JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Konsole Xbox One   MICROSOFT   Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Dominujący kolor:

Biały

1 TB

Kod produktu: 881626

Kod produktu: 881626

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

cena online

121500

121.50 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

cena online

121500

121.50 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

40% mniejsza.
2 TB pojemności dysku.
Zasilacz wewnętrzny.

Graj w najlepsze gry, także klasyczne tytuły z Xbox 360, na konsoli mniejszej o 40%. Ale niech wielkość Cię nie zmyli – dzięki zasilaczowi wewnętrznemu i dyskowi o pojemności nawet 2 TB Xbox One S to najbardziej zaawansowana konsola Xbox w historii.
High Dynamic Range

Technologia High Dynamic Range zapewnia bogatsze, bardziej wyraziste kolory w grach takich jak Gears of War 4 i Forza Horizon 3. Uzyskiwany dzięki niej wyższy wskaźnik kontrastu między jasnymi i ciemnymi barwami sprawia, że gry zyskują wizualną głębię.
4K Ultra HD

Rozdzielczość 4K Ultra HD czterokrotnie przewyższa standardowe HD, dzięki czemu obraz jest niezwykle wyraźny i realistyczny. Odtwarzaj treści w 4K w usługach Netflix i Amazon Instant Video i oglądaj filmy w jakości Ultra HD Blu-rayTM z niezwykłym poziomem realizmu dzięki technologii High Dynamic Range.
IR Blaster

Skonfiguruj konsolę Xbox One S, aby za jej pomocą włączać inne urządzenia, np. telewizor, odbiornik audio/wideo czy odbiornik telewizji naziemnej i satelitarnej. Niezależnie od tego, czy grasz w grę, czy też oglądasz film, wbudowane urządzenie IR Blaster pozwoli Ci szybko zaangażować się w akcję bez konieczności szukania pilota.

Kontroler bezprzewodowy Xbox

Poczuj większą wygodę podczas gry dzięki kontrolerowi bezprzewodowemu Xbox o nowym, bardziej opływowym kształcie. Skorzystaj z dwukrotnie większego bezprzewodowego zasięgu i zachowaj kontrolę dzięki fakturze uchwytów, a dzięki technologii Bluetooth® graj w swoje ulubione gry na komputerze, tablecie i telefonie z systemem Windows 10.
Xbox One S z dyskiem 2 TB zawiera też podstawkę do pionowego ustawienia konsoli.

Postaw konsolę w pionie na specjalnej podstawce.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Parametry

Liczba kontrolerów w zestawie

1

Gra w zestawie

Tak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj konsoli

Stacjonarna

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Kabel HDMI, Kontroler

Charakterystyka

Typ konsoli

Xbox One S

Informacje dodatkowe

Sterowanie głosem i gestami, Przeglądarka internetowa Internet Explorer, Możliwość sterowania smartfonem lub tabletem, Wbudowany zasilacz, 40% mniejsza, IR Blaster

Pamieć RAM

8 GB

Procesor

8-rdzeniowy procesor x86-64 AMD "Jaguar"

Pojemność akumulatora [mAh]

Nie dotyczy

Układ graficzny

AMD Radeon Graphics 1.24 TFLOPS

Złącza

Ethernet (LAN)

Tak

HDMI

Tak

Złącze Scart

Nie

USB

3.0

Wyjście audio

Cyfrowe

Techniczne

1 TB
Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Wi-Fi

Tak

Rodzaj czytnika

Blu-Ray x6 CAV, DVD x8 CAV

Ekran

Przekątna ekranu

Nie dotyczy

Ekran dotykowy

Nie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MICROSOFT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold
Opinie
5 / 5 14 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 14 opinii
14 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Mega Pozytyw

Konsola działa bez zarzutu, mega radość zarówno dla dziecka jak i dla rodzica, model z dobrą grafiką w pakiecie 6 miesięcy live Gold super sprawa. Polecam.

Patryk 2019-06-23 11:55:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Zdecydowanie polecam

Sprzęt działa super.

Agata B 2018-12-16 15:35:06
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 1 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Oczywiście że polecam. Dobry sprzęt, dobra jakość.

ANETA Z 2018-12-14 16:39:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Polecam, zakup trafiony i w super cenie

Emilia 2018-12-06 12:11:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Spełnione marzenie syna. Konsola idealna, grafika świetna.

Natalia 2018-12-06 09:58:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

POZYTYWNA

KONSOLA W DOBREJ CENIE, PROFESJONALNA OBSŁUGA, SKLEP I INTERNETOWY JAK I STACJONARNY GODNY POLECENIA.

KATARZYNA K 2018-11-30 22:31:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna

Konsola zgodna z opisem. Ma dodatki.

Mateusz D. 2018-11-22 16:37:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Fajny sprzęcik do zwalczania nudy.

Paulina R. 2018-11-20 11:05:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam, bardzo pozytywnie

Super sprzęt, lepsze możliwości.

Małgorzata K 2018-09-18 20:36:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Syn w pełni zadowolony. Łatwy w instalowaniu.

Karolina T 2018-06-26 21:06:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 3 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywny

Bardzo fajny sprzęcik.

Sylwia W 2018-06-03 19:51:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Bardzo pozytywnie, polecam !!!

Wszystkim gorąco polecam !!!

Zdzisław D 2018-06-01 23:06:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 4 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Pozytywna opinia

Produkt zgodny z opisem. Gry super. Syn bardzo zadowolony.

Agnieszka G 2018-05-31 12:27:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 3 / 5 Dostępność gier
  • 3 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Ok

Jest ok. Polecam.

Monika K. 2018-05-26 17:58:40
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5619 - MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

Aby skorzystać z promocji zarejestruj swój zakup w formularzu,

Sprawdź>>

K - 1295 - Rabat na kolejne zakupy - Kup konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MICROSOFT Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

121500

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

121500

Dodaj do koszyka
Konsola MICROSOFT Xbox One S 1TB + Sea of Thieves + Sims 4 + 6M Live Gold
Konsole Xbox One