Polecane produkty podobne

Opis i dane

Gra bez ograniczeń

Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04, to sprzęt z najwyższej półki oferujący bardzo skrupulatnie dobrane najnowocześniejsze podzespoły, aby w optymalny sposób dostarczyć moc podczas grania, jak również niezawodność podczas domowego użytkowania.

Sprzęt po złożeniu przechodzi testy zarówno pod kątem wydajności, stabilności oraz bezpieczeństwa, jak i jakości. Staramy się dostarczyć sprzęt wydajny, bezpieczny i profesjonalny.

Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04 wyglad

wydajność we wszystkich zadaniach

Procesor I5-9400F jest zaawansowanym procesorem 9-tej generacji posiadającym 6 rdzeni pracujących z częstotliwością 2.90GHz, a dzięki technologii Intel Turbo Boost można przyspieszyć go nawet do 4.10GHz. Procesor ten ma 6 wątków i 9MB pamięcu SmartCache.

Wykonuj zadania biurowe, korzystając z procesora Intel Core i5 dziewiątej generacji. To niesamowita wydajność, stworzona z myślą o codziennym użytkowaniu. Oglądaj filmy w 4K, graj w gry, stremuj oraz rejestruj swoje rozgrywki bez opóźnień i lagowania oraz długiego ładowania. Wyjątkowa wydajność do zabawy i wielozadaniowości.

Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04 PROCESOR

Obudowa – hartowane szkło i RGB

Obudowa Crystal 460X RGB, nie tylko ładnie wygląda, ale jest wytrzymała poprzez zastosowanie szkła hartowanego. Na przednim panelu obudowa posiada trzy 120mm wentylatory, które zapewniają wyśmienity przepływ powietrza we wnętrzu obudowy jak również zaprezentują stylowe podświetlenie RGB LED. Wbudowany sterownik pozwala na sterowania barwą oraz efektami podświetlenia. Filtry przeciwkurzowe dbają o zapewnienie czystości we wnętrzu obudowy.

Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04 OBUDOWA


Dane techniczne

Procesor

  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.9 - 4.1
  • Pamięć podręczna procesora [MB]
    9
  • Specyfikacja

  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • Napędy i dyski

  • Dysk
    1000 GB SSD
  • Napęd optyczny
    Nie
  • Oprogramowanie

  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Wersja językowa
    Polska
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    46.4
  • Szerokość [cm]
    22
  • Głębokość [cm]
    44
  • Parametry

  • Komputer dla graczy
    Tak
  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel zasilający
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługiKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Parametry pozostałe

  • Klawiatura
    Nie
  • Mysz
    Nie
  • Inne
    Brak
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera MAD DOG
  • Opinie

    4.9/5
    13 opinii
    13 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Jakość wykonania
    4.9 /5
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Gabaryty
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 2 stycznia 2021
    Polecam
    Mocna jednostka. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tobiasz 6 lipca 2020
    Polecam
    Komputer spełnia moje oczekiwania, parametry znakomite, szybki, prezentuje się znakomicie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 3 lipca 2020
    Polecam
    Produkt godny polecenia, obsługa sklepu bardzo pomocna. w 100% spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maddogfan 30 kwietnia 2020
    Ekstra
    Komputer jest bardzo wydajny, oraz fantastycznie wygląda. Dobry szybki dysk, wszystko odpala się w przeciągu kilku sekund. Skompletowałem do tego monitor, klawiaturę, głośniki i myszkę, a teraz mogę cieszyć się wspaniałą jakością.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Carl Johnson 30 kwietnia 2020
    Polecam, super sprzęt
    Pan w sklepie pomógł wybrać odpowiedni sprzęt. Po podłączeniu i konfiguracji wszystko pięknie chodzi. Szybko, nic się nie zacina. Jest cichy, spokojnie można grać w nocy na słuchawkach. Dobra oferta, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hobbit 30 kwietnia 2020
    Super
    Dzięki wentylatorom komputer prawie w ogóle się nie grzeje, mimo tego iż w czasie pandemii jest dosyć mocno eksploatowany. Designerska obudowa robi wrażenie. Jeden z moich bardziej udanych zakupów!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maniek 29 kwietnia 2020
    pozytywnie
    Skrzynka jest super. Dokupiłem dodatkowy RAM i nic nie stoi na przeszkodzie aby grać na ULTRA w najbardziej wymagające gry. Pracuje cicho, więc w nocy nikomu nie przeszkadza. Super oferta.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Gerald 29 kwietnia 2020
    zadowolony
    Jestem zachwycony zakupem. Za tą kwotę można poskładać komputer sam, a tu mamy wszystko w jednym miejscu i gotowe do użycia. Wiedźmin śmiga na najwyższych. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Krzysiek 29 kwietnia 2020
    polecam
    Kupiłem wraz z monitorem, myszką i klawiaturą wszystko na miejscu. Wziąłem na raty i jestem zadowolony. Dobry komputer i zaje... wygląd. Godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    mantiPL 30 kwietnia 2020
    Rewelacja
    Gry śmigają na nim jak szalone, nawet te bardziej wymagające. Świetny wygląd, w najbliższym czasie planuję go jeszcze trochę podkręcić. Polecam graczom!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Gabaryty
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04 RGB i5-9400F 8GB SSD 1TB GeForce GTX1660 Windows 10 Home

      Produkt archiwalny

      Komputer MAD DOG MD1000PRO-Z04 RGB i5-9400F 8GB SSD 1TB GeForce GTX1660 Windows 10 Home

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756