Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD

(15)
Kod: 200946
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Rodzaj dysku SSD
    Typ dysku Wewnętrzny
    Pojemność dysku 1 TB
    Maksymalna prędkość Odczytu 560 MB/s, Zapisu 510 MB/s, Interfejsu 6 Gb/s
    Format 2.5"
    Kolor Srebrny
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Pojemność dysku: 1 TB
    1 TB
    2 TB
    250 GB
    500 GB
    Pojemność dysku: 1 TB
    Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD
    Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD

    Obowiązuje do 29.11.2021 r. do godz. 23:59

    459
    00
    15,30 zł x 30 rat 0%
    Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
    U Ciebie
    Odbierz
    Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Firma Micron zaprojektowała dyski Crucial w najdrobniejszych szczegółach. Zastosowane w nośnikach MX500, 64-warstwowe kości pamięci 3D NAND oferują mnóstwo korzyści dla każdego użytkownika. Dyski zużywają jedynie minimalne ilości energii, a przy tym dostarczają wyjątkowe osiągi, które potwierdza prędkość odczytu/zapisu na poziomie nawet 560/510 MB/s. Technologia dynamicznej akceleracji zapisu (DWA) wykorzystuje szybką, jednopoziomową pamięć flash, aby zagwarantować wyjątkową szybkość operacji na danych. Doświadcz wydajności, energooszczędności i ciszy z dyskami Crucial MX500.

    Dane techniczne

    Techniczne

    Fizyczne

    Parametry

    Rodzaj dysku SSD
    Pojemność dysku 1 TB
    Typ dysku Wewnętrzny
    Format 2.5"
    Interfejs SATA III (6 Gb/s)
    Maksymalna prędkość odczytu [MB/s] 560
    Maksymalna prędkość zapisu [MB/s] 510
    Inne Niezawodność (MTBF) 1800000 h, Szyfrowanie 256-bit AES, Technologia S.M.A.R.T., Technologia TRIM
    Głębokość [mm] 70
    Szerokość [mm] 100
    Wysokość [mm] 7
    Waga [g] 9
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi, Karta gwarancyjna
    Kolor Srebrny
    Gwarancja  5 lat

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CRUCIAL
  • Opinie

    4.7/5
    15 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Gabaryty
    4.7 /5
    Łatwość instalacji
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 8 października 2021
    Świetny dysk - polecam
    Świetny dysk ssd, po przesiadce z hdd w komputerze stacjonarnym odczuwalne przyspieszenie pracy w programach typu AutoCAD o ok 30%. Szczerze polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alicja 8 października 2021
    Dobry dysk w dobrej cenie
    Dysk działa bez zarzutu, w tej kategorii cenowej to najlepszy produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 10 września 2021
    POZYTYWNA
    Dokonały stosunek ceny do pojemności. To mój drugi dysk SSD tej firmy (pierwszy tylko 250 GB - działa do dzisiaj). Cóż można powiedzieć o dyskach SSD.... wymieniać stare talerzowe HDD na SSD i dać komputerom nowe życie. Po co się denerwować wolnym działaniem komputera. No i cena. REWELACJA !!!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 15 lipca 2021
    Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD
    Dysk sprawdza się rewelacyjnie. Mam na nim trzy systemy. Dwie dystrybucje Linuxa oraz Windowsa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Damian 29 sierpnia 2021
    Polecam
    Produkt działa poprawnie, dostawa szybka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Konrad 24 sierpnia 2021
    Fajny dysk
    Jak za taką cenę dysk bardzo w porządku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 13 sierpnia 2021
    Super
    Świetny dysk w dobrej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stefan 13 września 2021
    DYSK_SSD_1TB
    SUPER DYSK.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maja 7 maja 2021
    Produkt godny polecenia
    Dysk zadziwia nie tylko swoją wagą, ale także cichym działaniem. Wydajność jest na rewelacyjnym poziomie. Zaskakuje swoją szybkością. Przyspieszył uruchamianie się laptopa o widocznie skrócony czas. Dysk nie ma najmniejszego problemu z odczytem dużych plików - wykonuje to bardzo sprawnie. Łatwość montażu zadziwia - jest w stanie zrobić to absolutnie każdy laik. Produkt jest rewelacyjny. W dodatku posiada długi okres gwarancji, który gra sporą rolę oraz przystępną cenę. Dysk godny polecenia!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Krzysztof 24 lutego 2021
    BARDZO POZYTYWNA
    Szybki jak rakieta w porównaniu do mojego poprzedniego dysku, cichy, jestem zadowolony i polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD
      Dysk CRUCIAL MX500 1TB SSD

      Obowiązuje do 29.11.2021 r. do godz. 23:59

      459
      00
      15,30 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      U Ciebie
      Odbierz
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756