Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001) i5-8250U 8GB 1000GB GFMX150 W10

15.6

1920 x 1080

Nie

Intel Core i5-8250U

8

1000

Nie dotyczy

Nie dotyczy

NVIDIA GeForce MX150

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Czarno-czerwony

Kod produktu: 881717

Kod produktu: 881717

Warianty:

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

cena z kodem rabatowym

279900

cena bez kodu : 2999

299.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

cena z kodem rabatowym

279900

cena bez kodu : 2999

Dostawa od 0.00 zł

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)


Zapomnij o rzeczywistości

Bezproblemowa, szybka podróż do świata gier z kartą graficzną NVIDIA GeForce MX150.

Zaawansowane przetwarzanie danych

Graj i oglądaj filmy bez zacięć dzięki procesorom Intel® Core™ i5 8. generacji.

Acer CoolBoost™

Technologia Acer CoolBoost™ pozwala użytkownikowi na ręczne sterowanie procesem chłodzenia i zmniejszenie temperatury CPU/GPU o nawet 11% dzięki systemowi podwójnych wiatraków.

Przełamywanie bariery dźwięku

Nowa jakość rozrywki i niesamowity dźwięk z systemem TrueHarmony™ firmy Acer oraz Dolby Audio™ Premium.

Full HD

Obraz o rozdzielczości 1920x1080 i proporcjach 16:9 sprawia, że filmy oraz gry są dynamiczne i bardziej realistyczne. Widoczne są drobne szczegóły, a tekst jest wyraźny.

Technologia IPS (In-Plane Switching)

Panel IPS zapewnia czytelny obraz w zakresie do 170º przy zachowaniu równie wysokiej jakości kolorów.

Zastosowane technologie

SD
SD

Karta pamięci SD dostępne są w pojemnościach od 8 MB do 2 GB, zastosowany w nich system plików to FAT16.
SDXC
SDXC

Karta pamięci SDXC dostępne są w pojemnościach od 64 GB do 2 TB. Starsze urządzenia mogą mieć problemy z ich obsługą z powodu zastosowania w nich systemu plików exFAT.
Procesor
Intel Core i5-8250U
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.6
Dyski, pamięci, napędy
1000
Nie dotyczy
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Brak
Ekran
15.6
1920 x 1080
Nie

Typ matrycy

Matowa
Obraz i dźwięk
NVIDIA GeForce MX150

Pamięć karty graficznej

2 GB
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak
Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Tak
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak
Komunikacja
802.11ac
10/100/1000
1
1
2
Tak
Nie
Nie
SD, SDXC

Pozostałe złącza

Brak
Fizyczne

Wysokość [cm]

2.68

Szerokość [cm]

39

Głębokość [cm]

26.6

Waga [kg]

2.7
Oprogramowanie
Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak
Parametry

Dominujący kolor

Czarno-czerwony

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop

Seria

Nitro 5

Gwarancja

24 miesiące
Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ACER

Znak zgodności

5 / 5
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 93 opinii
90 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Świetny laptop

Bardzo cichy i dobry laptop.

Dominik 2019-04-28 20:21:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • nie zacina się podczas gier
  • podświetlana klawiatura
  • widoczne odciski palców na laptopie

Notebook ACER Nitro 5

Doskonały obraz, grafika i karta graficzna spełniają moje oczekiwania. Ponadto cicho i szybko pracuje. Godny polecenia.

Małgorzata 2019-04-28 19:24:02
Czy ta opinia była przydatna?
1 / 5
  • 1 / 5 rate
  • 1 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Klawiatura
  • 1 / 5 Jakość matrycy
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • Bardzo duża awaryjność

MASAKRA!!!

Kupiłem laptop w marcu 2019. Pierwsza awaria po tygodniu użytkowania, po powrocie z serwisu działał dwa dni i kolejna awaria. Ciekawostka okazało się, że laptop z produkcji z październik 2018. Niby nie powinno mieć znaczenia ale. Podobne problemy miał także znajomy z takim samym modelem. Straszny, w tej konfiguracji działa masakrycznie, Windows ładuje się kilka minut, bez dołożenia pamięci i dysku SSD nie ma sensu na zakup. Uwaga: kupiłem model z jednym slotem na pamięć - i niestety nie można dołożyć drugiej kości. Ogólnie: nie polecam.

Tomasz P 2019-04-27 11:36:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Jest ok. Ładny. Polecam.

Grażyna 2019-04-25 17:10:19
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Pierwsze dni używania bez problemów, jest cichy, gra się płynnie, wizualnie też ok. Polecam sprzęt w tej grupie cenowej.

Małgorzata 2019-04-14 17:05:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • Nie zacina się i jest wydajny
  • Nie za długo pracuje na baterii, ale to mała wada

Acer Nitro 5

Ogólnie dobry komputer dla początkujących graczy, zwłaszcza tych mobilnych. Jestem z niego bardzo zadowolony i polecam. Świetny do pracy i rozrywki :D

Mariusz 2019-03-23 21:40:35
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna - Laptop Nitro 5

Sprzęt super, córka bardzo zadowolona. Pracuje szybko, bez zacięć na grach, nadaje się do słuchania muzyki. Ma jjaskrawe i wyraziste kolory - bardzo dobre parametry. Polecam.

Krzysztof 2019-03-15 11:24:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

100% zadowolenia!

Świetny sprzęt za przystępną cenę. Laptop bardzo wydajny, cichy, nie nagrzewa się. Przyzwoita jakość wykonania, cicha i wygodna podświetlana klawiatura. Polecam!

Urszula 2019-03-13 20:01:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Ok

Bardzo świetny i mocny laptop, dobry wybór.

Marcin 2019-03-11 20:39:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

OK

Laptop bardzo fajny, dobre parametry. Polecam dla graczy.

Piotr 2019-03-06 20:07:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Super

Znakomity laptop do gier.

Barbara 2019-02-23 16:21:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobry laptop, najlepsza opcja w tych pieniądzach. Polecam.

Michał 2019-02-15 10:25:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Jestem zadowolony z zakupu tego produktu. Ten model laptopa ma świetny wygląd jest szybki i prosty w obsłudze bateria i system działają bez zarzutów tak jak zapewniał mnie doradca przy jego wyborze. Obsługa i doradztwo na wysokim poziomie będę nadal polecał zakupy w tym sklepie.

Łukasz 2019-02-10 19:17:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Najlepszy laptop jaki posiadałem

Ten laptop odmienił moje zdanie na temat, że na laptopie nie można wykonywać tych czynności co na komputerze stacjonarnym. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Maria 2019-01-21 14:12:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Bardzo dobry sprzęt do grania

Jest to laptop o wydajności 10/10. Ma dobrą kartę graficzną, Intel core i5 mi odpowiada i przyzwyczajam się do bardzo fajnego Windows'a. Polecam.

Stanisław 2019-01-14 19:19:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Wielki pozytyw

Laptop zakupiony tydzień temu. Działa cichutko. Klawiatura podświetlana dlatego przydaje się to przy pracy w nocy, wszystko pracuje jak na razie bez zarzutów. Fajny kształt laptopa. Naprawdę warto wydać ciut więcej, żeby być zadowolonym w czasie pracy. W salonie, w którym kupowaliśmy sprzęt obsługa była kompetentna, pan przygotowany, potrafił doradzić. :)

Beata 2019-01-07 18:12:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Świetny

Solidnie wykonany produkt, z wygodną klawiaturą oraz padem, pracuje cicho, spokojnie daje radę wysokim wymaganiom gier.

Klaudia 2018-12-22 21:58:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POZYTYWNA

Jestem pozytywnie zaskoczony nowym nabytkiem. Jakoś wykonania na wysokim poziomie, ładne podświetlenie i znakomita jakość obrazu matrycy IPS.

Marcin 2018-12-22 17:10:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Polecam, bardzo dobry, wydajny sprzęt

Damian 2018-12-21 16:24:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam, zakup udany

Towar zgodny z moim oczekiwaniem.

Jolanta C 2018-12-20 22:27:38
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1228 - Laptopy i komputery taniej nawet o 800 zł

Wybrane laptopy i komputery taniej nawet o 800 zł!

Dodaj produkt do koszyka, wpisz kod rabatowy ME19K1228 i skorzystaj z przypisanego odpowiedniego rabatu.

Sprawdź>>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

4930 - ACER - Zestaw akcesoriów w prezencie!

ACER - Zestaw akcesoriów w prezencie!

Dodaj dod koszyka wybrany laptop a zestaw akcesoriow zostanie dodany automatycznie!

Sprawdź >>

4120 - MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

Przy zakupie dowolnego laptopa lub komputera stacjonarnego otrzymujesz możliwość zakupu oprogramowania McAfee Internet Security 2018 w promocyjnej cenie 29,99 zł

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

ACER Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

299900

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

tylko 23zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 13zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 14zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99
Laptop ACER Nitro 5 (NH.Q2XEP.001)
Laptopy