nowość Laptop HP 15-DW0013NW i3-7020U 4GB 256GB SSD W10

15.6

1920 x 1080

Nie

Intel Core i3-7020U

4

Nie dotyczy

256

Nie dotyczy

Intel HD Graphics 620

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Srebrny

Kod produktu: 899369

Kod produktu: 899369

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop HP 15-DW0013NW

cena online

199999

200.00 zł x 11 rat RRSO

Laptop HP 15-DW0013NW

cena online

199999

200.00 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Laptop HP 15-DW0013NW

Smukły, niezawodny laptop z dużym ekranem

Bądź na bieżąco z tym, co dla Ciebie naprawdę ważne dzięki komputerowi z akumulatorem o długim czasie pracy, ekranie z mikrokrawędziami i smukłej, przenośnej konstrukcji. Laptop HP 39,6 cm (15,6′′) z dużym ekranem to gwarancja niezawodnego działania oraz rozrywki i wydajnej pracy w dowolnym miejscu, dzięki czemu możesz strumieniować treści, przeglądać internet i błyskawicznie pracować przez cały dzień.

Laptop HP 15-dw0013nw

Niezawodne działanie każdego dnia

Wyposażony w procesor Intel Core 7. generacji komputer zapewnia wystarczająco dużo mocy nawet w najbardziej wymagające dni. Większa wydajność i więcej miejsca na dysku, dzięki pojemnej pamięci masowej.

Wysoka wydajność pozwala łatwo sprostać wszystkim wymaganiom pracy wielozadaniowej oraz zapewnia nowe sposoby interakcji z komputerem i lepsze funkcje wideo 4K.

Doskonała grafika pomaga użytkownikowi we wszystkim. Podczas oglądania filmów i zwykłego surfowania w internecie karta graficzna Intel HD Graphics odwzorowuje na ekranie wszystkie elementy graficzne z płynną, realistyczną jakością.

Laptop HP 15-dw0013nw

Moc obliczeniowa i produktywność. Przez cały dzień.

Dzięki akumulatorowi o długim czasie pracy i technologii szybkiego ładowania ten laptop pozwoli Ci pracować, oglądać filmy i pozostawać w kontakcie przez cały dzień. Zintegrowany precyzyjny panel dotykowy z obsługą wielodotykową ułatwia nawigację i zwiększa produktywność.

Dostępne są wersje z pamięcią masową PCIe o pojemności do 256 GB, nawet 17-krotnie szybszą niż tradycyjny dysk twardy do komputera przenośnego o prędkości 5400 obr./min.

Działają sprawniej i bardziej niezawodnie z większymi prędkościami – DDR4 to przyszłość pamięci RAM. Dzięki większej przepustowości wszystko – od pracy wielozadaniowej po granie – odbywa się sprawniej.

Laptop HP 15-dw0013nw

Zobacz więcej. Zabierz go wszędzie.

Dzięki ekranowi 6,5 mm z mikro krawędziami, smukłej i lekkiej konstrukcji oraz stosunkowi ekranu do obudowy wynoszącemu 81% możesz zobaczyć i zdziałać więcej – niezależnie od tego, jakie czekają Cię obowiązki.

Usiądź wygodnie i ciesz się krystalicznie czystym obrazem dzięki doskonałej jakości żywym kolorom i 2 mln pikseli. Rozdzielczość 1920 × 1080 przenosi treści cyfrowe do nowego wymiaru.

Nie przejmuj się więcej błędami sieci i wolnym połączeniem. Stała łączność z akcesoriami Wi-Fi i Bluetooth® dzięki najnowszej karcie sieciowej 802.11a/c (2×2) WLAN i modułowi Bluetooth® 4.

Laptop HP 15-dw0013nw

Estetyczny wygląd

Ten cienki i lekki komputer można łatwo przenosić między pomieszczeniami lub korzystać z niego w podróży. Gdy komputer można zabrać ze sobą wszędzie, wydajna praca i rozrywka są wyjątkowo łatwe.

Za pomocą najpopularniejszego na świecie połączenia USB można łatwo podłączyć każde urządzenie USB i dokonywać transmisji danych dziesięć razy szybciej niż za pomocą USB 2.0

Gdy akumulatorowi brakuje już mocy, nikt nie ma czasu, aby godzinami czekać na naładowanie. Wyłącz swoje urządzenie i naładuj je od 0 do 50% w ciągu około 45 minut

Laptop HP 15-dw0013nw

Zastosowane technologie

SD

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop HP 15-DW0013NW

Procesor

Intel Core i3-7020U
2

Taktowanie procesora [GHz]

2.3

Dyski, pamięci, napędy

Nie dotyczy
256
Nie dotyczy
Nie dotyczy
4
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

15.6
1920 x 1080
Nie

Typ matrycy

Matowa

Obraz i dźwięk

Intel HD Graphics 620

Pamięć karty graficznej

Współdzielona z pamięcią RAM
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Tak
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Inne

Brak

Komunikacja

802.11 a/b/g/n/ac
10/100/1000

Modem - obecność

Nie
4.2
1
2
0
Tak
Nie
Nie
SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

1.99

Szerokość [cm]

35.85

Głębokość [cm]

24.2

Waga [kg]

1.74

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop

Seria

HP 15

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

HP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop HP 15-DW0013NW
Opinie
5 / 5 8 opinii
88% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
7 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Klawiatura
  • 2 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Dobry laptop do codziennego użytku. Cichy i szybko się uruchamia.

Zbigniew 2019-06-09 21:44:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POLECAM

ŚWIETNIE SIĘ NA NIM PRACUJE.

Izabela 2019-05-31 10:30:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Bardzo dobry laptop, zgodny z oczekiwaniami, polecam innym zakup tego urządzenia.

Robert 2019-05-25 22:30:19
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Ładny wygląd, podręczny a co najlepsze, to podświetlana klawiatura.

Agnieszka 2019-05-21 19:00:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Godny polecenia

Polecam to urządzenie każdemu!! Po wymianie mojego 10 letniego laptopa na to urządzenie, czuje się, jakby epoka kamienia łupanego skończyła się dopiero teraz !!! ;)

Małgorzata 2019-05-18 14:10:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam!

Zgrabny, lekki laptop. Do użytku domowego bardzo przydatny. Funkcjonuje zadowalająco, jeśli chodzi o jego parametry.

Benedykt 2019-05-17 22:39:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Laptop jest wydajny.

BEATA 2019-05-17 20:21:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Gorąco polecam

Notebook sprawdza się super. Jestem bardzo zadowolona.

Bolesław 2019-05-15 16:31:07
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

4120 - MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

Przy zakupie dowolnego laptopa lub komputera stacjonarnego otrzymujesz możliwość zakupu oprogramowania McAfee Internet Security 2018 w promocyjnej cenie 29,99 zł

Sprawdź >>

5444 - HP - 15 Malediwy

HP - 15 Malediwy

Laptop HP 15-dw0019nw - Smukły i niezawodny!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HP Laptop HP 15-DW0013NW

Laptop HP 15-DW0013NW

199999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Laptop HP 15-DW0013NW

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop HP 15-DW0013NW

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99

199999

Dodaj do koszyka
Laptop HP 15-DW0013NW
Laptopy