Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA) x5-Z8300 2GB 64GB W10

10.1

1280 x 800

Tak

Intel Atom x5-Z8300

2

Nie dotyczy

Nie dotyczy

64

Intel HD Graphics

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Srebrny

Kod produktu: 856220

Kod produktu: 856220

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

109999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA)


Laptop i tablet w jednym

Laptop i tablet w jednym

 

HP Pavilion X2 10-N140NW to wszechstronne urządzenie, które przekształca się z laptopa w tablet. W zależności od potrzeb możemy pracować w trybie notebooka do pisania, zamienić laptop w tablet, a także zdecydować się na tryb ekranu lub złożony tryb multimedialny do celów rozrywkowych. Kompaktowe rozwiązanie do pracy w każdych warunkach.

Dysk flash EMMC

Dysk flash EMMC


Model HP Pavilion X2 10-N140NW wyposażony został w czterordzeniowy procesor Intel Atom x5-Z8300, z częstotliwością taktowania od 1,44GHz do 1,84 GHz. Do tego 2 GB pamięci RAM DDR3 oraz dysk typu eMMC o pojemności 64 GB pozwolą użytkownikowi przechowywać wszystkie potrzebne pliki bez najmniejszego problemu.

Dotykowy ekran

Dotykowy ekran


HP Pavilion X2 10-N140NW zajmuje zdumiewająco mało miejsca. To bardzo wygodny, lekki i poręczny komputer przenośny. Ten model waży zaledwie 1,13 kg i ma 1,98 cm grubości. HP Pavilion X2 10-N140NW posiada 10,1-calowy dotykowy wyświetlacz o rozdzielczości HD (1280 x 800) i matową matrycą, który to wraz z kartą graficzną Intel HD Graphics dostarcza wyjątkową jakość obrazu oraz nasycenie barw pod każdym kątem.

Pełna łączność bezprzewodowa

Pełna łączność bezprzewodowa


Na wyposażeniu HP Pavilion X2 10-N140NW znajduje się także super szybkie złącza USB 3.0, jedno USB 2.0, a także wyjście HDMI i czytnik kart pamięci Micro SD. Łączenie z siecią internetową w dowolnym miejscu umożliwia bezprzewodowa komunikacja w standardzie 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi oraz Bluetooth® 4.0. Zainstalowany system operacyjny to Windows 10 Home.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA)

Procesor

Intel Atom x5-Z8300
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.44 - 1.84

Dyski, pamięci, napędy

Nie dotyczy
Nie dotyczy
64
Nie dotyczy
2
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

10.1
1280 x 800
Tak

Typ matrycy

Matowa

Obraz i dźwięk

Intel HD Graphics

Pamięć karty graficznej

Współdzielona z pamięcią RAM
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Nie
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Komunikacja

802.11 a/b/g/n/ac
Brak

Modem - obecność

Nie
4.0
1
1
Tak
Nie
Nie
Micro SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

1.98

Szerokość [cm]

26.4

Głębokość [cm]

18.26

Waga [kg]

1.13

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop i tablet 2w1

Seria

Pavilion

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

HP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA)
Opinie
5 / 5 30 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 30 opinii
30 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Dwa razy naprawiany na gwarancji i znów popsuty

Zakupiony w maju 2016, 2 razy naprawiany na gwarancji (za każdym razem po 1 miesiąc w serwisie) i znów jest popsuty. Nigdy więcej HP!!!

Stypson 2017-11-23 11:00:21
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Mały, sprawny i nie drogi.

Leszek 2017-08-14 18:24:07
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

polecam

Mały,szybki,poręczny.

Urszula C. 2017-07-11 22:12:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam, pozytywnie

Pracownicy Media Expert doradzili mi bardzo dobrze gdyż miałem na oku inny laptop lecz jeden z pracowników zaprezentował mi oto ten laptop który jest super lekki i super szybki i bardzo poręczny. Polecam! Jest to już kolejna rzecz którą zakupiłem w sieci sklepów Media Expert i jestem bardzo zadowolony.

Jadwiga 2017-07-06 11:55:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POLECAM W TYM PRZEDZIALE CENOWYM

Laptop HP zainteresował mnie już na początku swoimi możliwościami technicznymi, jak i dokładnym wykończeniem. Zaryzykowałam i bez czytania opinii kupiłam. Po kilku pierwszych dniach jestem pozytywnie zaskoczona jego działaniem i bardzo się cieszę, że dokonałam takiego wyboru, szczególnie że jest w dobrym przedziale cenowym! Jest także bardzo poręczny, mieści się do torebki i co ważne nie jest za ciężki. Chodzi cichutko i sprawnie, nie zacina się. Nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupu i polecam cieplutko.

Celestyna T 2017-06-29 21:29:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Moja opinaia

Bardzo dobra jakość wykonania, długi czas pracy na baterii, płynna praca systemu i szybkość pracy zaskakują jak na mobilny sprzęt. Jest naprawdę mobilny i funkcyjny z powodu odłączanej klawiatury i trybu tabletu. Jestem bardzo zadowolony.

Cezary 2017-02-15 13:38:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

moja opinia

Bardzo dobry prosty w obsłudze, bateria wydajna, długi czas pracy. Bardzo funkcjonalny z powodu trybu tabletu. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

Klient 2017-02-15 13:19:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam!

Notebook HP jest mały, ale bardzo poręczny. Można go mieć zawsze przy sobie w torbie. Bardzo dobrze się na nim pracuje, Internet szybko działa, fajny wygląd.

Robert 2017-02-05 15:02:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Jestem zadowolona z zakupu. Poręczny, lekki i długo pracuje na baterii.

Bożena 2017-01-02 10:02:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Bardzo przyjemna obsługa. Sprzęt dość szybki i sprawny. Klawiatura bardzo dobrze układa się pod palcami. Ta hybryda świetnie sprawdza się jako tablet oraz do prostych tekstów pisanych.

Anna 2016-12-28 21:19:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Wspanialy polecam ok

Produkt jest wspaniały lekki, poręczny z dobrego materiału wykonany, obsługa ok.

kamil 2016-12-27 15:46:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Zakupiony dzisiaj dla dziecka (9 lat) jak narazie śmiga bez zarzutu.Super funkcje

Klient 2016-11-30 15:11:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

ZDECYDOWANIE POLECAM

SZYBKI I TANI LAPTOP DO MOBILNEJ PRACY. JESTEM POZYTYWNIE ZASKOCZONY ZARÓWNO MŻLIWOŚCAMI TEGO MAŁEGO LAPTOPA.

Klient 2016-11-23 22:25:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

ok

Fajny i elegancki sprzet ale Win10 troche utrudnia uzytkowanie w funkcji Tablet.

Klient 2016-11-20 16:02:57
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Fajny sprzęt

Zgrabny, ładny sprzęt, polecam serdecznie

Klient 2016-11-10 18:34:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POLECAM

idealny dla podróżujących, łatwy w obsłudze

Klient 2016-11-06 10:44:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Wszystko działa bez zarzutu. Jestem zadowolona z zakupu. Dziekuje sprzedawcy w salonie za doradztwo.

Sylwia 2016-11-04 12:01:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POZYTYWNA

JESTEM ZADOWOLONA Z TEGO LAPTOPA CHODZI SZYBKO NIE WIESZA SIE STRONY WCZYTUJA SIE SZYBCIUTKO JAK DLA MOICH POTRZEB JEST OK

Klient 2016-10-31 15:40:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POLECAM

UWIELBIAM NA NIM PRACOWAĆ, JEST PORĘCZNY LEKKI I ŁATWO GO WSZĘDZIE ZE SOBĄ ZABRAĆ, MOŻNA GO UŻYWAĆ RÓWNIEŻ JAKO TABLET

Klient 2016-10-14 07:27:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Daje radę

Mały ale nie za mały, bardzo poręczny, działa bardzo szybko, cichy,jeśli trzeba jest laptopem jeśli nie zostawiasz dół i jest tablet, zdjęcie i założenie bardzo proste i dość pewne - mocne.Cała konstrukcja solidna i stabilna.Bardzo ładny wyświetlacz ślicznie oddaje kolory, dotyk działa bardzo dobrze.Wisienką na torcie była by podświetlona klawiatura ale ..... to mają nieliczni i więksi bracia.Dla mnie to był dobry wybór.

Klient 2016-10-09 00:04:07
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99
Laptop HP Pavilion X2 10-N140NW (V2H20EA)
Laptopy