Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Wysokość [cm]:

185

Szerokość [cm]:

56

Głębokość [cm]:

56

228

64

Zamrażarka

Nie

Tak

Kod produktu: 849217

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 849217

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

U Ciebie pojutrze!

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

cena online

264900

264.90 zł x 11 rat RRSO

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

cena online

264900

264.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Wysokość

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

Inteligentny NoFrost
Inteligentny NoFrost
Świeże owoce i warzywa są najlepsze dla naszego zdrowia – i mają najlepszy smak. Ich zalety zdrowotne oraz walory smakowe powinno się zachować jak najdłużej. Technologia Inteligentny NoFrost, system FreeStore® oraz niezależny obieg powietrza w chłodziarce i zamrażarce zapewniają prawidłowy poziom wilgotności, co pozwala zachować smak i korzystny wygląd produktów przez dłuższy czas w porównaniu z tradycyjnymi systemami Full No Frost.
FreeStore®
FreeStore®
Możesz przechowywać produkty w dowolnym miejscu chłodziarki. Inteligentny system FreeStore®automatycznie wyrównuje temperaturę i wilgotność w całym wnętrzu. Dlatego warunki przechowywania sa wszędzie takie same. Każdy produkt pozostanie świeży.
CrispFresh™
CrispFresh™
Żaden szef kuchni nie użyje zwiędłego selera lub pomarszczonej papryki. Szuflada CrispFresh™ pozwoli Ci utrzymać standard. Twoje warzywa i owoce będą przechowywane w doskonałych warunkach. Wszystko dłużej pozostanie świeże i mniej żywności będzie się marnować.
Action Freeze
Action Freeze
Funkcja szybkiego zamrażania Action Freeze pozwala na zachowanie smaku potraw oraz własności witamin
FreshZone®
FreshZone®
Każdy szef kuchni uważa, że korzystanie ze świeżych składników to sekret doskonałej kuchni. Dlatego chłodziarka została wyposażona w strefę FreshZone®, w której temperatura jest o 15 % niższa niż w pozostałej części chłodziarki. Przechowywane tutaj mięso i ryby pozostaną naturalnie świeże dwa razy dłużej.
FrostFree
FrostFree
Chłodziarko-zamrażarka, która pomoże Ci zaoszczędzić czas i pieniądze! Jej system FrostFree pozwoli Ci zapomnieć o czasochłonnym rozmrażaniu, a energooszczędna technologia dowiedzie zaletklasy energetycznej A+. Odczujesz je, płacąc niższe rachunki za energię.
Chłodziarko-zamrażarka do zabudowy ENN13153AW
Chcesz maksymalnie wykorzystać dostępną w kuchni przestrzeń?
Dzięki przemyślanej konstrukcji ta chłodziarko-zamrażarka SpacePlus® ma największą możliwą pojemność, przy zachowaniu standardowych wymiarów. Świeżość przechowywanych w niej warzyw i owoców gwarantują: technologia Inteligentny NoFrost, system FreeStore® oraz niezależny obieg powietrza w chłodziarce i zamrażarce. Rozwiązania te zapewniają prawidłowy poziom wilgotności, co pozwala zachować smak i świeży wygląd produktów przez dłuższy czas w porównaniu z tradycyjnymi systemami Full No Frost. Dodatkowo szuflada na warzywa wyposażona została w sterowniki wilgotności CrispFresh™ które sprawią, że Twoje owoce i warzywa jeszcze dłużej zachowają słodycz i świeżość!
Funkcja Holiday
Funkcja Holiday dla zminimalizowania zużycia energii podczas długiej nieobecności, pozwala uniknąć pleśni i brzydkich zapachów
TempAlert
Nie możesz co chwila sprawdzać temeparatury w chłodziarce. Ale jeśli temperatura wewnątrz wzrośnie, musisz o tym wiedzieć zanim będzie za późno. TempAlert powiadomi Cię o tym za pomocą światełka ostrzegawczego oraz sygnału dźwiękowego. Zrelaksuj się, gdy Twoje produkty będą narażone na niebezpieczeństwo od razu się o tym dowiesz.
Funkcja Zakupy
Gdy trzeba będzie na jakiś czas pozostawić otwarte drzwi chłodziarki – np. aby umieścić w niej duże zakupy – specjalne czujniki zadbają o to, aby w jej wnętrzu została szybko przywrócona odpowiednia temperatura. Dzięki temu żywność będzie zawsze przechowywana w najlepszych warunkach i dłużej zachowa swoją świeżość.
Klasa energetyczna
Klasa energetyczna A+ oznacza,że urządzenie spełnia wszystkie wymogi UE dotyczące efektywności energetycznej i zapewnia mniejsze zużycie energii niż starsze urządzenia. więcej...
Oświeltenie LED
Nowoczena technologia LED zapewnienia czyste światło w każdym zakamarku chłodziarki. Natężenie oświetlenia powoli rośnie po otwarciu drzwi. Poza tym, technologia LED zużywa 10 razy mniej energii niż standardowe oświetlenie. więcej...
Automatyczne rozmrażanie
Dzięki automatycznemu rozmrażaniu szron w lodówce zamienia się w krople wody, dzięki czemu utrzymanie czystości w środku lodówki jest dużo łatwiejsze. więcej...

Zastosowane technologie

N
SN
ST
T
Super Freeze
TwinTech FrostFree

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW
Energia

N, SN, ST, T

39

A+

311

Techniczne

Zamrażarka

Liczba drzwi

2

Tak

Funkcje dodatkowe

Super Freeze, Action Cool, TwinTech FrostFree

1

1

Położenie zamrażarki

Na dole

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

0

Liczba półek

3

228

Rodzaj półek

Szklane

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

Automatyczne

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3

*/***

21

8

64

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost

Funkcje

Nie

Nie

Tak

Nie

Elektroniczne

Wymiary

Wysokość [cm]

185

Szerokość [cm]

56

Głębokość [cm]

56

Parametry

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW
Opinie
5 / 5 5 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 5 opinii
5 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

polecam

Jestem bardzo zadowolony z użytkowania. Cichość i pojemność na duży plus.

Bartek 2018-04-22 07:42:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jestem bardzo zadowolony z użytkowania. Cichość i pojemność na duży plus.

Bartek 2018-04-22 07:42:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Szron na plecach

Lodówka fajna, cicha, pojemna. Nie mogę sobie tylko poradzić z wiecznie oszronionymi plecami.

Marek 2017-08-04 08:27:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka spełnia wszystkie oczekiwania. Jest bardzo pojemna i estetycznie wykonana. Nowoczesny design jest bardzo oryginalny. Zabudowana z zewnątrz, bardzo ładna wewnątrz.

Klient 2016-11-24 07:20:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

ok

Ta lodówka ma funkcję kontrolowania wilgotności co powoduje, że żywność bardzo długo jest świeża. Do tego jest ogromna pojemność i funkcja nofrost. Polecam zdecydowanie

Artur 2016-11-16 12:26:57
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1401 - 60 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

60 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

60 zł za wydane 500 zł na zakup promocyjnych produktów - nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

K - 1380 - Im więcej, tym taniej - AGD nawet 80 proc taniej

Im więcej, tym taniej - piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -25% na drugi lub -40% na trzeci lub -70% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>>

K - 1395 - 1386 - Nawet 3200 zł rabatu na minimum dwa różne produkty promocyjne

Nawet 3200 zł rabatu na minimum dwa różne produkty promocyjne!

Dodaj do koszyka minimum 2 różne produkty promocyjne. Użyj kodu rabatowego ME-1386. Odpowiedni rabat zostanie naliczony. Dokończ zakup i ciesz się niższą ceną!

Sprawdź>>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

ELECTROLUX Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

264900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia

Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.

39,00

264900

Dodaj do koszyka
Lodówka ELECTROLUX ENN 13153 AW
Lodówki do zabudowy