Laptop ACER Nitro 5 AN515-54-55NA 15.6" IPS i5-8300H 8GB SSD 1TB GeForce 1650 Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-54-55NA 15.6" IPS i5-8300H 8GB SSD 1TB GeForce 1650 Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 550
4 049 , 00
3 499
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi FHD IPS o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Nitro 5 zapewnia płynną rozgrywkę oraz pełne skupienie dzięki wąskiej ramce.

Laptop gamingowy ACER Nitro 5 - laptop gamingowy

Doskonałe parametry techniczne

Dzięki mocy i wydajności procesora Intel Core i5-8300H i karty graficznej NVIDIA GeForce GTX 1650 zawładniesz światem gier.

Dysk SSD M.2 PCIe o pojemności 1000 GB daje Ci mega szybkość i dużo przestrzeni w jednym zestawie!

8 GB pamięci RAM DDR4 gwarantują maksymalną szybkość. Duża pojemność akumulatora zapewnia dłuższy okres eksploatacji.

Laptop ACER Nitro 5 - Wydajność

Zachowaj zimną krew pod ostrzałem

Gdy praca w ciężkich warunkach wymaga dodatkowej mocy, dwa wentylatory, technologia Acer CoolBoost oraz podwójny port wylotowy stają na wysokości zadania.

Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego – o 9% w porównaniu z trybem automatycznym.

Technologia NitroSense umożliwia monitorowanie systemu i zarządzenie nim w czasie rzeczywistym – kontroluje m.in. temperaturę oraz szybkość wentylatora.

Laptop ACER Nitro 5 - System chłodzenia

Klucz do zwycięstwa

Polecenia są łatwo dostępne dzięki specjalnemu przyciskowi NitroSense, natomiast przyciski WASD i strzałki są podświetlone, co ułatwia ich lokalizację. Korzystaj klawiszy o skoku o wysokości 1,6 mm. Dodaj trochę emocji do rozgrywki i graj w półmroku dzięki klawiaturze o czerwonym podświetleniu.

Laptop ACER Nitro 5 - NitroSense

Przełamywanie bariery dźwięku

Dodaj energii rozgrywce i ciesz się potężnym dźwiękiem dzięki oprogramowaniu Waves MaxxAudio i technologii Acer TrueHarmony.

Waves MaxxAudio zapewnia inteligentne wzmocnienie basów, dialogów i głośności, natomiast technologia Acer TrueHarmony – głębsze i bogatsze brzmienie.

Laptop ACER Nitro 5 - dźwięk

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę i przejmij kontrolę nad swoją siecią, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z karty sieciowej Killer Ethernet E2500. Bezproblemowe przesyłanie strumieniowe rozgrywki dzięki sieci bezprzewodowej Gigabit Wi-Fi z technologią MU-MIMO 2x2.

Laptop ACER Nitro 5 - łączność

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i5-8300H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.4 - 4.1
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 1000
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2400
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    1
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    12
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.77
  • Szerokość [cm]
    36.4
  • Głębokość [cm]
    26
  • Waga [kg]
    2.16
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.8/5
    30 opinii
    29 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.4 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.6 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Somma 3 listopada 2020
    Na zalecanych
    Spokojnie do grania na zalecanych wystarcza. Ostatnio pogrywam z narzeczoną w Sherlocka Holmsa z Epic Gamesa i jesteśmy zadowoleni. Laptop jest bardzo uniwersalny :) Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 9 sierpnia 2020
    Najlepszy wybór - polecam
    Laptop zakupiłem i wykorzystuje do wykonywania projektów 2D oraz 3D. Sprzęt oceniam 5/5. Jest to wysokonapięciowy model, który spełnia wszystkie oczekiwania stawiane przez miłośników gier, projektantów, użytkowników biurowych oraz do użytku domowego. Ten określony model jest wyposażony w superszybki dysk SSD o pojemności aż 1000 Gb! To wyróżnia go spośród większości laptopów mających standardowo 512 Gb w tym przedziale cenowym. Laptop uruchamia się w mgnieniu oka, a jego parametry pozwalają na bardzo szybką pracę. Charakterystyczna podświetlana klawiatura nadaje klimat podczas pracy oraz ułatwia korzystanie po ciemku. Analizowałem zakup kilka dni, ale przy pomocy specjalisty dokonałem najlepszego wyboru! Jeśli szukacie sprzętu, który ma służyć na lata to jest właśnie ten model. Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 11 sierpnia 2020
    Pozytywna
    Z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Polecam 9 maja 2020
    Polecam
    Produkt bardzo wydajny - dzięki zastosowaniu dysku SSD na złączy M.2 odczyt z dysku wynosi około 2600MB/s, dzięki temu system po chwili jest gotowy do pracy. Klawiatura bardzo dobra, wygodna. Jeżeli chodzi o wydajność to wszelka obsługa jakichkolwiek programów czy aplikacji - bez zarzutu, śmiga jak demon. Jedynym minusem jest chyba podświetlenie u góry matrycy przy kamerce - być może u mnie tylko tak jest ale nie przeszkadza to w codziennym użytkowaniu. Produkt zdecydowanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Arkadiusz 29 kwietnia 2020
    polecam
    Fajny designerski wygląd laptopa to zachęta do kupna tego laptopa, kolejna duża zaleta jest duży bardzo szybki dysk. Laptop daje rade z graniem w nowsze tytuły bardzo przyjemnie spędza się wolny czas grając lub oglądając filmy. Zadowolony z zakupu polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 12 kwietnia 2020
    Zdecydowanie pozytywna
    Laptop dosyć niedrogi biorąc pod uwagę podzespoły, ale jednocześnie konstrukcja dość solidna, mój trzeci laptop tego producenta i żaden poprzedni mnie nie zawiódł. ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 28 kwietnia 2020
    Bardzo dobry laptop
    Bardzo wydajny i cichy. Klawiatura ładna podświetlana. Matryca świetna. Czas pracy na baterii dobry Jest mały i solidny polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 20 kwietnia 2020
    Pozytywna
    Trudno ocenić produkt po krótkim okresie użytkowania, na razie spełnia wymagania i syn jest zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 22 kwietnia 2020
    Polecam
    Wszystko płynnie chodzi i bardzo szybko się uruchamia...
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    URSZULA 28 kwietnia 2020
    POZYTYWNA
    POZYTYWNA, CHOĆ BATERIA POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-54-55NA 15.6" IPS i5-8300H 8GB SSD 1TB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-54-55NA 15.6" IPS i5-8300H 8GB SSD 1TB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 550
      4 049 , 00
      3 499
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756