JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Konsole Xbox One   MICROSOFT   Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Dominujący kolor:

Biały

1 TB

Kod produktu: 887669

Kod produktu: 887669

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

cena online

119900

119.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

cena online

119900

119.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Zestaw Xbox One S z dyskiem 1TB z grą BattlefieldTM V

Wybierz konsolę Xbox One S w zestawie z grą Battlefield V i przenieś się do świata największego konfliktu w dziejach ludzkości, bo Battlefield zabierze Cię właśnie tam — w sam środek II wojny światowej. Dołącz do szeregów i zacznij niesamowitą przygodę z grą Battlefield: pobierz pełne wersje gier Battlefield V Deluxe Edition z obsługą grafiki HDR, Battlefield 1943 i Battlefield 1 Revolution. Wydanie Deluxe Edition zawiera również mundur spadochroniarza, wymagające zadania specjalne oraz cotygodniowe przedmioty dostarczane drogą lotniczą. Poprowadź swoją kompanię w rozbudowanym trybie dla wielu graczy i sprawdź, jakie nowości niosą stworzone z rozmachem Wielkie Operacje. Nieważne, czy walczysz wraz ze swoim oddziałem, chcesz oglądać filmy w rozdzielczości 4K, czy streamować rozgrywkę — to najlepszy moment, aby grać na konsoli Xbox One.
 

Zestaw zawiera:

Konsolę Xbox One S z dyskiem o pojemności 1TB, kontroler bezprzewodowy, pełne wersje gier BattlefieldTM V Deluxe Edition, Battlefield 1943 i Battlefield 1 Revolution do pobrania, miesięczną wersję próbną abonamentu Xbox Game Pass z dostępem do katalogu ponad 100 gier, 14-dniową wersję próbną abonamentu Xbox Live Gold i miesięczną subskrypcję EA Access.4

Xbox Live Gold, Xbox Game Pass i EA Access 

14-dniowa wersja próbna abonamentu Xbox Live Gold9 — połącz się i graj z przyjaciółmi i rodziną dzięki Xbox Live, najbardziej zaawansowanej sieci wieloosobowej.  Miesięczna wersja próbna abonamentu Xbox Game Pass8 — możesz od razu zagrać w ponad 100 gier. 1 miesiąc próbnej subskrypcji EA Access — graj w dziesiątki najlepszych tytułów na Xbox One i sprawdzaj nowe gry przed premierą.

Dołącz do szeregów w grze Battlefield™ V 

Weź udział w największej wojnie w historii ludzkości, bo Battlefield zabierze Cię właśnie tam — do samego serca II wojny światowej. Dołącz do szeregów, pobierając pełną wersję gry Battlefield V Deluxe Edition obsługującej grafikę HDR. Wydanie Deluxe Edition zawiera również mundur spadochroniarza, wymagające zadania specjalne oraz cotygodniowe przedmioty dostarczane drogą lotniczą.

BattlefieldTM 1 Revolution 

Bądź świadkiem narodzin wojny totalnej. Battlefield 1 Revolution pozwala Ci przenieść się do świata Wielkiej Wojny i wziąć udział w rozległych walkach w drużynowym trybie wieloosobowym. Wystaw na próbę swoje umiejętności: możesz pełnić różne funkcje na polu walki na lądzie, morzu i w powietrzu — tutaj każde starcie jest inne. Wybierz jednoosobową kampanię w trybie Opowieści Wojenne, aby poznać niezwykły rozdział historii. Gdy już to zrobisz, przepustka Premium do gry Battlefield 1 pozwoli Ci odnieść jeszcze większe triumfy — grać na większej liczbie map, uzyskać więcej broni i zanurzyć się w świecie Battelfield 1 jeszcze bardziej z czterema tematycznymi pakietami rozszerzeń cyfrowych. 

BattlefieldTM 1943

Battlefield 1943 to gra przeznaczona tylko dla trybu wieloosobowego, w której weźmiesz udział w ekscytujących bitwach na Pacyfiku z okresu II wojny światowej! Wybierz, kim będziesz: strzelcem, niezłomnym dowódcą czołgu, czy pilotem zwinnego myśliwca, patrolującym przestworza. Graj samodzielnie lub ze znajomymi i odmień losy bitwy.

Wszystko, co najlepsze w świecie gier i rozrywki 

Nieważne, czy walczysz wraz ze swoim oddziałem, chcesz oglądać filmy w rozdzielczości 4K, czy streamować rozgrywkę — konsola Xbox One S to centrum domowej rozrywki.

Konsola stworzona z myślą o tym, by umożliwić grę w najlepsze tytuły z przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości

Zagraj w ponad 1300 świetnych gier, w tym najnowsze hity, 200 tytułów na wyłączność i 400 klasyków wydanych na konsole Xbox 360 i Xbox pierwszej generacji.3

Odtwarzacz Blu-ray 4K i funkcja strumieniowego przesyłania filmów w jakości 4K

Oglądaj filmy na Blu-ray™ w olśniewającej jakości 4K Ultra HD. Wyświetlaj filmy 4K z Netflix i  innych aplikacji VOD i i zobacz bogatsze, bardziej wyraziste kolory w grach i filmach dzięki technologii High Dynamic Range.6

Graj z przyjaciółmi i rodziną online dzięki Xbox Live, najbardziej niezawodnej sieci rozgrywki wieloosobowej1

Wyszukaj znajomych, przeciwników i członków swojego zespołu w globalnej społeczności graczy.  Xbox Live to najbardziej zaawansowana sieć rozgrywki wieloosobowej zapewniająca stabilną grę i szybkie pobieranie11. Rywalizuj z innymi graczami i bądź z nimi w kontakcie na konsoli Xbox One i komputerze z systemem Windows 10.  Na subskrybentów usługi Xbox Live Gold czekają również 4 darmowe gry co miesiąc oraz ekskluzywne zniżki w cyfrowym sklepie Xbox.

Otrzymuj ekskluzywne oferty takie jak natychmiastowy i niegraniczony dostęp do ponad 100 gier

  • Xbox Game Pass zapewnia natychmiastowy i nieograniczony dostęp do stale rozszerzanego katalogu ponad 100 wspaniałych gier na Xbox One
  • Zagraj w setki legendarnych gier z konsol Xbox poprzednich generacji dzięki wsteczniej kompatybilności3
  • Ciesz się wolnością wyboru dzięki grom Xbox Play Anywhere — w wybrane gry możesz grać na konsoli Xbox One oraz na komputerze z systemem Windows 10 bez dodatkowych opłat.

Ważne informacje: 

  • 1. Dostęp do gry wieloosobowej online:  do gry w trybie wieloosobowym online na konsolach Xbox One wymagane jest konto Xbox Live Gold (sprzedawane osobno). 
  • 2. Akcesoria:  zestaw nie obejmuje podstawki do konsoli Xbox One S, która działa wyłącznie z konsolą Xbox One S. Do używania urządzenia Kinect na konsolach Xbox One S i Xbox One X wymagany jest adapter Xbox Kinect (sprzedawany osobno).
  • 3. Wsteczna zgodność: działa z wybranymi grami z konsoli Xbox 360 oraz konsoli Xbox pierwszej generacji i wymaga początkowego pobrania gry na konsolę Xbox One (http://www.xbox.com/backcompat).  
  • 4. Pakiet gier i 1-miesięczna subskrypcja EA Access:  Wszystkie gry wymagają konta Xbox Live Gold (do nabycia osobno). Gra Battlefield 1943 działa tylko w wersji online.  Pobranie gry wymaga znacznej ilości wolnego miejsca (obowiązują opłaty usługodawcy internetowego).  Obowiązują ograniczenia wiekowe.  Uzyskaj dostęp do gier i subskrypcję EA Access przed 31.12.2019.  Battlefield 1943:  Gra na Xbox 360 teraz dostępna na Xbox One.  Konieczne jest zaakceptowanie umowy użytkownikiem EA (terms.ea.com) oraz zasad dotyczących prywatności i ciasteczek (privacy.ea.com).  Wymagane połączenie z internetem i aktywne konto EA.  Oprogramowanie gromadzi dane na potrzeby wyświetlania reklam w grze.  EA może wyłączyć funkcje po upływie 30 dni od opublikowania stosownej informacji na stronie ea.com/service-updates.  EA Access:  pełne warunki pod adresem ea.com/ea-access/terms; obowiązują pewne ograniczenia.
  • 5. Ulepszenia:  Usprawnienia wprowadzone w poszczególnych grach mogą się różnić. Możliwość skorzystania z udoskonaleń dla konsoli Xbox One X jest zależna od wydania aktualizacji zawartości. Informacje o grach znajdują się na stronie xbox.com/xonexenhanced. 
  • 6. Strumieniowanie w jakości 4K w przypadku wybranych aplikacji, więcej na xbox.com. W przypadku niektórych aplikacji konieczne jest posiadanie subskrypcji u jej wydawcy i/lub spełnienie innych wymagań. 
  • 7. Darmowe gry w ofercie Games with Gold:  aby móc grać w darmowe gry uzyskane w ramach programu Games with Gold, wymagane jest aktywne konto Gold; obowiązują ograniczenia. 
  • 8. Game Pass:  1 miesiąc próbnej subskrypcji Game Pass:  Nie dotyczy obecnych subskrybentów i poprzednich użytkowników korzystających z okresu próbnego; po zakończeniu promocji jest wymagana subskrypcja do grania w gry; katalog gier zmienia się (xbox.com/game-pass).
  • 9. Gold:  14-dniowy okres próbny konta Xbox Live Gold:  Nie dotyczy obecnych subskrybentów.
  • 10. HDR: technologia HDR dostępna w grach i w telewizorach, w których jest ona obsługiwana.
  • 11. Twierdzenie o sieci: niezależne badanie IHS Markit, czerwiec/lipiec 2017. Testowano konsolę Xbox One S w porównaniu z konsolą PlayStation 4 w 5 sprzedawanych grach z funkcją matchmaking (dobieranie drużyny); rezultaty mogą się różnić, to nie jest rekomendacja. Odwiedź stronę www.xbox.com/betternetwork.
  • 12. Play Anywhere:  wymagania sprzętowe mogą być inne w przypadku gier dla komputerów z systemem Windows 10.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Parametry

Liczba kontrolerów w zestawie

1

Gra w zestawie

Tak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj konsoli

Stacjonarna

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Kabel HDMI, Kontroler

Charakterystyka

Typ konsoli

Xbox One S

Informacje dodatkowe

Sterowanie głosem i gestami, Przeglądarka internetowa Internet Explorer, Możliwość sterowania smartfonem lub tabletem, Wbudowany zasilacz, 40% mniejsza, IR Blaster

Pamieć RAM

8 GB

Procesor

8-rdzeniowy procesor x86-64 AMD "Jaguar"

Pojemność akumulatora [mAh]

Nie dotyczy

Układ graficzny

AMD Radeon Graphics 1.24 TFLOPS

Złącza

Ethernet (LAN)

Tak

HDMI

Tak

Złącze Scart

Nie

USB

3.0

Wyjście audio

Cyfrowe

Techniczne

1 TB
Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Wi-Fi

Tak

Rodzaj czytnika

Blu-Ray x6 CAV, DVD x8 CAV

Ekran

Przekątna ekranu

Nie dotyczy

Ekran dotykowy

Nie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MICROSOFT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access
Opinie
5 / 5 10 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 10 opinii
10 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam ten produkt

Jestem bardzo zadowolona z zakupu konsoli. Dodatkowe gry i kody game pass i gold umilają początki korzystania z urządzenia. Polecam każdemu. Czas spędzony na poznawaniu nowych funkcji na pewno nie jest stracony. Satysfakcja gwarantowana!

Anna 2019-05-13 12:29:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Gorąco polecam

Wspaniały prezent dla całej rodziny. Pozwala nam miło spędzić czas i uczy pewności oraz rywalizacji.

Małgorzata W. 2018-12-29 16:47:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam!

Konsola jest świetna, sprawia dużo radości. Serdecznie polecam!

Witold 2018-12-20 15:13:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam, ok

Super sprzęt do zabawy.

Krzysztof W. 2018-12-11 16:55:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Najlepsza opinia tak jak najlepszy sprzęt :)

Co ja mogę powiedzieć jestem zadowolony jak ze sprzętu i dodawanych gier, wszystko gitara.

Kamil K 2018-12-05 17:50:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Świetna konsola, gra bardzo dopracowana 5.

Patryk H 2018-12-02 10:32:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Budowa, wykonanie oraz jakość dźwięku i grafiki przewyższyła moje oczekiwania! Polecam w 100%. Cena całego zestawu zadowalająca, uprzejma obsługa, na pewno wrócę.

Kamila Z 2018-11-30 18:34:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywny, jest super

Gra i konsola jest super, wysoki poziom rozrywki, miałam xbox 360 ale synek naciskał o zakup nowszej gry

Anna 2018-11-26 07:33:32
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 3 / 5 Dostępność gier
  • 4 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Polecam produkt, wart swojej ceny, jestem bardzo zadowolony z posiadania tej konsoli. Działa rewelacyjnie.

Piotr D 2018-11-25 20:36:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Świetna konsola

Jetem z niej bardzo zadowolony.

Tomek 2018-11-20 17:39:55
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5619 - MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

Aby skorzystać z promocji zarejestruj swój zakup w formularzu,

Sprawdź>>

K - 1295 - Rabat na kolejne zakupy - Kup konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MICROSOFT Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

119900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

119900

Dodaj do koszyka
Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Battlefield V + Battlefield 1 + Battlefield 1943 + 1 miesiąc EA Access
Konsole Xbox One