JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Konsole Xbox One   MICROSOFT   Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Dominujący kolor:

Biały

1 TB

Kod produktu: 887800

Kod produktu: 887800

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

cena online

139999

129900

129.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

cena online

139999

129900

129.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Zestaw Xbox One S z dyskiem 1TB z grą Forza Horizon 4

Kup zestaw Xbox One S z dyskiem 1TB z grą Forza Horizon 4 i zanurz się w otwartym świecie, w którym pory roku zmieniają wszystko. Odkrywaj piękną brytyjską scenerię i zbierz ponad 450 samochodów — producenci udzielili licencji na ponad 100 marek11.  Graj solo lub z innymi graczami. Możesz grać samodzielnie lub współpracować z innymi. Dołącz do zespołowego trybu multiplayer i przejedź się dla zabawy1.

Zestaw zawiera:

Konsolę Xbox One S z dyskiem o pojemności 1 TB, kontroler bezprzewodowy, pełną wersję gry Forza Horizon 4 w formie kodu do pobrania, miesięczną wersję próbną abonamnetu Xbox Game Pass z dostępem do katalogu ponad 100 gier i  14-dniową wersję próbną abonamentu Xbox Live Gold.*

Xbox Live Gold i Xbox Game Pass*

Abonament Xbox Live Gold to przepustka do doskonałej rozrywki - graj z przyjaciółmi i rodziną w trybie wieloosobowym online dzięki Xbox Live, pobieraj do 4 darmowych gier na Xbox One co miesiąc oraz korzystaj ze zniżek w cyfrowym sklepie Xbox. W ramach próbnej subskrypcji Xbox Game Pass otrzymujesz natychmiastowy dostęp do katalogu ponad 100 gier.

O grze Forza Horizon 4 

Dynamiczne pory roku zupełnie zmieniają najwspanialszy festiwal motoryzacyjny. Wyrusz samotnie lub wraz z innymi odkrywaj piękno historycznej Wielkiej Brytanii w otwartym współdzielonym świecie. Zbierz, ulepsz i poprowadź ponad 450 samochodów. Ścigaj się, popisuj się wyczynami kaskaderskimi, twórz i odkrywaj — wybierz swoją drogę i stań się supergwiazdą Horizon.

Wszystko, co najlepsze w świecie gier i rozrywki 

Nieważne, czy chcesz grać w ulubione gry, oglądać filmy w rozdzielczości 4K, czy streamować rozgrywkę —konsola Xbox One S to centrum domowej rozrywki.

Konsola stworzona z myślą o tym, by umożliwić grę w najlepsze tytuły z przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości

Zagraj w ponad 1300 świetnych gier, w tym najnowsze hity, 200 tytułów na wyłączność i 400 klasyków wydanych na konsole Xbox 360 i Xbox pierwszej generacji2.

Odtwarzacz Blu-ray 4K i funkcja strumieniowego przesyłania filmów w jakości 4K

Oglądaj filmy na Blu-ray™ w olśniewającej jakości 4K Ultra HD. Wyświetlaj filmy 4K z Netflix i  innych aplikacji VOD i i zobacz bogatsze, bardziej wyraziste kolory w grach i filmach dzięki technologii High Dynamic Range4.

Graj z przyjaciółmi i rodziną online dzięki Xbox Live, najbardziej niezawodnej sieci rozgrywki wieloosobowej1

Wyszukaj znajomych, przeciwników i członków swojego zespołu w globalnej społeczności graczy.  Xbox Live to najbardziej zaawansowana sieć rozgrywki wieloosobowej zapewniająca stabilną grę i szybkie pobieranie10.  Rywalizuj z innymi graczami i bądź z nimi w kontakcie na konsoli Xbox One i komputerze z systemem Windows 10.  Na subskrybentów usługi Xbox Live Gold czekają również 4 darmowe gry co miesiąc oraz ekskluzywne zniżki w cyfrowym sklepie Xbox.

Otrzymuj ekskluzywne oferty takie jak natychmiastowy i niegraniczony dostęp do ponad 100 gier6

  •  Zagraj w setki legendarnych gier z konsol Xbox poprzednich gerenacji dzięki wsteczniej kompatybilności2.
  • Ciesz się wolnością wyboru dzięki grom Xbox Play Anywhere — w wybrane gry możesz grać na konsoli Xbox One oraz na komputerze z systemem Windows 10 bez dodatkowych opłat10.

* Ważne informacje:

  • 1. Dostęp do gry wieloosobowej online: do gry w trybie wieloosobowym online na konsolach Xbox One wymagane jest konto Xbox Live Gold (sprzedawane osobno).
  • 2. Wsteczna kompatybilność: działa z wybranymi grami z konsoli Xbox 360 oraz konsoli Xbox pierwszej generacji i wymaga początkowego pobrania gry na konsolę (http://www.xbox.com/backcompat).
  • 3. Pobieranie:  pobranie gry wymaga znacznej ilości wolnego miejsca (obowiązują opłaty usługodawcy internetowego).
  • 4. Strumieniowe przesyłanie wideo w rozdzielczości 4K: dostępne w wybranych aplikacjach, więcej na stronie Xbox.com. W przypadku niektórych aplikacji konieczne jest posiadanie subskrypcji u jej wydawcy i/lub spełnienie innych wymagań.
  • 5. Darmowe gry w ofercie Games with Gold: aby móc grać w darmowe gry uzyskane w ramach programu Games with Gold, wymagane jest aktywne konto Gold; obowiązują ograniczenia.
  • 6. Game Pass: 1 miesiąc próbny nie dotyczy obecnych subskrybentów i poprzednich użytkowników korzystających z okresu próbnego; po zakończeniu promocji do grania w gry wymagana jest subskrypcja; katalog gier zmienia się (xbox.com/game-pass).
  • 7. Gold: 14-dniowy okres próbny nie dotyczy aktualnych subskrybentów.
  • 8. HDR: technologia dostępna tylko w grach i programach telewizyjnych, w których jest ona obsługiwana.
  • 9. Twierdzenie o sieci: niezależne badanie IHS Markit, czerwiec/lipiec 2017. Testowano konsolę Xbox One S w porównaniu z konsolą PlayStation 4 w 5 sprzedawanych grach z funkcją matchmaking (dobieranie drużyny); rezultaty mogą się różnić, to nie jest rekomendacja. Odwiedź stronę www.xbox.com/betternetwork.
  • 10. Play Anywhere: wymagania sprzętowe mogą się róznić w przypadku gier dla komputerów z systemem Windows 10.
  • 11. Niektóre samochody zostaną dodane w trybie aktualizacji online. 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Parametry

Liczba kontrolerów w zestawie

1

Gra w zestawie

Tak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj konsoli

Stacjonarna

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Kabel HDMI, Kontroler

Charakterystyka

Typ konsoli

Xbox One S

Informacje dodatkowe

Sterowanie głosem i gestami, Przeglądarka internetowa Internet Explorer, Możliwość sterowania smartfonem lub tabletem, Wbudowany zasilacz, 40% mniejsza, IR Blaster

Pamieć RAM

8 GB

Procesor

8-rdzeniowy procesor x86-64 AMD "Jaguar"

Pojemność akumulatora [mAh]

Nie dotyczy

Układ graficzny

AMD Radeon Graphics 1.24 TFLOPS

Złącza

Ethernet (LAN)

Tak

HDMI

Tak

Złącze Scart

Nie

USB

3.0

Wyjście audio

Cyfrowe

Techniczne

1 TB
Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Wi-Fi

Tak

Rodzaj czytnika

Blu-Ray x6 CAV, DVD x8 CAV

Ekran

Przekątna ekranu

Nie dotyczy

Ekran dotykowy

Nie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MICROSOFT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4
Opinie
5 / 5 36 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 36 opinii
36 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam!

Sprzęt działa bardzo dobrze. Moim zdaniem to najciekawszy zestaw pod względem doboru gier, wszystkie działają sprawnie. Plusem jest to, że Kinect nie jest konieczny, żeby zagrać w Just Dance wystarczy smartphone, więc można cieszyć się od razu wszystkimi grami.

Agata 2019-06-09 10:22:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Super zestaw, w bardzo dobrej cenie. Gry dobrane dla każdego, dzięki czemu może korzystać z konsoli i dorosły i dziecko bez dokupowania od razu innych gier. Obsługa prosta, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, gry są dostępne w wielu sklepach stacjonarnie jak i internetowo, fajne jest to, że można korzystać również z gier z konsoli xbox360, co jest ułatwieniem dla posiadaczy starszego modelu. Polecam :).

Marlena 2019-06-01 09:57:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna, polecam

Super sprawa dla całej rodzinki. Trzy gierki w zestawie, w deszczowe dni można potańczyć z Just Dance albo pośmigać autami w Forza Horizon.

Monika 2019-05-24 23:00:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Jakość świetna

Konsola naprawdę daje mnóstwo zabawy, dzieci zachwycone i rodzice również :) Jest intuicyjna, łatwa w zainstalowaniu. Dzięki grom dołączonym do zestawu, od razu można przejść do zabawy, a instalacja gier jest naprawdę szybka. Dodatkowo zamówienie dotarło do mnie z dnia na dzień. SUPER.

Klaudia 2019-05-23 08:32:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Bardzo pozytywna

Bałam się tego zakupu, gdyż obawiałam się skomplikowanej instrukcji a okazało się że jest prosty i przejrzysty w obsłudze:).

ANNA 2019-05-20 21:51:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Ok

Świetne gry i niezła konsola.

Adrian 2019-05-19 10:10:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Świetna

Konsola jest rewelacyjna, dzieci są bardzo zadowolone. Wspaniały prezent.

Łukasz 2019-05-13 20:24:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Prezent idealny

Idealny prezent na każdą okazję, daje dużo radości i zabawy. Polecam

Robert 2019-05-13 15:48:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Fajna konsola bardzo intuicyjna w obsłudze. Jest to nasza pierwsza konsola wiec jak na razie jesteśmy pod wrażeniem poza tym synek jest szczęśliwy.

Patrycja 2019-05-11 07:49:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Mega moc

Sprzęt jest super, mega moc gramy całą rodzinką, świetna zabawa dla każdego gorąco polecam.

Agata 2019-05-02 19:33:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Super konsola, polecam

Konsola pięknie i nowocześnie wygląda, bardzo łatwa instalacja i obsługa. Wszystko, co potrzebne załączone w zestawie. Trzy super gry załączone. W moment urządzenie podłączone i gotowe do użycia. Frajda zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Ciekawe pakiety do dokupienia dające większe korzyści po doładowaniu i możliwość pobierania gier sporo taniej niż kupując je na płytach.

Sylwia 2019-04-28 23:46:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Po pierwszym dniu użytkowania jesteśmy zadowoleni z funkcji konsoli jak i gier z zestawu.

Wojciech 2019-04-16 22:18:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 4 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Polecam, produkt zgodny z opisem, bardzo dobra jakość wykonania.

Mariusz 2019-04-01 22:37:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

polecam xbox one s

Świetna zabawa dla całej rodziny.

aleksandra 2019-03-31 09:37:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Bardzo dobry zestaw w dobrej cenie.

Agata 2019-03-20 17:25:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam!!

Super zestaw z trzema grami. Bardzo dobra jakość. Świetna zabawa dla całej rodziny. Niezależnie od wieku, każdy znajdzie coś dla siebie spośród gier dostępnych przez internet. Możliwość korzystania z gier ze starszej wersji.

Katarzyna 2019-03-07 19:41:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Jest ok

Jest po prostu extra, nic dodać, nic ująć.

Eligiusz 2019-02-10 12:14:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Konsola

Konsola mile nas zaskoczyła swoim pięknym wyglądem, łatwością podłączenia i obsługi. Fajnie, że przeważnie większość gier ze starszej konsoli pasuje. Polecę każdemu.

Ewa 2019-01-30 16:06:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Konsola

Polecam. Świetna konsola. Fajne gry wraz z nią.

Paweł 2019-01-12 20:36:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Gry super, Xbox działa bez żadnych zarzutów.

Anna 2019-01-04 13:41:41
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

4972 - Super oferty dla graczy - wielki turniej Ekstraklasa Games w grę FIFA 19

SUPER OFERTY DLA GRACZY

Super oferty dla graczy. Dołącz do najlepszych graczy w polsce.

Sprawdź>>

5619 - MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

Aby skorzystać z promocji zarejestruj swój zakup w formularzu,

Sprawdź>>

K - 1295 - Rabat na kolejne zakupy - Kup konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MICROSOFT Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

1399.99

129900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

129900

Dodaj do koszyka
Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 + Just Dance 2019 + The Sims 4
Konsole Xbox One