Pendrive SANDISK Cruzer Ultra (SDCZ48-128G-U46)(124109) 128 GB

(74)
Kod: 852004
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Pojemność [GB] 128
    • Maksymalna prędkość [MB/s] 100 odczytu , 40 zapisu
    • Interfejs USB 3.0
    • Kolor Czarny
    Zobacz cały opis
    Pendrive SANDISK Cruzer Ultra (SDCZ48-128G-U46)(124109) 128 GB
    Pendrive SANDISK Cruzer Ultra (SDCZ48-128G-U46)(124109) 128 GB
    Taniej o 7 , 42
    68 , 00
    60
    58
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Pamięć SANDISK Cruzer Ultra 128 GB

    Nie lubisz czekać? Tak naprawdę nikt nie lubi! Cierpliwość nie należy do mocnych cech ludzkości! Z pamięcią SANDISK ULTRA 128 GB szybciej rozpoczniesz zabawę. Wynika to z tego, że umożliwia ona osiągnięcie zawrotnych prędkości.

    Inwestując, w ten produkt zyskujesz też gwarancję wysokiej wydajności. Będziesz cieszyć się niewiarygodną prędkością bez obaw o bezpieczeństwo informacji umieszczanych na dysku. Poznaj inne zalety dysku i uczyń swoje życie wygodniejszym!

    Pamięć SANDISK Cruzer Ultra 128 GB szybkość wysoka wydajność

    Nie czekaj, działaj!

    Z pamięcią SANDISK ULTRA zapomnisz o czekaniu raz na zawsze! Jest to dysk, który nadąży za szybkim tempem Twojego życia. Prędkość zapisu jest cztery razy szybsza od standardowego dysku USB 2.0. Dlatego możesz bez kłopotu przenosić muzykę, zdjęcia i filmy w rozdzielczości HD.

    Pamięć SANDISK Cruzer Ultra 128 GB szybkość

    Ochrona danych

    W pakiecie otrzymasz też bezpłatne oprogramowanie SanDisk Secure Access, które zadba o bezpieczeństwo informacji i ochroni przed dostępem niepowołanych osób. Wystarczy, że umieścisz ważne pliki w skarbcu. Wówczas zostaną one zabezpieczone hasłem i szyfrowaniem AES.

    Pamięć SANDISK Cruzer Ultra 128 GB oprogramowanie SanDisk  Secure Access

    Zgodna z różnymi urządzeniami

    Pamięć została tak opracowana, aby była zgodna z różnymi urządzeniami. Jest kompatybilna z laptopami z portem USB 3.0. Nie będziesz mieć także kłopotu z podłączeniem dysku flash do portu USB 2.0.

    Pamięć SANDISK Cruzer Ultra 128 GB kompatybilna z laptopami z portem USB 3 0

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Pojemność [GB]
    128
  • Maksymalna prędkość [MB/s]
    100 odczytu , 40 zapisu
  • Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]
    40
  • Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]
    100
  • Interfejs
    USB 3.0
  • Fizyczne

  • Konstrukcja
    Ergonomiczny kształt, Obudowa z materiałów o wysokiej jakości
  • Wysokość [mm]
    56.09
  • Szerokość [mm]
    21.59
  • Głębokość [mm]
    10.8
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Gwarancja
    5 lat
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SANDISK
  • Opinie

    4.9/5
    74 opinii
    73 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ARKADIUSZ 17 sierpnia 2021
    Ok pendrive.
    Bardzo przyzwoity pendrive. Optymalna pojemność jak na dzisiejsze potrzeby, za bardzo atrakcyjną cenę. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sławomir 13 lipca 2021
    Godny polecenia
    To już kolejny pendrive SANDISK CRUZER ULTRA - Polecam jakość, prędkość, niezawodność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 26 lipca 2021
    Pendrive
    Wszystko jest ok, pendrive mały i szybko działa, co jest plusem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Arkadiusz 10 sierpnia 2021
    Fajnie wygląda
    Fajnie wygląda i spełnia swoją rolę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 28 lutego 2021
    Wytrzymały pendrive z jedną z najszybszych prędkości.
    W dzisiejszym świecie z pamięci Flash korzysta prawie każdy. Powód jest prosty - jest to najlepszy i najwygodniejszy sposób na przetrzymywanie plików. Jest wiele zastosowań dla tego urządzenia - przyda się kiedy trzeba zanieść prezentacje do szkoły czy pracy, zabrać ze sobą szereg filmów na wycieczkę czy fizycznie przetrzymywać zdjęcia z np. wakacji. Ja wybrałem ten model, żebym miał pewność, że moje pliki zawsze będą bezpieczne, że ich nigdy nie utracę. Jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie i mogę je polecić każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 12 marca 2021
    Dobry produkt w dobrej cenie
    Dobra prędkość odczytu i zapisu, dobre wykonanie, tylko żeby schować złącze trzeba mocno wcisnąć przycisk blokujący.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 9 marca 2021
    Może być
    Pendrive ok, chociaż plastik mógłby być lepszej jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 14 grudnia 2020
    Polecam
    Bardzo fajny pendrive. Możliwość bardzo szybkiego przesyłania plików, a to wszystko w dobrej cenie. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 29 listopada 2020
    Polecam 128GB SANDISK CRUZER ULTRA USB 3.0
    Polecam, duża pojemność, prosta obudowa, chowany w obudowie, szybki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 5 grudnia 2020
    Pozytywna
    Bardzo pojemny, wygodny, wysuwany pendrive, można zakodować hasłem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Pendrive SANDISK Cruzer Ultra (SDCZ48-128G-U46)(124109) 128 GB
    Pendrive SANDISK Cruzer Ultra (SDCZ48-128G-U46)(124109) 128 GB
    Taniej o 7 , 42
    68 , 00
    60
    58
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756