Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-54 15.6" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650

(14)
Kod: 318475

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
System operacyjny: Brak
Brak
Windows 10 Home
Pojemność dysku SSD [GB]: 512
512
Wielkość pamięci RAM [GB]: 8
8
System operacyjny: Brak
Pojemność dysku SSD [GB]: 512
Wielkość pamięci RAM [GB]: 8
Laptop ACER Nitro 5 AN515-54 15.6" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
Laptop ACER Nitro 5 AN515-54 15.6" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
Produkt dostępny w wybranych sklepach
3 899
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi Full HD IPS o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Wąska ramka o szerokości zaledwie 7,18 mm pozwala na ekran, który zajmuje 80% powierzchni urządzenia. Gama barw rzędu 72% NTSC oraz jasność 300 nitów zapewniają realistyczne kolory.

Laptop Acer Nitro 5 Full HD IPS
				wąska ramka 300 nitów

Doskonałe parametry techniczne

Wydajność i osiągi procesora Intel Core i5-9300H we współpracy z kartą graficzną NVIDIA GeForce GTX 1650 pozwalają opanować świat gier. Dysk SSD o pojemności 512 GB oraz 8 GB pamięci RAM gwarantują niesamowitą szybkość i dużą ilość miejsca.

Laptop Acer Nitro 5 I5 9300 dysk SSD 8 GB RAM parametry technicze

Zachowaj zimną krew pod ostrzałem

Gdy gra w ciężkich warunkach wymaga większej mocy, przydadzą się dwa wentylatory, w które wyposażony jest Acer Nitro 5. Dzięki technologii Acer CoolBoost oraz podwójnemu portowi wylotowemu wydajność chłodzenia jest zdecydowanie zwiększona.

Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego o 9% w porównaniu z trybem automatycznym. Technologia NitroSense umożliwia monitorowanie systemu i zarządzenie nim w czasie rzeczywistym.

Laptop Acer Nitro 5 Wentylator NitroSense CoolBoost chłodzenie

Klucz do zwycięstwa

Polecenia są łatwo dostępne dzięki specjalnemu przyciskowi NitroSense, natomiast przyciski WASD i strzałki są podświetlone, co ułatwia ich lokalizację. W użyciu masz klawisze o skoku o wysokości 1,6 mm. Dodaj trochę emocji do rozgrywki i graj w ciemności dzięki klawiaturze o czerwonym podświetleniu.

Laptop Acer Nitro 5 NitroSense podświetlona  klawiatura skok 1,6m

Przełamywanie bariery dźwięku

Dodaj smaku rozgrywce i ciesz się dźwiękiem dzięki oprogramowaniu Waves MaxxAudio i technologii Acer TrueHarmony. Inteligentne wzmocnienie basów, dialogów i głośności jest możliwe dzięki zastosowaniu Waves MaxxAudio, natomiast technologia Acer TrueHarmony pozwala uzyskać głębsze i bogatsze brzmienie.

Laptop Acer Nitro 5 TrueHarmony Waves MaxxAudio dzwięk

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę na starcie i kontroluj swoją sieć, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z karty sieciowej Killer Ethernet E2500. Bezproblemowo graj, streamuj czy też oglądaj online dzięki sieci bezprzewodowej Wi-Fi z technologią MU-MIMO 2x2.

Laptop Acer Nitro 5 Wifi Killer Ethernet E2500 MU-MIMO

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali Acer Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop Acer Nitro 5 Tech Awards 2020 najlepszy laptop gamingowy 2020 roku

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i5-9300H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.4 - 4.1
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2666
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    24
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.6
  • Szerokość [cm]
    36.3
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.5
  • Oprogramowanie

  • Brak
  • Inne oprogramowanie
    Narzędzia i oprogramowanie firmy Acer
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Bateria, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.5/5
    14 opinii
    13 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Głośność pracy
    4 /5
    Klawiatura
    4.6 /5
    Jakość matrycy
    4.7 /5
    Czas pracy na baterii
    4.4 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kacper 2 czerwca 2021
    Laptop Acer Nitro 5 - polecam :D
    Laptop sprawuje się bardzo dobrze, używam go już prawie rok i nie zwolnił ani trochę. Myślę, że w tej cenie jest to najlepszy laptop szczególnie jeżeli chodzi o gry, lub naukę zdalną, serdecznie polecam :))
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jacek 26 października 2020
    Świetny wybór
    Długo szukałem, przejrzałem kilka testów i wybrałem Nitro 5. Mam parę ulubionych gier - i tu mnie zaskoczył. Świetnie radzi sobie w PubG i CSGO, a tego potrzebowałem. Polecam jak ktoś chce przejść z konsoli. Super pozytyw.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Adrian Łuka 29 października 2020
    Bardzo dobry
    Laptop bardzo dobrze sprawuje się do grania jak i do nauki, tylko jest troszkę głośny podczas grania w bardziej zaawansowane gry np. Fortnite, ale to nie przeszkadza, polecam serdecznie :D
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anonim 7 grudnia 2020
    Bardzo dobry Laptop!
    Kupiłem go i jestem zaskoczony, świetnie się sprawuje w graniu i w nauce :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Stefan 20 listopada 2020
    Fajne
    Dobry laptop, tylko za głośno pracuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    dawson 29 listopada 2020
    Polecam
    Polecam sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    @tojaaleksander 25 października 2020
    Super sprzęt
    Ocena 10/10
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 13 grudnia 2020
    Ok
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    1.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Vitalii 8 listopada 2020
    Polecam
    Super
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Nixon 22 lipca 2020
    Nitro kozak
    Przepaść jakościowa i wydajnościowa jaka dzieli Nitro 5 a PS4 jest ogromna. Płynność dla każdego gracza powinna być najważniejsza, a takową oferują tylko komputery. Nitro 5 ma 120Hz odświeżanie więc tytuły ze średniej półki spokojnie chodza w 120Hz/FHD. Poza świetnymi podzespołami wyróżnię Nitro jeszcze za uniwersalny design jak i kolorystykę. Niebanalny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-54 15.6" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-54 15.6" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      3 899
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756