JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Konsole Xbox One   MICROSOFT   Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Dominujący kolor:

Biały

1 TB

Kod produktu: 887798

Kod produktu: 887798

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

cena online

137999

138.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

cena online

137999

138.00 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Zestaw Xbox One S z dyskiem 1TB z grami Forza Horizon 4 oraz Assassin's Creed Odyssey

Odkrywaj piękną brytyjską scenerię w grze Forza Horizon 4 i zbierz ponad 450 samochodów — producenci udzielili licencji na ponad 100 marek11. Graj solo lub z innymi graczami. Dołącz do zespołowego trybu multiplayer i przejedź się dla zabawy1. Dzięki załączonym grom zagrasz w jedne z najbardziej oczekiwanych gier roku. Xbox One to również ponad 1300 świetnych gier, w tym najnowsze hity, 200 tytułów na wyłączność i 400 klasyków wydanych na konsole Xbox 360 i Xbox pierwszej generacji2. Nieważne, czy chcesz grać w ulubione gry, oglądać filmy w rozdzielczości 4K, czy streamować rozgrywkę — Xbox One to Twoje centrum domowej rozrywki.

Zestaw zawiera:

Konsolę Xbox One S z dyskiem o pojemności 1 TB, kontroler bezprzewodowy, pełną wersję gry Forza Horizon 4 w formie kodu do pobrania, dysk z pełną wersją gry Assassin's Creed Odyssey , miesięczną wersję próbną abonamnetu Xbox Game Pass z dostępem do katalogu ponad 100 gier i  14-dniową wersję próbną abonamentu Xbox Live Gold.*

Xbox Live Gold i Xbox Game Pass*

Abonament Xbox Live Gold to przepustka do doskonałej rozrywki - graj z przyjaciółmi i rodziną w trybie wieloosobowym online dzięki Xbox Live, pobieraj do 4 darmowych gier na Xbox One co miesiąc oraz korzystaj ze zniżek w cyfrowym sklepie Xbox. W ramach próbnej subskrypcji Xbox Game Pass otrzymujesz natychmiastowy dostęp do katalogu ponad 100 gier.

O grze Forza Horizon 4 

Dynamiczne pory roku zupełnie zmieniają najwspanialszy festiwal motoryzacyjny. Wyrusz samotnie lub wraz z innymi odkrywaj piękno historycznej Wielkiej Brytanii w otwartym współdzielonym świecie. Zbierz, ulepsz i poprowadź ponad 450 samochodów. Ścigaj się, popisuj się wyczynami kaskaderskimi, twórz i odkrywaj — wybierz swoją drogę i stań się supergwiazdą Horizon.

O grze Assassin's Creed Odyssey

Od wyrzutka aż po żywą legendę, wyrusz w podróż, która odkryje przed tobą tajemnice twojej przeszłości i odmieni losy starożytnej Grecji. Twoje decyzje będą wpływały na przebieg odysei. Zobacz szereg możliwych zakończeń dzięki zupełnie nowemu systemowi dialogów i mechanice dokonywania wyborów. Dobieraj wyposażenie, ulepszaj statek i rozwijaj specjalne umiejętności, by stać się legendą. Pokaż, jaki z ciebie wojownik, biorąc udział w wielkich bitwach pomiędzy Spartą i Atenami u boku setek innych żołnierzy lub taranuj i przebijaj się przez całe floty w bitwach morskich, toczonych na całym Morzu Egejskim.

Wszystko, co najlepsze w świecie gier i rozrywki 

Nieważne, czy chcesz grać w ulubione gry, oglądać filmy w rozdzielczości 4K, czy streamować rozgrywkę —konsola Xbox One S to centrum domowej rozrywki.

Konsola stworzona z myślą o tym, by umożliwić grę w najlepsze tytuły z przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości

Zagraj w ponad 1300 świetnych gier, w tym najnowsze hity, 200 tytułów na wyłączność i 400 klasyków wydanych na konsole Xbox 360 i Xbox pierwszej generacji2.

Odtwarzacz Blu-ray 4K i funkcja strumieniowego przesyłania filmów w jakości 4K

Oglądaj filmy na Blu-ray™ w olśniewającej jakości 4K Ultra HD. Wyświetlaj filmy 4K z Netflix i  innych aplikacji VOD i i zobacz bogatsze, bardziej wyraziste kolory w grach i filmach dzięki technologii High Dynamic Range4.

Graj z przyjaciółmi i rodziną online dzięki Xbox Live, najbardziej niezawodnej sieci rozgrywki wieloosobowej1

Wyszukaj znajomych, przeciwników i członków swojego zespołu w globalnej społeczności graczy.  Xbox Live to najbardziej zaawansowana sieć rozgrywki wieloosobowej zapewniająca stabilną grę i szybkie pobieranie10.  Rywalizuj z innymi graczami i bądź z nimi w kontakcie na konsoli Xbox One i komputerze z systemem Windows 10.  Na subskrybentów usługi Xbox Live Gold czekają również 4 darmowe gry co miesiąc oraz ekskluzywne zniżki w cyfrowym sklepie Xbox.

Otrzymuj ekskluzywne oferty takie jak natychmiastowy i niegraniczony dostęp do ponad 100 gier6

  •  Zagraj w setki legendarnych gier z konsol Xbox poprzednich gerenacji dzięki wsteczniej kompatybilności2.
  • Ciesz się wolnością wyboru dzięki grom Xbox Play Anywhere — w wybrane gry możesz grać na konsoli Xbox One oraz na komputerze z systemem Windows 10 bez dodatkowych opłat10.

* Ważne informacje:

  • 1. Dostęp do gry wieloosobowej online: do gry w trybie wieloosobowym online na konsolach Xbox One wymagane jest konto Xbox Live Gold (sprzedawane osobno).
  • 2. Wsteczna kompatybilność: działa z wybranymi grami z konsoli Xbox 360 oraz konsoli Xbox pierwszej generacji i wymaga początkowego pobrania gry na konsolę (http://www.xbox.com/backcompat).
  • 3. Pobieranie:  pobranie gry wymaga znacznej ilości wolnego miejsca (obowiązują opłaty usługodawcy internetowego).
  • 4. Strumieniowe przesyłanie wideo w rozdzielczości 4K: dostępne w wybranych aplikacjach, więcej na stronie Xbox.com. W przypadku niektórych aplikacji konieczne jest posiadanie subskrypcji u jej wydawcy i/lub spełnienie innych wymagań.
  • 5. Darmowe gry w ofercie Games with Gold: aby móc grać w darmowe gry uzyskane w ramach programu Games with Gold, wymagane jest aktywne konto Gold; obowiązują ograniczenia.
  • 6. Game Pass: 1 miesiąc próbny nie dotyczy obecnych subskrybentów i poprzednich użytkowników korzystających z okresu próbnego; po zakończeniu promocji do grania w gry wymagana jest subskrypcja; katalog gier zmienia się (xbox.com/game-pass).
  • 7. Gold: 14-dniowy okres próbny nie dotyczy aktualnych subskrybentów.
  • 8. HDR: technologia dostępna tylko w grach i programach telewizyjnych, w których jest ona obsługiwana.
  • 9. Twierdzenie o sieci: niezależne badanie IHS Markit, czerwiec/lipiec 2017. Testowano konsolę Xbox One S w porównaniu z konsolą PlayStation 4 w 5 sprzedawanych grach z funkcją matchmaking (dobieranie drużyny); rezultaty mogą się różnić, to nie jest rekomendacja. Odwiedź stronę www.xbox.com/betternetwork.
  • 10. Play Anywhere: wymagania sprzętowe mogą się róznić w przypadku gier dla komputerów z systemem Windows 10.
  • 11. Niektóre samochody zostaną dodane w trybie aktualizacji online. 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Parametry

Liczba kontrolerów w zestawie

1

Gra w zestawie

Tak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj konsoli

Stacjonarna

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Kabel HDMI, Kontroler

Charakterystyka

Typ konsoli

Xbox One S

Informacje dodatkowe

Sterowanie głosem i gestami, Przeglądarka internetowa Internet Explorer, Możliwość sterowania smartfonem lub tabletem, Wbudowany zasilacz, 40% mniejsza, IR Blaster

Pamieć RAM

8 GB

Procesor

8-rdzeniowy procesor x86-64 AMD "Jaguar"

Pojemność akumulatora [mAh]

Nie dotyczy

Układ graficzny

AMD Radeon Graphics 1.24 TFLOPS

Złącza

Ethernet (LAN)

Tak

HDMI

Tak

Złącze Scart

Nie

USB

3.0

Wyjście audio

Cyfrowe

Techniczne

1 TB
Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Wi-Fi

Tak

Rodzaj czytnika

Blu-Ray x6 CAV, DVD x8 CAV

Ekran

Przekątna ekranu

Nie dotyczy

Ekran dotykowy

Nie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MICROSOFT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey
Opinie
5 / 5 15 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 15 opinii
15 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Bardzo polecam

Bardziej rozbudowana jak poprzednik. Zgrabna, grafika ok, łatwa w obsłudze.

Beata 2019-07-11 12:50:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Bardzo fajny sprzęt.

Edyta 2019-06-07 11:44:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Jak najbardziej polecam

Świetne wykonanie, bardzo dobra jakość obrazu i prosta intuicyjna obsługa oprogramowania. Lepsza od swojego poprzednika.

Kacper 2019-05-23 22:38:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam wszystkim

Konsola prosta w obsłudze, nie wiesza się, duży wybór gier, grafika na duży plus.

Marcin 2019-05-15 10:08:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam najmocniej

Bardzo polecam ten produkt. Spełnił jak najbardziej moje oczekiwania. A nawet powiem, że jestem zaskoczony grafiką i dźwiękiem, oczywiście pozytywnie.

Paweł 2019-05-13 19:58:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Bez wahania mogę każdemu polecić ten produkt

Aneta 2019-03-15 17:53:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 4 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Super, bardzo polecam

Tak jak nigdy nie byłem przekonany do konsol, to po zakupie stwierdzam że był to super pomysł, bardzo polecam jeżeli ktoś nie wie czy przesiadka z komputera stacjonarnego na Xboxa jest opłacalna to zachęcam do tego.

Adam 2019-02-25 21:06:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Super sprzęt.

Halina B 2018-12-28 22:01:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Fajny zestaw w dobrej cenie, gry na dobrym poziomie, kompatybilność wsteczna robi robotę. Polecam

Robert 2018-12-22 15:57:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Super produkt

Kto konsolę Xbox ma, ten się czuje tak jak ja!!!!!!!!!

Józef M 2018-12-06 21:52:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Bardzo polecam konsolę Xbox One S, wcześniej posiadałem inny szereg konsol, lecz żadna inna nie była tak prosta i przyjemna w obsłudze jak wspomniany Xbox.

Dawid K 2018-11-27 18:00:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Xbox

Dzieci zadowolone z rozgrywki wieloosobowej☺

Dorota 2018-11-26 11:07:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Polecam w 100% konsolę jak i te gry. Świetna zabawa.

Konrad S 2018-11-24 17:07:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Fajnie się na niej gra.

Małgorzata G 2018-11-10 23:54:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Jestem zadowolony z zakupu.

Marek B. 2018-11-09 21:31:33
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5619 - MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

Aby skorzystać z promocji zarejestruj swój zakup w formularzu,

Sprawdź>>

K - 1295 - Rabat na kolejne zakupy - Kup konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MICROSOFT Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

137999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

137999

Dodaj do koszyka
Konsola MICROSOFT XBOX ONE S 1TB + Forza Horizon 4 + Assassin's Creed: Odyssey
Konsole Xbox One