Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019) i5-8265U 8GB 512GB SSD MX150 W10

14

1920 x 1080

Nie

Intel Core i5-8265U

8

Nie dotyczy

512

Nie dotyczy

NVIDIA GeForce MX150

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Srebrny

Kod produktu: 893989

Kod produktu: 893989

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

cena online

329900

329.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

cena online

329900

329.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

Cienki, stylowy i metalowy

Kiedy wybierasz cienki laptop, wysyłasz światu komunikat. „Chodzę, gdzie chcę – w świetnym stylu”. Elegancka aluminiowa obudowa jest przyjemna w dotyku i nadaje laptopowi wyjątkowy charakter. Laptop Swift 3 dostępny jest w wielu kolorach – wybierz ten, który do Ciebie przemawia.

Laptop ACER Swift 3

Zobaczyć znaczy uwierzyć

Niezwykle cienka ramka zapewnia jeszcze większy obszar wyświetlania we wspaniałej rozdzielczości Full HD. Wyświetlacz wykorzystuje również technologię IPS, zapewniając wyraziste kolory nawet pod kątem 178 stopni. To nie koniec! Dzięki technologii Acer Color Intelligence™ możesz zoptymalizować kolory, jasność i nasycenie.

Laptop ACER Swift 3

Większa wydajność

Niezależnie od tego, czy wykonujesz rutynowe czynności czy najbardziej wymagające zadania, nasze procesory najnowszej generacji dadzą sobie radę. Zanurz się w grze, edytuj zdjęcia i filmy albo po prostu ciesz się doskonałą wydajnością dzięki dedykowanej karcie graficznej. Dodatkowa obsługa 512 GB pamięci SSD zapewnia łatwy i płynny dostęp.

Laptop ACER Swift 3

Stała łączność

Na świecie co chwilę dzieją się ważne rzeczy. Bądź na bieżąco nawet bez dostępu do łączności przewodowej. Laptop Swift 3 obsługuje 2x2 801.11ac Gigabit Wi-Fi co gwarantuje silny i stabilny sygnał.

Laptop ACER Swift 3

Źródło mocy

Gdy każdy Twój dzień wypełniają niezliczone zadania, spotkania oraz prezentacje wideo, potrzebujesz urządzenia, które sprosta tym wymaganiom. Dzięki dłogiemu czasu pracy na baterii ukończysz wszystkie zadania, nadal mając zapas energii.

Laptop ACER Swift 3

Zastosowane technologie

SD

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

Procesor

Intel Core i5-8265U
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.6 - 3.9

Dyski, pamięci, napędy

Nie dotyczy
512
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

14
1920 x 1080
Nie

Typ matrycy

Matowa

Obraz i dźwięk

NVIDIA GeForce MX150

Pamięć karty graficznej

2 GB
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Tak
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Inne

Brak

Komunikacja

802.11 a/b/g/n/ac
10/100/1000

Modem - obecność

Nie
5.0
1
1
2
Tak
Nie
Nie
SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

1.8

Szerokość [cm]

32.3

Głębokość [cm]

22.8

Waga [kg]

1.6

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Bateria

Rodzaj laptopa

Laptop

Seria

Swift

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ACER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)
Opinie
5 / 5 8 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Laptop śmiga jak ta lala.

Marlena 2019-06-13 20:54:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Laptop SUPER

Laptop niezbędny do celów pracy jaką wykonuję. Lekki, wydajny z długim czasem pracy baterii. Polecam.

Dorota 2019-06-04 18:49:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Mega pozytyw, mega prędkość, P O L E C A M ! ! !

Laptop, który zakupiłem jest po prostu świetny. Włącza się w ok. 7 sek (wraz z zalogowaniem za pomocą czytnika linii papilarnych). Dysk SSD NVME, który jest w nim zamontowany, po prostu wymiata. To nie jest zwykły SSD. Transfery na poziomie 1800mb/s to dla niego normalka. Fajna karta graficzna, która przyda mi się przy renderowaniu filmów oraz bardzo dobry procesor i 8gb ram czynią ten komputer doskonałym wyborem w tym przedziale cenowym - szukałem długo, ale nie znalazłem lepszego. No i jeszcze ta aluminiowa obudowa - MEGA! Do tego trzeba dodać jeszcze świetne czasy pracy na baterii. Po pierwszym ładowaniu laptop wytrzymał mi ok. 8h, gdzie bateria nie ma jeszcze osiągniętej swojej pełnej wydajności. Za te pieniądze NAPRAWDĘ POLECAM!!! Mega, mega i jeszcze raz mega. Nie ma co się zastanawiać!

Marcin 2019-06-03 22:43:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Laptop cichutki. Podświetlana klawiatura jest niesamowita. Zarówno do grania jak i pracy biurowej. :D

Elżbieta 2019-06-03 21:26:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Taki chciałem :)

Bardzo ładne wykonanie, laptop bardzo dobrze się prezentuje, dostałem taką konfigurację jakiej oczekiwałem.

Marcin 2019-05-26 20:53:12
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

SWIFT 3 POLECAM

DOBRY PRODUKT LAPTOP JEST SZYBKI I LEKKI ODPALA SIĘ W PARĘ SEKUND, KLAWIATURA FAJNA I CO NAJLEPSZE PODŚWIETLANA, JEST TO FAJNY ELEGANCKI PRODUKT I JEST BARDZO CICHY. JAKOŚĆ WYKONANIA JEST IDEALNA, MA ALUMINIOWĄ OBUDOWĘ CO NADAJE MU FAJNY WYGLĄD I MIŁY JEST W DOTYKU. BATERIA DŁUGO TRZYMA NA JEDNYM ŁADOWANIU.

DARIUSZ 2019-05-12 19:18:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam - laptop marzenie

Laptop marzenie. Cichy, szybki jak rakieta. Odpala się w kilkanaście sekund. Klawiatura wygodna, podświetlana, żadnych ugięć podczas pisania. Laptop świetnie spasowany, nic nie trzeszczy ani nie skrzypi. Srebrna obudowa wygląda elegancko i stylowo. Ekran z wąską ramką, wysokiej jakości, filmy w 4K odtwarza wspaniale (test na filmiku Discovery - żyrafie widać każdą rzęsę). Głośniki przestrzenne, grają bardzo ładnie. Kamera testowana na Skype - jakość fantastyczna. Spełnia wszystkie moje wymagania w 99%. 1% odejmuję za niefortunne umiejscowienie klawisza "wyłącz" - w miejscu gdzie zwykle jest delete, więc zdarza mi się go uśpić przypadkowo. Poza tym produkt naprawdę wysokiej klasy.

Ilona 2019-05-01 10:21:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Bardzo polecam

Laptop posiadam od kilku dni i jestem bardzo zadowolony, pracuje bardzo cicho prawie go nie słychać. Jakość wykonania jest super. Bardzo podręczny i spisuje się w każdych warunkach. Polecam każdemu, kto potrzebuje laptopa w każdym miejscu do pracy i do rozrywki.

Kamil 2019-04-19 10:13:23
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

4983 - MICROSOFT - Windows 10 Modern PCs

MICROSOFT - Windows 10 Modern PCs

Szybkość. Niezawodność. A do tego atrakcyjny wygląd.

Sprawdź>>

5331 - ACER - Swift - obierz kartę podarunkową

ACER - Swift - obierz kartę podarunkową

Kup wybrany model ACER z serii SWIFT, zarejestruj go na stronie producenta i odbierz bon na kolejne zakupy o wartości do 700 zł.

Sprawdź>>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

4120 - MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

Przy zakupie dowolnego laptopa lub komputera stacjonarnego otrzymujesz możliwość zakupu oprogramowania McAfee Internet Security 2018 w promocyjnej cenie 29,99 zł

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

ACER Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

329900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99

329900

Dodaj do koszyka
Laptop ACER Swift 3 SF314-56G (NX.H4LEP.019)
Laptopy