Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Wysokość [cm]:

177.2

Szerokość [cm]:

54

Głębokość [cm]:

54.9

192

61

Zamrażarka

Tak

Tak

Kod produktu: 326178

Klasa energetyczna:

Porównaj

Kod produktu: 326178

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka AEG SCE81816TS

cena z kodem rabatowym

245500

cena bez kodu : 2599

259.90 zł x 11 rat RRSO

Lodówka AEG SCE81816TS

cena z kodem rabatowym

245500

cena bez kodu : 2599

259.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

System

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Lodówka AEG SCE81816TS


Niezależny układ chłodniczy chłodziarki zapobiega wysychaniu żywności
System Twintech zapewnia, że produkty spożywcze są przechowywane w optymalnej temperaturze i wilgotności, dzięki czemu owoce i warzywa pozostają dłużej chrupiące i świeże, a ich naturalny smak jest wyczuwalny w każdym kęsie.
Wyświetlacz temperatury z zaawansowanym sterowaniem dotykowym dla precyzyjnej kontroli
Wyświetlacz temperatury z zaawansowanym sterowaniem dotykowym zapewnia pełną kontrolę nad warunkami przechowywania żywności. Elementy sterujące są tak czułe, że precyzyjna regulacja odbywa się przy najlżejszym dotknięciu palca. Wyświetlacz dostarcza zwrotnych informacji o bieżącej temperaturze i wybranych funkcjach.
Wewnętrzne oświetlenie LED zapewniające doskonałą widoczność
Wewnętrzne oświetlenie LED zapewnia jaśniejsze światło, równomiernie rozproszone w całej komorze. Diody LED zajmują przy tym niewiele miejsca i są bardziej energooszczędne, czego efektem są niższe rachunki za energię.
Zamrażarka z funkcją szybkiego zamrażania Frostmatic
Po umieszczeniu w zamrażarce świeżo zakupionej żywności decydujące znaczenie ma szybkie uzyskanie odpowiedniej temperatury zamrażania. Dzięki funkcji Frostmatic, ta zamrażarka błyskawicznie osiąga maksymalną wydajność zamrażania, aby szybko zamrozić wszystkie produkty. Pozwala to zachować ich świeży wygląd, a także właściwości odżywcze. Po zamrożeniu produktów urządzenie powraca do standardowego trybu pracy.


Zastosowane technologie

N
SN
ST
T

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka AEG SCE81816TS
Energia

N, SN, ST, T

39

A+

291

Techniczne

Zamrażarka

Liczba drzwi

2

Funkcje dodatkowe

Alarm otwartych drzwi, Oświetlenie LED, Alarm dźwiękowy i świetlny zbyt wysokiej temperatury w chłodziarce, Dynamiczna cyrkulacja powietrza

1

1

Położenie zamrażarki

Na dole

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

0

Liczba półek

4

192

Rodzaj półek

Szklane

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

Automatyczne

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3

*/***

21

10

61

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost

Funkcje

Nie

Nie

Tak

Tak

Elektroniczne

Wymiary

Wysokość [cm]

177.2

Szerokość [cm]

54

Głębokość [cm]

54.9

Parametry

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

AEG

Znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka AEG SCE81816TS
Opinie
5 / 5 8 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Funkcjonalna i intuicyjna

Bardzo ładna lodówka, doskonałe wykończenie.
Zamrażarka jest nieco mała dla całej rodziny.

Julia 2018-09-11 05:08:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Indukcja

Do tej pory działa bez zarzutu i zgodnie z oczekiwaniami.

Jacek 2018-08-25 14:47:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Świetny sprzęt

Dobra cicha lodówka. Przestronna w użytkowaniu. W środku znajduje się nawet przyciemniana lampka!!

Szymon 2018-08-17 00:38:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Montaż

Lodówka ma praktyczne przegrody dające różne możliwości. Za plus uznajemy również automatyczne rozmrażanie. Ma nowoczesny wygląd. Część zamrażarki jest przejrzysta i wygodna w użyciu.

Sebastian 2018-08-15 02:56:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

OK

Urządzenie działa właściwie i jest bardziej pojemne niż myślałem

Robert 2018-08-14 11:42:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

MONTAŻ BEZROBLEMOWY, POLECAM

Zestaw działa dobrze, mrozi i chłodzi właściwie, ustawienia można łatwo regulować, zimne powietrze cyrkuluje w chłodziarce w sprawnym obiegu. Jestem zadowolony

Bartek 2018-06-26 15:36:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Booster i Bridge super opcje! Polecam

Ładna rzecz, bez zamarzania, przegrody są odpowiednie, chłodzenie jest właściwe, wszystko jest dobrze schłodzone. Mały minus to niezbyt duże szuflady do mrożenia, ale to chyba dlatego, że nigdy nie mieliśmy modelu do zabudowy. Są 3 szuflady, które raczej zawsze się wypełniają. Wszystko jednak działa.

Kuba 2017-09-18 02:31:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam, nie widzę wad...

Świetna lodówka, łatwość regulacji ustawień i mnóstwo miejsca w drzwiach / na półkach

Kacper 2017-08-19 08:47:16
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - MEGA OKAZJE NA URODZINY!

MEGA OKAZJE NA URODZINY!

Dodaj produkt do koszyka, wpisz odpowiedni kod rabatowy i skorzystaj z niższej ceny!

Sprawdź>>

K - 1409 - 70 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 2100 zł na przyszłe zakupy!

70 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 2100 zł na przyszłe zakupy!

Dokonaj zakupu wybranych produktów promocyjnych. Po 13.10.2019 otrzymasz na podany w zamówieniu adres e-mail kod rabatowy na kolejne zakupy. Kod ważny przez 14 dni. Ciesz się z rabatu podczas kolejnych zakupów!

Sprawdź>>

K - 1380 - Im więcej, tym taniej - AGD nawet 80 proc taniej

Im więcej, tym taniej - piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -25% na drugi lub -40% na trzeci lub -70% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>>

K - 1395 - 1386 - Nawet 3200 zł rabatu na minimum dwa różne produkty promocyjne

Nawet 5000 zł rabatu na minimum dwa różne produkty promocyjne!

Dodaj do koszyka minimum 2 różne produkty promocyjne. Użyj kodu rabatowego ME-1386. Odpowiedni rabat zostanie naliczony. Dokończ zakup i ciesz się niższą ceną!

Sprawdź>>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

AEG Lodówka AEG SCE81816TS

Lodówka AEG SCE81816TS

259900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka AEG SCE81816TS

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka AEG SCE81816TS

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia

Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.

39,00

245500

cena bez kodu: 2599

Dodaj do koszyka
Lodówka AEG SCE81816TS
Lodówki do zabudowy