastikowej obudowie stanie się ozdobą każdego biurka w domu jak i w miejscu pracy.

     

    Zasilany bezpośrednio ze złącza USB, wspiera technologię ładowania BC1.2, która w inteligentny sposób dogaduje stosowne napięcia, pamięta o odłączenie zasilania po naładowaniu baterii, oraz dba o wiele innych aspektów wpływających na żywotność ładowanych baterii.  Hub zaopatrzono w port microUSB, którym możemy dostarczyć dodatkowe zasilanie tak był w stanie obsłużyć najbardziej prądożerne akcesoria.  Zadbano o zabezpieczenia przed zwarciem oraz przepięciami tak aby jego użytkowanie było maksymalnie bezpieczne.
    Hub korzysta z technologii SuperSpeed USB 3.0 zapewniającej transfer do 5Gbps.  Skopiowanie filmu zajmuje nie więcej niż 9 sekund.

     

    Główne cechy:

     

    -Prędkość USB3.0 (transfer do 5Gbps).
    -Plug&Play bez instalacji sterowników.
    -Wstecznie kompatybilny z USB2.0/1.1.
    -Wsparcie technologii ładowania BC1.2.
    -Obsługa systemów Windows 7/8/8.1 (32 64bit) Mac OS 10.x i nowszych.
    -Długość przewodu: 30 cm.
    -chipset: Realtec.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Interfejs
    USB
  • Liczba portów wyjścia [szt]
    4
  • Obsługiwane standardy USB
    USB 2.0, USB 3.0
  • Fizyczne

  • Materiał
    Plastik
  • Konstrukcja
    Ergonomiczny kształt
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Gwarancja 
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Rodzaj
    Hub
  • Typ
    Pasywny
  • Zastosowane technologie
    Plug & Play, USB 3.0
  • Prędkość transmisji danych
    5 Gb/s
  • Interfejs sieciowy
    Brak
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera UNITEK
  • Opinie

    4.9/5
    32 opinii
    31 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Janusz 30 sierpnia 2021
    HUB 3.0
    Świetny HUB spełniający wymagania szybkiego przesyłania danych SS (super speed).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 19 lipca 2021
    Opinia
    Produkt spełnia oczekiwania, działa bez zarzutu z odpowiednią prędkością.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maja 7 maja 2021
    Bardzo polecam produkt!
    Produkt działa bez zarzutów. Wszystkie wejścia działają bezproblemowo oraz z bardzo zadowalającą szybkością. Ważnym aspektem jest to, iż urządzenia podpięte nie tracą na jakości i szybkości działania. Cena jest bardzo zachęcająca. Bardzo polecam produkt!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aaron 16 maja 2021
    Super!!
    Urządzenie działa zgodnie z opisem, ma bardzo dobry przesył danych oraz wszystkie USB działają. Ogólnie super!! 10/10
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kuba 10 kwietnia 2021
    Polecam
    Bardzo przydatne, pełni swoją funkcję w 100%, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zofia 8 stycznia 2021
    Polecam bardzo
    Bardzo fajne umożliwia na więcej rzeczy do podłączenia np. klawiaturę, drukarkę, myszkę, oceniam na 4, bo fajnie jakby było minimum 5, ale produkt jest fajny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 19 lutego 2021
    Polecam, pozytyw
    Wszystko działa bez problemu, cztery gniazda pozwalają na podpięcie kilku nośników jednocześnie. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    David 1 lutego 2021
    Jest fajny
    W porównaniu do tańszych hubów od unitek, ten ma lepszą jakość wykonania i całkiem dobrze działa :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 25 stycznia 2021
    Świetny Hub
    Super się sprawuje - żadnych opóźnień w przesyłaniu danych, a do tego niska cena. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Lukrecja 29 marca 2021
    Bardzo dobry
    Bardzo usprawnia pracę na stanowisku. Można skorzystać z większej ilości sprzętu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Hub UNITEK Y-3089
    Hub UNITEK Y-3089
    44
    90
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756