Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA) i5-8250U 8GB 256GB SSD W10

14

1920 x 1080

Tak

Intel Core i5-8250U

8

Nie dotyczy

256

Nie dotyczy

Intel UHD Graphics 620

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Srebrno-czarny

Kod produktu: 890648

Kod produktu: 890648

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

cena online

299900

299.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

cena online

299900

299.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

Potężny laptop


Niezwykle zaawansowany technicznie. Dzięki wydajnemu komputerowi równoczesne wykonywanie wielu zadań jest szybkie i proste. Procesor Intel Core i5-8250U i zintegrowana karta graficzna Intel UHD Graphics 620 dają moc niezbędną do wydajnej pracy. Dzięki takim parametrom możemy bez problemu korzystać z programów graficznych i multimediów.

Cienki właśnie stał się jeszcze cieńszy


Wygoda na wyciągnięcie ręki. Dzięki zastosowaniu mniejszego zawiasu jest to obecnie najsmuklejszy i najlżejszy komputer serii Pavilion x360. Jest o 14% cieńszy od poprzedniego modelu — ma niecałych 21 mm grubości i waży mniej niż 1,4 kg. Ciesz się korzystaniem ze swojego komputera gdzie tylko chcesz!

Dźwięk doskonałej jakości


Podwójne głośniki HP i system dźwięku dostosowany we współpracy ze specjalistami z firmy B&O PLAY zapewniają wspaniały, realistyczny dźwięk. Pozwól, by dźwięk Cię poruszył.

Czytnik kart SD i Micro SD


Bezproblemowe podłączanie nośników danych. Wystarczy włożyć kartę SD lub Micro SD by zwiększyć pojemność pamięci masowej urządzenia, co pozwala zapisywać więcej filmów, zdjęć i plików muzycznych lub łatwo uzyskać dostęp do wszystkich treści, które zostały zapisane na karcie.

Najwyższa jakość pracy z systemem Windows 10


Długo oczekiwany system Windows 10 sprawdza się wspaniale na komputerach HP. Dzięki naszej współpracy z firmą Microsoft możesz znacznie poprawić wydajność pracy. Skorzystaj z tego.

Wyrazisty wyświetlacz


Doskonałe warunki pracy. Laptop HP Pavilion X360 posiada ekran z 14-calową matrycą i rozdzielczością 1920 x 1080 pikseli. Dzięki umieszczeniu większego ekranu w mniejszej ramce ta niezwykle cienka, ledwie widoczna osłona rewolucjonizuje wygląd monitora – jest piękny i funkcjonalny.

Zastosowane technologie

SD

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

Procesor

Intel Core i5-8250U
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.6 - 3.4

Dyski, pamięci, napędy

Nie dotyczy
256
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

14
1920 x 1080
Tak

Typ matrycy

Błyszcząca

Obraz i dźwięk

Intel UHD Graphics 620

Pamięć karty graficznej

Współdzielona z pamięcią RAM
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad, Obsługa gestów
Tak
Tak
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Inne

Brak

Komunikacja

802.11 b/g/n/ac
10/100/1000

Modem - obecność

Nie
4.2
3
0
0
Tak
Nie
Nie
SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

1.97

Szerokość [cm]

32.35

Głębokość [cm]

22.4

Waga [kg]

1.59

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Parametry

Dominujący kolor

Srebrno-czarny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop i tablet 2w1

Seria

Pavilion x360

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

HP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)
Opinie
5 / 5 8 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Rewelacyjny sprzęt!

Notebook śmiga jak szalony! Dotykowy ekran jest rewelacyjny, nie wspominając już o trybie odwracania go i stawiania w formie trójkąta - genialne przy oglądaniu filmów.

Katarzyna 2019-04-05 19:19:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • Ekran dotykowy

Dla najbardziej wymagających w przystępnej cenie.

Laptop jest fenomenalny. Szybki i cichy. Ogromnym atutem jest podświetlana klawiatura oraz ekran dotykowy. Zmieniłam komputer po 10 latach i mam wrażenie przeskoku technologicznego o tysiąc lat świetlnych.

Maria 2019-03-30 20:26:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna Bardzo Bardzo

Jeszcze nie miałem tak fajnego komputerka. Pomyka ja szalony.

Piotr 2019-03-03 07:37:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Idealny

Kobiecy:) Piękny kolor (mam srebrny) kształt wykończenia. Idealne detale, dotykowy ekran, wspaniale wygląda podświetlana klawiatura.Szybko się włącza i cichutko chodzi. Możliwość przechodzenia w tryb tablet bardzo ułatwia korzystanie z laptopa.

Zdzisława 2019-01-17 21:26:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Ładna stylistyka, zgrabny, cichy, matryca super, dobrze się na nim pracuje.

Izabela 2019-01-12 22:44:08
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Bardzo dobry wybór

Ma bardzo dobre parametry. W dobrej cenie.

Barbara M. 2018-12-29 15:10:32
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Laptop zgrabny z odpowiadającymi mi parametrami.

Sylwia L 2018-12-10 20:11:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Funkcjonalny, lekki i oryginalny design.

Bogdan P 2018-12-05 21:49:12
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5583 - HP - CashBack premium

HP - CashBack premium

Kup laptop objęty promocją, zarejestruj zakup na stronie producenta i odbierz zwrot.

Sprawdź>>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HP Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

299900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99

299900

Dodaj do koszyka
Laptop HP Pavilion X360 14-CD0006nw (4TY11EA)
Laptopy