Wymiary (WxSxG) [cm]:

192 x 70 x 70

Pojemność użytkowa chłodziarki / zamrażarki [l]:

330 / 124

Pełny No Frost

Tak

211

40

Kod produktu: 858190

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 858190

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Biały

Biały

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

cena z kodem rabatowym

329900

cena bez kodu : 3499

116.63 zł x 30 rat 0% RRSO

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

cena z kodem rabatowym

329900

cena bez kodu : 3499

116.63 zł x 30 rat 0% RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Lodówko-zamrażarka

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

NeoFrost
Technologia NeoFrost nie tylko eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także dwa (lub trzy - w lodówkach typu side-by-side) niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.
Everfresh+
Zielone warzywa często psują się w lodówce, ponieważ zazwyczaj kupuje się je w dużych ilościach. W celu przedłużenia świeżości warzyw, Beko zaprojektowało nową komorę o nazwie Everfresh+. Dzięki dokładnej regulacji wilgotności powietrza wpadającego przez specjalne kanały do jej środka, a także dzięki konstrukcji komory, świeżość zgromadzonych w niej warzyw przedłuży się nawet do 30 dni.
System Active Fresh Blue Light
Światło o lekko niebieskim zabarwieniu gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach przechowywanych w przeznaczonych do tego celu pojemnikach. Dzięki temu produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze.
Aktywny Jonizator
Neutralizuje bakterie, wirusy oraz inne czynniki odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu we wnętrzu chłodziarki. Oczyszcza w ten sposób krążące w komorze urządzenia powietrze, umożliwiając dłuższe przechowywanie żywności.
Twist and Serve
Dzięki specjalnemu pojemnikowi na kostki lodu są one zawsze łatwo dostępne. Wystarczy jeden ruch pokrętłem, a kostki same wpadną do pojemnika. Łatwa do napełniania tacka na wodę eliminuje możliwość rozlania.
Oświetlenie LED
Jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.

Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

Zastosowane technologie

Uszczelka antybakteryjna
Twist and Serve
Active Fresh Blue Light
SN
T

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

Techniczne

Wysokość [cm]

192

Szerokość [cm]

70

Głębokość [cm]

70

Dominujący kolor

Czarne szkło

Kolor / wykończenie boków

Czarny

Kolor / wykończenie frontu

Czarny

Położenie zamrażarki

Na dole
Pełny No Frost
20

Kompresor inwerterowy

Tak
1
2
Elektroniczne
Tak

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Filtr Antyzapachowy, Aktywny jonizator, Oświetlenie wnętrza, Twist and Serve, Everfresh+, Active Fresh Blue Light, No Frost

Efektywność energetyczna

A+++
211
*/***
SN, T
40

Chłodziarka

330

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Rodzaj półek

Szklane

Liczba półek

3

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

1
Nie
Tak
Nie

Zamrażarka

124

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
6

Liczba pojemników w zamrażarce

3
Tak
Tak

Gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Instrukcja obsługi

Pobierz >

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB
Opinie
5 / 5 45 opinii
93% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 45 opinii
42 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Wygląd
  • Bardzo głośna,
  • Woda zbiera się pod pojemnikiem na warzywa
  • Szuflady w zamrażalniku wypadają po wysunięciu

Masakra

Lodówka ta na pewno jest bardzo ładna z wyglądu. I to tyle. Od samego początku bardzo głośna. Zbiera się woda pod pojemnikiem z warzywami. Szuflady w zamrażalce niestabilne. Po wysunięciu wypadają. Jednia ręka trzeba coś wkładać a druga trzymać, aby szuflada nie wypadła.

Beata 2019-07-03 16:37:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Produkt o nowoczesnym wyglądzie. Bardzo funkcjonalny. Cena adekwatna do funkcjonalności i jakości produktu.

MONIKA 2019-06-18 19:52:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Piękna, funkcjonalna lodówka

Piękny wygląd, świetne wnętrze, super kostkarka w dolnej części, energooszczędna, dużo miejsca w środku.

Grzegorz 2019-06-06 23:16:56
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • jakość, technologia

Produkt ładny dla oka. Trwałość urządzenia 2 lata.

Ogólnie od pierwszych dni zakup uważałem za wyjątkowo udany. Super design, jak ktoś pisał wcześniej czarne szkło robi wyśmienite wrażenie.
Moja euforia trwała 2 lata. Po tym czasie urządzenie przestało mrozić/chłodzić. Wezwany serwis rozłożył ręce, założyli jakiś zawór, uzupełnili czynnik co dało pozytywny rezultat na całe dwa miesiące. Dowiedziałem się, że cała instalacja chłodnicza jest z aluminium, które z czasem się utlenia i traci szczelność. Pozostaje kupić nowe urządzenie, bo przecież nie będę wzywał serwisu co dwa miesiące...

Jurek 2019-06-05 15:03:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna OK

Bardzo oszczędna energetycznie, cicha i jak dla mnie "wszystkomająca" lodówka.

Marian 2019-06-02 18:11:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Moja wymarzona lodówka, szeroka, funkcjonalna, łatwa w obsłudze i czyszczeniu, hmm czarne szkło "powala z nóg" świetna sprawa.

ANITA B 2018-12-28 18:23:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna. Polecam z czystym sumieniem

Super pod każdym względem. A wygląd i parametry idealne.

Rafał D 2018-10-11 22:34:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

Awaria po 7 dniach pracy.
Oczekiwanie na serwis: jak dobrze pójdzie to tydzień.

Jeżeli działa, to jest ok, faktycznie pobiera mniej prądu.
Mogłaby działać trochę ciszej, ale może przyczyną jest to, że po tygodniu od daty zakupu przestała działać.

Marcin G. 2018-08-30 14:58:41
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 3 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytyw

Jest ekstra, polecam jak najbardziej!!

Beata B 2018-07-01 09:07:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka BEKO w pełni odpowiadająca moim oczekiwaniom. Zarówno lodówka jak i zamrażarka są pojemne. Pozwalają na przechowywanie artykułów bez problemu.

Justyna M. 2018-05-18 21:58:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Bardzo mi się podoba i mam nadzieje ze będzie długo mi służyła.

Janina G. 2018-04-27 19:38:18
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 2 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

NAJLEPSZA

Produkt spełnia to czego potrzebowałem od lodówki. Zarówno firma Beko jak i MediaExpert zawsze na wysokim poziomie.

Paweł K 2018-03-26 22:34:14
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 3 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • zużycie energii
  • słabe wykończenie

Średniak

Oglądałem lodówkę w sklepie i niestety pomimo imponujących danych technicznych niczym więcej nie może się ona pochwalić. Wykończenie w środku rodem z lat 80. Jakieś tandetne listewki aluminiowe. Jakieś dziurki nad dolną szufladą..ogólnie wygląda to słabiutko.
Brak regulacji temperatury w komorze zero, więc to raczej jest pseudo zero.
Ciągle zaskakujące jest dla mnie zużycie energii na poziomie 211kWh.. Skłaniam się ku Haier 70 cm ale tam jest aż 313.

Krzysztof 2018-02-10 22:13:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Zadowolona klientka

Długo szukaliśmy lodówki pojemnej, funkcjonalnej i zarazem ładnej. Ten model w pełni spełnia nasze oczekiwania. W naszej nowoczesnej kuchni prezentuje się pięknie.

Magdalena K. 2018-02-05 22:53:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka charakteryzuje się nowoczesnym wyglądem zewnętrznym jak i wewnętrznym. Dużą zaletą produktu jest małe zużycie energii elektrycznej i cicha praca.

Lucyna K 2018-01-15 18:03:40
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

OPINIA

MI TRAFIŁA SIĘ CIEKNĄCA LODÓWKA OD DOŁU WODA, KTÓRA SIĘ SKRAPLA I WYPŁYWA PRZY PRZEDNICH NÓŻKACH.
OGÓLNIE WYGLĄDA SUPER, DOBRZE CHŁODZI.

MARZENA 2017-12-27 19:57:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

JAK NAJBARDZIEJ JESTEŚMY ZADOWOLENI.

PATRYK W 2017-12-01 20:33:26
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

OK

Wygląda na bardzo porządną lodówkę miejmy nadzieje że będzie tak samo dobra na jaką wygląda.

Waldemar G 2017-10-29 19:15:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

polecam

Lodówka posiada mega fajny dizajn. Fajne rozwiązanie z kostkarką lodu. Jak na razie jesteśmy zadowoleni i polecamy.

Marcin P 2017-10-12 22:41:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo polecam

Lodówka jest bardzo szeroka co pozwala na przechowywanie dużych naczyń i blach. Poza jej wymiarami odpowiada mi jej wykonanie i wygląd.

Wiesława B 2017-10-06 12:13:17
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - Top lodówki! 07-2019

Top lodówki!

Top lodówki!

Sprawdź >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1364 - Kup 2 produkty i zgarnij nawet 5000 zł rabatu!

Kup 2 produkty i zgarnij nawet 5000 zł rabatu!

Kupując minimum dwa, różne produkty objęte promocja zyskaj nawet 5000 zł!

Sprawdź>> Sprawdź regulamin >>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

M - Strefa mocnych okazji! (22-28.08)

Strefa mocnych okazji!

Strefa mocnych okazji!

Sprawdź >>

M - 30 rat 0% na duże AGD!

30 rat 0% na duże AGD!

30 rat 0% na duże AGD! Przy zamówieniu Kurierem do domu! RSSO 0% na dzień 28.06.2019 r.

Sprawdź >>

K - 1375 - Im więcej, tym taniej - piąty produkt 80% taniej!

Im więcej, tym taniej - piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -20% na drugi lub -40% na trzeci lub -60% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>> Sprawdź regulamin >>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BEKO Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

349900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99

329900

cena bez kodu: 3499

Dodaj do koszyka
Lodówka BEKO CNE 520EE0ZGB
Lodówki