326

124

Pełny No Frost

403

Dominujący kolor:

Inox

Wymiary (WxSxG) [cm]:

192 x 70 x 70

Kod produktu: 839561

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 839561

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

269999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Lodówka BEKO CNE520E23ZDX

Neo Frost | Przechowuj żywność bez szronu, lodu i wysuszania
Jedz swoje ulubione potrawy tak, jak najbardziej lubisz: technologia NeoFrost eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia. Dzięki temu rozmrażanie nie jest już potrzebne. Technologia NeoFrost w lodówkach Beko to następna generacja systemu Full NoFrost (Frost free) i polega na rozdzieleniu obiegów powietrza w części chłodzącej i mrożącej, co zapewnia idealne warunki do przechowywania żywności, a także eliminuje przenoszenie się zapachów.
Komora EverFresh+ | Przechowuj świeże warzywa i owoce nawet do 30 dni
Zielone warzywa często psują się w lodówce, ponieważ zazwyczaj kupuje się je w dużych ilościach. W celu przedłużenia świeżości warzyw i owoców, Beko zaprojektowało nową komorę o nazwie EverFresh+. Dzięki niej warzywa i owoce znacznie dłużej zachowują świeżość i przydatność do spożycia – nawet do 30 dni. Komora EverFresh+ minimalizuje wahania temperatury wewnątrz szuflady poprzez zastosowanie uszczelki naokoło pokrywy szuflady, zaś specjalnie wytłoczona, perforowana pokrywa gwarantuje bardzo wysoki poziom wilgoci- optymalny dla warzyw i owoców.
Oświetlenie LED | Zapewnij sobie komfort użytkowania lodówki
Komfort nocnych marków również jest dla nas ważny. Ta lodówka Beko posiada oświetlenie LED, które dzięki innowacyjnym, bardzo efektywnym żarówkom, pozwala otrzymać światło zbliżone do naturalnego, o jasnym, przyjaznym dla oka odcieniu. Oświetlenie LED jest również energooszczędne, więc pozwala na tańsze i bardziej ekologiczne użytkowanie urządzenia.
Aktywny jonizator | Pozbądź się nieprzyjemnych zapachów z lodówki
Aktywny jonizator neutralizuje bakterie, wirusy i cząsteczki, które wywołują niechciane zapachy, budując szczelną, higieniczną barierę. W sytuacji, w której przez nieuwagę wstawimy do chłodziarki koszyczek malin i któraś jest spleśniała, jonizator zapobiegnie krążeniu zalążków grzybów w powietrzu. Powietrze w lodówce pozostaje czyste, dzięki czemu Twoja żywność może być przechowywana jeszcze dłużej.
Kostkarka twistowa | Łatwo dostępne kostki lodu bez rozlewania
Dzięki specjalnemu pojemnikowi na kostki lodu, są one zawsze łatwo dostępne. Wystarczy jeden ruch pokrętłem, kostki same wpadną do pojemnika. Łatwa do napełniania tacka na wodę eliminuje możliwość rozlania.
Półka na butelki | Wykorzystuj całą przestrzeń lodówki
Chromowana półka na butelki zapewnia idealną przestrzeń na chłodzące się butelki, a tym samym zwiększa wykorzystanie dostępnej przestrzeni w chłodziarce.
Półka na nabiał | Zapewnij produktom świeżość na długo
Pojemnik umieszczony na górze drzwi chłodziarki, dzięki przeźroczystym ściankom zapewnia idealne miejsce do przechowywania produktów mlecznych, chroniąc je przed wyschnięciem.
Uszczelka antybakteryjna | Ochroń wnętrze lodówki przed drobnoustrojami
Uszczelki w lodówkach Beko produkuje się z dodatkiem środków antypleśniowych i grzybobójczych, dzięki czemu nie tylko one same pozostają wolne od drobnoustrojów, ale tworzą antybakteryjną barierę zapewniając higieniczną i bezpieczną przestrzeń dla Ciebie i Twojej rodziny. Uszczelka jest dodatkowo ogrzewana, aby zapobiegać nieszczelnościom i nie pogarszać warunków przechowywania produktów.
Szybkie Mrożenie | Bez obaw o wzrost temperatury w zamrażarce
Zapewnia szybkie zamrażanie nowo włożonego pożywienia, w sposób zdrowszy oraz nie wpływający na temperaturę wcześniej przechowywanego jedzenia.
Klasa energetyczna A+ | Podreperuj rodzinny budżet
Produkty Beko posiadające klasę energetyczną A+ nie tylko przyczyniają się do podreperowania rodzinnego budżetu, ale również dbają o środowisko naturalne. Modele z klasą A+ zużywają jeszcze mniej energii niż identyczne modele w klasie A.
Filtr antyzapachowy | Pozbądź się nieprzyjemnych zapachów z lodówki
Filtr antyzapachowy zastosowany w lodówkach Beko wykorzystuje węgiel aktywny, który skutecznie oczyszcza powietrze znajdujące się wewnątrz urządzenia neutralizując nieprzyjemne zapachy. Poddawane filtracji schłodzone powietrze podnosi również żywotność produktów wychwytując wszelkie bakterie, wirusy i grzyby.
Alarm otwartych drzwi | Dodatkowe zabezpieczenie
Lodówki Beko wyposażone w „Alarm otwartych drzwi” ostrzegą Cię przed pozostawieniem uchylonych lub niedomkniętych drzwi. To dodatkowe zabezpieczenie przed tym, by produkty w Twojej lodówce pozostały świeże, a zamrażarka pracowała w optymalnych warunkach.

 Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

Zastosowane technologie

T
Klasa klimatyczna T

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna T pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +43°C.
SN
Klasa klimatyczna SN

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna SN pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +10°C do +32°C.
Uszczelka antybakteryjna
Uszczelka antybakteryjna

Uszczelki w drzwiach zwykle trudno utrzymać w czystości, co czyni z nich doskonałe środowisko dla rozwoju bakterii. Dzięki dodatkowi substancji antybakteryjnych, uszczelki nie tylko same pozostają wolne od drobnoustrojów, ale tworzą antybakteryjną barierę chroniącą wnętrze chłodziarki przed niepożądanymi mikroorganizmami.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO CNE520E23ZDX

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
44
2
T, SN

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Inox

Kolor / wykończenie frontu

Inox

Dominujący kolor

Inox

Gwarancja

24 miesiące
15

Funkcje

Tak
Tak
Tak
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A+
403

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
326

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
124

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
6
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

192

Szerokość [cm]

70

Głębokość [cm]

70

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO CNE520E23ZDX
Opinie
5 / 5 220 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 220 opinii
219 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka

Lodówka bardzo funkcjonalna, bardzo cicho pracuje. Dużym plusem jest jej pojemność. "Komora zero" pełni swoją funkcję w 100% utrzymuje warzywa, w świeżości przez dłuższy czas.

Krzysztof 2019-05-04 16:36:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super

Bardzo pojemna, szybko chłodzi, itp., wygląd też super.

Andrzej 2019-04-20 22:09:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Najlepsza na świecie.

Ładny design, funkcjonalna, praktyczna.

Mariusz 2019-04-14 13:47:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka naprawdę fajna, bardzo pojemna zarówno górna jak i dolna część. Komora zero oraz komora do "świeżych" warzyw naprawdę spełnia swoje funkcje a dodatkowo dystrybutor wody oraz kostkarka do lodu uprzyjemniają picie wody gdy jest gorąco.

Michał 2019-04-12 20:31:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • .wyglad ,funkcjonalnosc

Lodówka Beco

Lodówka ma to, co powinna i to co chciałam aby miała. Jest pojemna czyli przestrzenna, jest dozownik i kostkarka, mały schowek w zamrażarce np. na pizzę, zapiekanki, mrożonki. Nie trzeba szukać w szufladach. Półka na butelki. Dla mnie rewelacja.

Maria 2019-01-31 04:46:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam!!

Polecam lodówkę BEKO. Lodówka jest bardzo ładna i przede wszystkim może pomieścić naprawdę dużo. Jest taka, jaką zawsze chciałam!

Sylwester 2019-01-23 17:18:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo fajna, praktyczna lodówka.

Anna 2019-01-15 08:11:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka Beko

Świetna lodówka, cichutka i naprawdę bardzo ładna. Polecam.

Anna 2018-12-23 12:54:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam lodóweczkę

Lodówka spełnia swoje zadanie, ma ciekawe i przydatne funkcje (dozownik wody oraz kostkarkę lodu oraz wiele innych). Mam nadzieję, że będzie służyć jak najdłużej!

Krystian D 2018-11-17 16:54:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Pojemna, estetyczny wygląd
  • lodówka bez prostego mechanizmu domykania drzwi

Świetna, ale...

Trudno jest zarzucić cokolwiek tej lodówce poza jednym - producent nie uwzględnił prostego mechanizmu domykania się drzwi lodówki. Jeśli samemu się ich nie dociśnie, nie zamkną się. Trzeba przyznać, że w codziennej obsłudze urządzenia jest to bardzo uciążliwe. Dobrze, że bezbłędnie działa sygnał dźwiękowy, który o tym przypomina zanim wypracujemy u wszystkich domowników odruch dociskania drzwiczek. Poza tym produkt wart jest polecenia.

Jacek 2018-11-07 13:45:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo duża, pojemna lodówka.

Agata Ł 2018-11-06 19:02:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super lodówka

Lodówka jest bardzo pojemna. Na ściankach nie skrapla się woda jak w mojej poprzedniej lodówce. Jedzenie, szczególnie warzywa są cały czas świeże. Lodówka alarmuje zbyt długi czas otwarcia, oprócz funkcjonalności prezentuje się równie dobrze. Polecam w 100 procentach.

Patrycja B. 2018-10-29 14:02:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Polecam, ok.

Przemysław S 2018-10-15 14:06:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo pojemne wnętrze. Konkretne wykonanie, no i w końcu nie widać odcisków palców na lodówce.

Natalia M. 2018-10-14 00:44:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupu lodówki Beko, jest bardzo dobrze wyposażona: ma podajnik zimnej wody, super kostkarkę typu twist, komora na owoce i warzywa sprawia, że są świeże bardzo długo, ma energooszczędne oświetlenie LED.

Renata 2018-10-07 15:45:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Polecam z czystym sumieniem lodówkę.

Marek G 2018-10-04 17:29:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Świetny wyrób.

Mirosław K 2018-10-04 11:51:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super fajna

Bardzo fajna, funkcjonalna lodóweczka.

Kamil P 2018-09-12 20:13:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

SUPER SPRZĘT, POLECAM

SUPER LODÓWKA, WYGLĄD NOWOCZESNY I OBŁĘDNA ZE SWOIM WNĘTRZEM ORAZ IDEALNA FUNKCJONALNOŚĆ. POLECAM WSZYSTKIM.

LILIANNA P 2018-08-29 19:27:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Świetny sprzęt.

Lodówka świetnie wyposażona, duża zamrażarka, kostkarka typu twist, podajnik zimnej wody. Do tego jakość wykonania firmy BEKO w gratisie :)

Anna 2018-08-22 19:45:52
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5316 - Transport i wniesienie za 1zł!

Transport i wniesienie za 1zł!

Przy zakupie wybranego produktu dużego AGD objętego promocją transport i wniesienie za 1 zł!

Sprawdź>>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO CNE520E23ZDX

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Lodówka BEKO CNE520E23ZDX
Lodówki