Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006) i7-8750H 8GB 1000GB 128GB SSD GF-GTX1050TI W10

17.3

1920 x 1080

Nie

Intel Core i7-8750H

8

1000

128

Nie dotyczy

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 886097

Kod produktu: 886097

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

cena online

499900

459900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

Płynna rozgrywka

Prześcignij konkurencję dzięki wydajnemu procesorowi Intel® Core™ i5/i7 oraz karcie graficznej NVIDIA® GeForce™ z serii GTX 10

Niestandardowo zaprojektowane chłodzenie

Wykorzystaj potencjał laptopa Predator dzięki niestandardowo zaprojektowanemu systemowi chłodzenia za pomocą dwóch wykonanych w całości z metalu wentylatorów AeroBlade™ 3D Fan.

AeroBlade™ 3D

Niezwykle cienki (0,1 mm) wykonany w całości z metalu wentylator AeroBlade™ zapewnia zaawansowaną aerodynamikę i doskonały przepływ powietrza, utrzymując niską temperaturę i czystość całego systemu.

PredatorSense™

Oprogramowania PredatorSense daje użytkownikowi kontrole wydajności sprzętu z jednego miejsca. Pozwala monitorować temperature Procesora i Grafiki, pokręcać wydajność Grafiki oraz sterować wydajnością chłodzenia !

Podkręć Wydajność Grafiki

Dzięki oprogramowaniu PredatorSense™ podkręć wydajność swojej karty graficznej. Uwolnij potencjał za pomocą jednego kliknięcia.

Karta graficzna NVIDIA® GeForce® z serii GTX 10

Laptopy z kartą graficzną NVIDIA® GeForce® z serii GTX 10 są także wyposażone w architekturę NVIDIA Pascal™ oraz innowacyjne rozwiązania do obsługi gier, co czyni je idealnym wyborem w przypadku najnowszych gier w wysokiej rozdzielczości.

Agresywna obudowa

Płaskie, geometryczne kąty, zbiegające się z ostrymi krawędziami, podkreślają wygląd jego agresywnej, czarno-czerwonej obudowy.

Podświetlana klawiatura

Czerwone podświetlenie oświetla klawisze, umożliwiające grę w dowolnym miejscu i czasie.

11/2017 CD-ACTION Poleca

„W tym przedziale cenowym nie kupisz lepszej gamingowej siedemnastki”






Zastosowane technologie

SD
SD

Karta pamięci SD dostępne są w pojemnościach od 8 MB do 2 GB, zastosowany w nich system plików to FAT16.
SDXC
SDXC

Karta pamięci SDXC dostępne są w pojemnościach od 64 GB do 2 TB. Starsze urządzenia mogą mieć problemy z ich obsługą z powodu zastosowania w nich systemu plików exFAT.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

Procesor

Intel Core i7-8750H
6

Taktowanie procesora [GHz]

2.2 - 4.1

Dyski, pamięci, napędy

1000
128
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

17.3
1920 x 1080
Nie

Typ matrycy

Matowa

Obraz i dźwięk

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Pamięć karty graficznej

4 GB
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Tak
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Komunikacja

802.11 a/b/g/n/ac
10/100/1000

Modem - obecność

Nie
1
1
2
Tak
Nie
Nie
SD, SDXC

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

2.9

Szerokość [cm]

43.2

Głębokość [cm]

28.99

Waga [kg]

3

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop dla graczy

Seria

300

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ACER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)
Opinie
5 / 5 6 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 6 opinii
6 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Laptop ok, spełnia moje wymagania. Jest troszkę głośny jak się rozkręci, ale spełnia moje wymagania w 100%.

Sebastian 2019-04-03 15:37:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Super sprzęt, szybki wydajny i dobrze wykonany. Polecam.

Marcin 2019-03-31 21:28:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Bardzo solidny laptop do gier i nie tylko:-D

Bardzo dobry laptop do gier i nie tylko, idealny do wszystkiego. Laptop solidnie wykonany, wydajny, szybki i przede wszystkim spełnia w grach moje oczekiwania, serdecznie polecam.

Dawid 2019-03-21 18:52:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Idealny prezent od żony dla męża gracza

W życiu każdego gracza przychodzi taki moment, że stary sprzęt zaczyna niedomagać...Pracuje za głośno, zbyt wolno doczytuje i nie daje rady uciągnąć nowych gier. Kupno nowego komputera takiego, żeby nie zbankrutować, a jednocześnie korzystać z niego przez następne lata i cieszyć się swoim hobby jest nie lada wyzwaniem. Po długich poszukiwaniach i przemyśleniach zdecydowaliśmy się na Predatora Helios 300 i nie żałujemy. Zastosowane podzespoły są idealnie dobrane, więc można się cieszyć wysoką wydajnością w trakcie przeglądania stron w sieci, pracy z Officem i przede wszystkim płynnością pracy podczas gry w najnowsze tytuły. Dodatkowym atutem jest fakt, że nawet podczas wielkich obciążeń jakim poddawany jest ten laptop w wielu najnowszych tytułach działa cicho i nie wybija nas z immersji. W końcu nic tak nie psuje wczucia w grę jak wycie komputera przypominające wirowanie na najwyższych obrotach w pospolitej pralce ;) Podświetlana klawiatura i ogólny design wykonania nadaje laptopowi niesamowity wygląd epickiej maszyny. Szeroki ekran, wysoka jakość kolorów dają prawdziwą ucztę dla oczu, a czas pracy baterii pozwala na długie godziny zabawy (lub pracy) nawet, gdy huragan odetnie nas od źródła prądu. Podsumowując dla mnie jest to idealny prezent od żony, która rozumie potrzeby gracza i w korzystnej cenie sprawiła mi sprzęt, z którym spędzimy razem wiele czasu i przeżyjemy wiele wspaniałych przygód.

Katarzyna 2019-03-17 21:05:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Świetny laptop do grania, oglądania jak i wykonywania wszelkiego typu prac biurowych.

Damian 2019-03-11 18:48:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Laptop Predator

Bardzo dobry laptop, na razie sprawuje się świetnie, płynnie i bezawaryjnie. Gdybym miał kolegów to bym im go z pewnością polecił i zachęcał do zakupu.

Witold 2019-03-07 18:33:14
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5332 - ACER - Predator Helios - odbierz plecak!

ACER - Predator Helios - odbierz plecak!

Aby skorzystać z promocji należy zarejestrować swój zakup na stronei producenta.

Sprawdź>>

5159 - INTEL - Odbierz pakiet gier i aplikacji

5159 - INTEL - Odbierz pakiet gier i aplikacji

Kup produkt objęty promocją, zarejestruj swój zakup w formularzu i odbierz pakiet gier i aplikacji.

Sprawdź>>

5383 - EA - W zestawie taniej!

EA - W zestawie taniej!

Dodaj do koszyka wybrany sprzęt oraz grę FIFA 19, następnie grę Anthem lub Battlefield V zgodnie z wybraną wcześniej platformą, a odpowiedni rabat na grę FIFA naliczy się automatycznie.

Sprawdź>>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

4120 - MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

Przy zakupie dowolnego laptopa lub komputera stacjonarnego otrzymujesz możliwość zakupu oprogramowania McAfee Internet Security 2018 w promocyjnej cenie 29,99 zł

Sprawdź >>

3220 - ACER - Predator - serwis premium

ACER - Predator - serwis premium

Produkty objęte akcją w okresie trwania promocji podlegają rozszerzonej gwarancji door-to-door do 5 dni roboczych lub pełny zwrot wartości zakupu.

Sprawdź

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

ACER Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

4999.00

459900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99
Laptop ACER Predator Helios 300 (NH.Q3EEP.006)
Laptopy

459900

Dodaj do koszyka