JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   XBOX ONE   Konsole Xbox One   MICROSOFT   Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Dominujący kolor:

Czarny

1 TB

Kod produktu: 887667

Kod produktu: 887667

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

cena online

199900

199.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

cena online

199900

199.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Zestaw Xbox One X z dyskiem 1TB z grą Shadow of the Tomb Raider

Zamów już dziś zestaw z konsolą Xbox One X i grą Shadow of the Tomb Raider ulepszoną o obsługę natywnej rozdzielczości 4K oraz HDR. Stań się Larą Croft w wyścigu do uchronienia świata przed apokalipsą Majów. Doświadcz niesamowitych wrażeń wizualnych podczas pokonywania śmiertelnie niebezpiecznej dżungli lub przemieszczania się po przerażających grobowcach. Konsola Xbox One X to także możliwość ogladania filmów na Blu-ray™ w olśniewającej jakości 4K Ultra HD, strumieniowego przesyłania wideo w rozdzielczości 4K oraz znakomity system audio. Tylko na konsoli Xbox One X zagrasz w gry 4K, wykorzystując pełnię ich potencjału.

Zestaw zawiera:

Konsolę Xbox One X z dyskiem 1TB, kontroler bezprzewodowy Xbox, pełną wersję gry Shadow of the Tomb Raider w polskiej wersji językowej do pobrania, miesięczną wersję próbną abonamentu Xbox Game Pass z dostępem do katalogu ponad 100 gier, 14-dniową wersję próbną abonamentu Xbox Live Gold.*

Xbox Live Gold i Xbox Game Pass*

Abonament Xbox Live Gold to przepustka do doskonałej rozrywki - połącz się i graj z przyjaciółmi i rodziną dzięki Xbox Live, najbardziej zaawansowanej sieci rozgrywki wieloosobowej. W ramach próbnej subskrypcji Xbox Game Pass możesz od razu zagrać w ponad 100 gier.

O grze Shadow of the Tomb Raider

Stań się Larą Croft w wyścigu do uchronienia świata przed apokalipsą Majów. Pokonaj śmiertelnie niebezpieczną dżunglę, przemieszczaj się po przerażających grobowcach i przetrwaj najbardziej mroczne godziny Lary.

Graj na najpotężniejszej konsoli na świecie1

Na konsoli Xbox One X gra się jeszcze lepiej. Dzięki o 40% większej mocy obliczeniowej niż w przypadku innych konsol możesz dać się pochłonąć bez reszty rozgrywce w rozdzielczości 4K. Ciesz się doskonałą jakością grafiki takich elementów jak światło, cień czy odbicie, dzięki dynamicznym trybom obrazu HDR i szerokiej gamie kolorów.

Konsola stworzona z myślą o tym, by umożliwić grę w najlepsze gry z przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości

Zagraj w ponad 1300 świetnych gier, w tym dzisiejsze hity, 200 tytułów na wyłączność i 400 klasyków wydanych na konsole Xbox 360 i Xbox pierwszej generacji.3

Odtwarzacz Blu-ray 4K i funkcja strumieniowego przesyłania filmów w jakości 4K

Oglądaj filmy na Blu-ray™ w olśniewającej jakości 4K Ultra HD. Wyświetlaj filmy 4K z Netflix i wielu innych aplikacji VOD i zobacz bogatsze, bardziej wyraziste kolory w grach i filmach dzięki technologii High Dynamic Range.5

Graj z przyjaciółmi i rodziną dzięki Xbox Live, najbardziej niezawodnej sieci rozgrywki wieloosobowej2

Wyszukaj znajomych, przeciwników i członków swojego zespołu w globalnej społeczności graczy.  Xbox Live to najbardziej zaawansowana sieć rozgrywki wieloosobowej zapewniająca stabilną rozgrywkę i szybkie pobieranie.10  Rywalizuj z innymi graczami i bądź z nimi w kontakcie na konsoli Xbox One i komputerze z systemem Windows 10. Na subskrybentów usługi Xbox Live Gold czeka również co miesiąc od 2 do 4 gier za darmo oraz ekskluzywne zniżki w cyfrowym sklepie Xbox.

Otrzymuj ekskluzywne oferty takie jak natychmiastowy i niegraniczony dostęp do ponad 100 gier

  • Xbox Game Pass zapewnia natychmiastowy i nieograniczony dostęp do ponad 100 wysoko ocenianych
     i zabawnych gier oraz do stale dodawanych nowych tytułów.7
  • Zagraj w setki legendarnych gier ze wszystkich konsol Xbox dzięki wsteczniej kompatybilności.3
  • Ciesz się wolnością wyboru dzięki grom Xbox Play Anywhere — w wybrane gry możesz grać na konsoli
    Xbox One lub na komputerze z systemem Windows 10 bez dodatkowych opłat.11
  • Gry i akcesoria do konsoli Xbox One działają z konsolą Xbox One X.12

* Ważne informacje:

  • 1. Najpotężniejsza konsola na świecie na dzień 07.11.2017
  • 2. Dostęp do gry wieloosobowej online: do gry w trybie wieloosobowym online na konsolach Xbox One wymagane jest konto Xbox Live Gold (sprzedawane osobno).
  • 3. Wsteczna zgodność: działa z wybranymi grami z konsoli Xbox 360 oraz konsoli Xbox pierwszej generacji i wymaga początkowego pobrania gry na konsolę (http://www.xbox.com/backcompat).
  • 4. Pobieranie: pobranie gry wymaga znacznej ilości wolnego miejsca (obowiązują opłaty usługodawcy internetowego).
  • 5. Strumieniowanie w rozdzielczości 4K: dostępne w wybranych aplikacjach, więcej na stronie Xbox.com. W przypadku niektórych aplikacji konieczne jest posiadanie subskrypcji u jej wydawcy i/lub spełnienie innych wymagań.
  • 6. Darmowe gry w ofercie Games with Gold: aby móc grać w darmowe gry uzyskane w ramach programu Games with Gold, wymagane jest aktywne konto Gold; obowiązują ograniczenia.
  • 7. Game Pass: 1 miesiąc próbny nie dotyczy obecnych subskrybentów i poprzednich użytkowników korzystających z okresu próbnego; po zakończeniu promocji do grania w gry wymagana jest subskrypcja; katalog gier zmienia się (xbox.com/game-pass).
  • 8. Gold: 14-dniowy okres próbny nie dotyczy aktualnych subskrybentów.
  • 9. HDR: technologia dostępna tylko w grach i programach telewizyjnych, w których jest ona obsługiwana.
  • 10. Twierdzenie o sieci: niezależne badanie IHS Markit, czerwiec/lipiec 2017. Testowano konsolę Xbox One S w porównaniu z konsolą PlayStation 4 w 5 sprzedawanych grach z funkcją matchmaking (dobieranie drużyny); rezultaty mogą się różnić, to nie jest rekomendacja. Odwiedź stronę www.xbox.com/betternetwork.
  • 11. Play Anywhere: wymagania sprzętowe mogą być inne w przypadku gier dla komputerów z systemem Windows 10.
  • 12.  Akcesoria: zestaw nie obejmuje podstawki do konsoli Xbox One S, która działa wyłącznie z konsolą Xbox One S. Do używania urządzenia Kinect na konsolach Xbox One S i Xbox One X wymagany jest Adapter Xbox Kinect (sprzedawany osobno).

Specyfikacja

Dane techniczne:

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Parametry

Liczba kontrolerów w zestawie

1

Gra w zestawie

Tak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj konsoli

Stacjonarna

Dominujący kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Kabel HDMI

Charakterystyka

Typ konsoli

Xbox One X

Pamieć RAM

12 GB

Procesor

8-rdzeniowy procesor x86-64 AMD "Jaguar"

Pojemność akumulatora [mAh]

Nie dotyczy

Układ graficzny

AMD Radeon

Złącza

Liczba złączy USB

3

Ethernet (LAN)

Tak

HDMI

Tak

Złącze Scart

Nie

USB

3.0

Wyjście audio

Cyfrowe

Techniczne

1 TB
Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Wi-Fi

Tak

Rodzaj czytnika

4K UHD Blu-Ray

Fizyczne

Grubość [mm]

240

Wysokość [mm]

60

Szerokość [mm]

300

Waga [kg]

3.8

Ekran

Przekątna ekranu

Nie dotyczy

Ekran dotykowy

Nie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MICROSOFT

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider
Opinie
5 / 5 15 opinii
93% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 15 opinii
14 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Moja miłość

Od wczoraj znów jestem zakochany, miłość wkradła się do mego serca. To czarne pudełeczko, pięknie wykonane, a zarazem tak niepozorne swą wielkością, skrywa w sobie potężną moc, zaskakuje ciszą i kulturą pracy. Przenosi mnie w przepiękny świat gier prawdziwego 4k i HDR pozwala mi zapomnieć o swych problemach, gdy biorę do ręki pięknego i wygodnego pada i wciskam guzik.Znòw się uśmiecham. Dziekuję Ci Xbox....

Sebastian 2019-07-10 11:17:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

POLECAM

Jestem bardzo zadowolony z tej konsoli. Super grafika i dźwięk. Bardzo cicho pracuje.

Damian 2019-06-01 21:40:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Konsola

Bardzo dobry produkt.

Anna 2019-05-31 12:17:41
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Poziom rozrywki
  • 2 / 5 Dostępność gier
  • 1 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Super zabawa dla małych i dużych w zasadzie w każdym wieku, szczególnie z odpowiednio dobranymi grami wiekowym. Naprawdę polecam :) )

Iwona 2019-05-31 08:54:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Polecam przede wszystkim do TV 4K, spisuje się naprawdę rewelacyjnie.

Dariusz 2019-05-29 16:05:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Wyśmienicie

Biblioteka gier dla X-Box jest bardzo obszerna i w rzeczywistości najlepsze gry, takie jak Forza, PUBG, Gears of War i Halo, należą wyłącznie do X-Box. One X oferuje kompatybilność wsteczną, co oznacza, że jeśli masz starą grę zakupioną dla X-Box 360, nadal możesz grać na X-Box One. Po rejestracji w XBox otrzymujesz 14-dniową bezpłatną wersję próbną Xbox Live Gold, najwyższej jakości usługi online konsoli, a także miesięczną wersję próbną Xbox Game Pass. Game Pass to model subskrypcji firmy Microsoft, który zapewnia dostęp do kolekcji tytułów Xbox One i Xbox 360 za miesięczną opłatą. Możesz także łatwo udostępniać gry swoim znajomym, odtwarzać strumieniowo gry na żywo w Twitch, Windows 10 laptopach lub tabletach. XBox One X oferuje grę na wielu platformach, co oznacza, że możesz grać w niektóre gry wieloosobowe z ludźmi na komputerach lub odwrotnie. Funkcja X-Box w dowolnym miejscu pozwala właścicielom gier wybrać, gdzie chcą zagrać w grę, XBox lub PC, i możesz kontynuować grę od miejsca, w którym opuściłeś grę, niezależnie od platformy.
Gorąco polecam XBox One X dla każdego, kto chce kupić konsolę do gier, a nawet przekazać ją komuś na wakacje. Jest to najpotężniejsza konsola, jaką możesz kupić i jestem pewien, że będziesz miał wspaniałe wrażenia z gry.

Daniel 2019-03-30 22:46:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Rewelacja

Przesiadka z One S, jedyną wadą jest obudowa - ONE S w wersji białej jest lepsza, mniej się palcuje i ładniej wygląda, ale to kosmetyka, 4K i możliwości, które daje konsola są wyjątkowe

RAFAŁ 2019-03-18 22:36:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Świetny sprzęt

Nowoczesna linia obudowy urządzenia zapewniająca rozrywkę na wysokim poziomie. Poziom szczegółowości grafiki i jakości obrazu i dźwięku bije na kolana. W sklepie można znaleźć potężną listę gier i aplikacji. Na duży plus zasługuje możliwość grania w gry z poprzedniej generacji konsoli. Polecam każdemu, kto nie miał jeszcze styczności z konsolą Xbox.

Piotr 2019-03-16 19:08:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach
  • Możliwości GPU
  • Ciche chłodzenie nawet po kilku godzinach gry
  • Rewelacyjna grafika na dobrym TV z HDR i 4K (55")
  • Bardzo dobra gra w zestawie
  • Świetny pad, IMO wygodniejszy niż w PS4
  • Dysk HDD jest dość głośny

Kupować i grać

Długi czas zastanawiałem się czy kupić PS4 Pro czy Xbox One X.
W końcu zdecydowałem się na X i nie żałuję.

Grałem wcześniej na pożyczonym PS4 fat i pad do X jest dużo wygodniejszy. Dokupiłem akumulatorki z ładowarką i trzymają kilkukrotnie dłużej niż pad do PS'a.

Rewelacja to abonament Xbox Game Pass. Akurat była promocja, a w katalogu gier ponad 100 pozycji, a w tym takie hity jak Gears of War 4, Rise of the Tomb Raider, Forza Horizon 4 i wiele innych. Super!

Jeżeli ktoś nie miał do tej pory konsoli (jak ja) i się zastanawia to nic tylko kupować.
Granie przed porządnym TV na kanapie nie umywa się do gry na PC. :)

Polecam.

Igor W 2019-01-29 12:02:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Mega sprzęt!

Konsola, która zapewnia najwyższy poziom rozrywki, szczegółowość wyświetlanej grafiki i jakość gry jest nie do opisania, to trzeba zobaczyć na własne oczy! Polecam każdemu, kto szuka najlepszych wrażeń!

Dawid 2019-01-29 11:01:41
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 4 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam totalnie !!!

Po kilkunastu latach trzymania w rękach kontrolera od innej konsoli stwierdzam, że parę chwil wystarczy by stwierdzić, że kontroler od XBOX jest lepszy. Wygodniej się go trzyma i pozostaje tylko przyzwyczaić się to zmienionego układu. Konsola Xbox działa rewelacyjnie, obraz bajka, szybkość działania zadowalająca, działa cicho i ma optymalne rozmiary.

Tomasz 2019-01-25 21:24:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Super konsola

Bardzo dobra konsola, w porównaniu z moją starą 360-ką "rakieta". Na duży plus możliwość grania w gry z poprzedniej generacji konsoli. Polecam!

Piotr K 2018-12-25 13:06:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

SUPER SPRZĘT W SUPER SKLEPIE!!!

Tomasz T. 2018-12-20 20:24:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 3 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Faktem jest że jest to mój początek przygody z konsolą, ale zacząłem z grubej rury. Konsola jest super. Obraz na TV 4K UHD powala, długo zbierałem szczękę z podłogi jak obejrzałem pokazowy filmik. Gry wczytują się szybko, no i grafika jest nie do opisania. Polecam ten sprzęt. :-)

Roman J 2018-12-04 10:20:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Poziom rozrywki
  • 5 / 5 Dostępność gier
  • 5 / 5 Jakość grafiki i dźwięku w grach

Polecam

Super konsola z extra grą. Polecam każdemu fanowi serii Tomb Raider.

Krystian B 2018-09-14 13:05:10
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

4972 - Super oferty dla graczy - wielki turniej Ekstraklasa Games w grę FIFA 19

SUPER OFERTY DLA GRACZY

Super oferty dla graczy. Dołącz do najlepszych graczy w polsce.

Sprawdź>>

5619 - MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

MICROSOFT - Game Pass Ultimate 3M oraz XBOX Live 3M 30% taniej

Aby skorzystać z promocji zarejestruj swój zakup w formularzu,

Sprawdź>>

K - 1295 - Rabat na kolejne zakupy - Kup konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Rabat na kolejne zakupy - Kup promocyjną konsole PS4/Xbox i odbierz BON 100 zł na grę

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MICROSOFT Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

199900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

199900

Dodaj do koszyka
Konsola MICROSOFT XBOX ONE X 1TB + Shadow of the Tomb Raider
Konsole Xbox One