368

176

Pełny No Frost

471

Dominujący kolor:

Stal nierdzewna

Wymiary (WxSxG) [cm]:

182 x 91 x 72

Kod produktu: 788130

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 788130

Warianty:

Stal nierdzewna

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BEKO GN 162420 X

cena online

379900

379.90 zł x 11 rat RRSO

Lodówka BEKO GN 162420 X

cena online

379900

379.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka BEKO GN 162420 X

Neo Frost | Przechowuj żywność bez szronu, lodu i wysuszania
Jedz swoje ulubione potrawy tak, jak najbardziej lubisz: technologia NeoFrost eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia. Dzięki temu rozmrażanie nie jest już potrzebne. Technologia NeoFrost w lodówkach Beko to następna generacja systemu Full NoFrost (Frost free) i polega na rozdzieleniu obiegów powietrza w części chłodzącej i mrożącej, co zapewnia idealne warunki do przechowywania żywności, a także eliminuje przenoszenie się zapachów.
Active Fresh Blue Light | Zapewnij świeżość i naturalny smak warzywom i owocom
Światło o niebieskim zabarwieniu w lodówkach Beko zapewnia ciągłość procesu fotosyntezy i działa dokładnie jak światło słoneczne, umożliwiając warzywom i owocom zachowanie wartości odżywczych. Trzymane w ciemnych pomieszczeniach czy oświetlane zwykłym światłem, nie będą tak smaczne i świeże jak te przechowywane w lodówce z systemem Active Fresh Blue Light. Dzięki tej technologii nasze potrawy nabiorą wyjątkowego smaku, ale będą również znacznie zdrowsze. Pietruszka po kilku dniach wypuści natkę, a rzodkiewki - dzięki dużemu poziomowi wilgoci oraz produkcji witaminy C - będą kolorowe, soczyste i jędrne.
Aktywny jonizator | Pozbądź się nieprzyjemnych zapachów z lodówki
Aktywny jonizator neutralizuje bakterie, wirusy i cząsteczki, które wywołują niechciane zapachy, budując szczelną, higieniczną barierę. W sytuacji, w której przez nieuwagę wstawimy do chłodziarki koszyczek malin i któraś jest spleśniała, jonizator zapobiegnie krążeniu zalążków grzybów w powietrzu. Powietrze w lodówce pozostaje czyste, dzięki czemu Twoja żywność może być przechowywana jeszcze dłużej.
Oświetlenie LED | Zapewnij sobie komfort użytkowania lodówki
Komfort nocnych marków również jest dla nas ważny. Ta lodówka Beko posiada oświetlenie LED, które dzięki innowacyjnym, bardzo efektywnym żarówkom, pozwala otrzymać światło zbliżone do naturalnego, o jasnym, przyjaznym dla oka odcieniu. Oświetlenie LED jest również energooszczędne, więc pozwala na tańsze i bardziej ekologiczne użytkowanie urządzenia.
Komora zero | Przechowuj mięso i ryby w optymalnych warunkach
Dzięki temu rozwiązaniu w lodówkach Beko Twoja ryba i mięso będą soczyste i długo świeże, a zapachy nie będą przedostawać się do innych części lodówki. Komora zero znajduje się w części chłodzącej tuż nad szufladami na warzywa i owoce. Wewnątrz panuje temperatura ok 0˚C i dodatkowo zapewnia ona znacznie wyższy poziom wilgoci niż na innych półkach wewnątrz lodówki.
Mini Bar | Wygodnie serwuj zimne napoje bez otwierania drzwi lodówki
Specjalne otwierane drzwi Mini Baru umożliwiają dostęp do nawet 2,5-litrowych butelek, bez konieczności otwierania drzwi chłodziarki. Drzwiczki można również wykorzystać jako blat do serwowania drinków.
Filtr wody | Pij zawsze czystą wodę
Uzdatnia wodę do celów spożywczych, eliminując wszelkie zanieczyszczenia, nieprzyjemny smak oraz szkodliwe substancje, takie jak ołów czy chlor. Użytkownik może skorzystać z wody do picia, ale również do produkcji kostek lodu. Urządzenie jest w stanie wyprodukować do 2kg lodu dziennie, produkując jednorazowo 8 kostek. Filtr należy wymieniać co 6 miesięcy.
Dozownik i kostkarka| Miej schłodzoną wodę pod ręką
Dozownik zapewnia wygodny dostęp do świeżej i schłodzonej wody- bez konieczności otwierania drzwi. Wbudowana w dystrybutor kostkarka, podłączona do sieci wodociągowej, w łatwy sposób pozwala schłodzić każdy napój i dać wytchnienie w upalne dni.
Wyświetlacz elektroniczny | Świetny wygląd i intuicyjne sterowanie
Elektroniczne wyświetlacze dotykowe na lodówkach Beko nie tylko fenomenalnie wyglądają, ale także ułatwiają już i tak prostą i intuicyjną kontrolę naszych urządzeń.
Szybkie Mrożenie | Bez obaw o wzrost temperatury w zamrażarce
Zapewnia szybkie zamrażanie nowo włożonego pożywienia, w sposób zdrowszy oraz nie wpływający na temperaturę wcześniej przechowywanego jedzenia.
Półka na butelki | Wykorzystuj całą przestrzeń lodówki
Chromowana półka na butelki zapewnia idealną przestrzeń na chłodzące się butelki, a tym samym zwiększa wykorzystanie dostępnej przestrzeni w chłodziarce.
Półka na nabiał | Zapewnij produktom świeżość na długo
Pojemnik umieszczony na górze drzwi chłodziarki, dzięki przeźroczystym ściankom zapewnia idealne miejsce do przechowywania produktów mlecznych, chroniąc je przed wyschnięciem.
Klasa energetyczna A+ | Podreperuj rodzinny budżet
Produkty Beko posiadające klasę energetyczną A+ nie tylko przyczyniają się do podreperowania rodzinnego budżetu, ale również dbają o środowisko naturalne. Modele z klasą A+ zużywają jeszcze mniej energii niż identyczne modele w klasie A.
Filtr antyzapachowy | Pozbądź się nieprzyjemnych zapachów z lodówki
Filtr antyzapachowy zastosowany w lodówkach Beko wykorzystuje węgiel aktywny, który skutecznie oczyszcza powietrze znajdujące się wewnątrz urządzenia neutralizując nieprzyjemne zapachy. Poddawane filtracji schłodzone powietrze podnosi również żywotność produktów wychwytując wszelkie bakterie, wirusy i grzyby.
Alarm otwartych drzwi | Dodatkowe zabezpieczenie
Lodówki Beko wyposażone w „Alarm otwartych drzwi” ostrzegą Cię przed pozostawieniem uchylonych lub niedomkniętych drzwi. To dodatkowe zabezpieczenie przed tym, by produkty w Twojej lodówce pozostały świeże, a zamrażarka pracowała w optymalnych warunkach.

Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

Zastosowane technologie

T
SN
Uszczelka antybakteryjna
Technologia Active Fresh Blue Light

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO GN 162420 X

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
43
2
T, SN

Położenie zamrażarki

Side by Side

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Barek, Technologia Active Fresh Blue Light
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Stal nierdzewna

Kolor / wykończenie frontu

Stal nierdzewna

Dominujący kolor

Stal nierdzewna

Gwarancja

24 miesiące
9

Funkcje

Tak
Tak
Tak
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A+
471

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

4

Rodzaj półek

Szklane
368

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

2
176

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
13
****

Wymiary

Wysokość [cm]

182

Szerokość [cm]

91

Głębokość [cm]

72

Charakterystyka

Nie dotyczy

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.
Koszty Gospodarowania Odpadami
22.91

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO GN 162420 X
Opinie
5 / 5 112 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 112 opinii
112 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Najlepsza lodówka

Najlepsza lodówka. Wszyscy zazdroszczą. Kostkarka bomba.

Łukasz 2019-06-14 21:18:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Polecam, pojemna lodówka, kostkarka działa jak należy.

Kacper 2019-04-15 17:23:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Bardzo ładna i praktyczna. Myślę, że spełni moje oczekiwania.

Emilia 2019-04-04 13:36:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo dobry sprzęt, wysokiej jakości.

Daniel 2019-02-23 15:38:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Lodówka pojemna i ładna

Dawid 2018-12-30 13:01:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Dobra, funkcjonalna lodówka.

Jolanta B. 2018-10-23 17:20:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Jest oki.

Franciszek R. 2018-10-16 19:36:43
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jak najbardziej OK

Zastanawiałem się między LG i Samsungiem ze względu że one mają 10 lat gwarancji na kompresor, zdecydowałem się na Beko i ku mojemu zdziwieniu jak rozpakowałem na lodówce wielka naklejka 12 lat gwarancji na kompresor.

Sebastian A 2018-10-08 19:57:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wszystko ok.

Ilona K-K 2018-09-26 17:29:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Świetny produkt wart swojej kwoty, funkcjonalność i wygląd są dopełnieniem jej. Z czystym sumieniem polecam:).

Karol U 2018-09-20 20:16:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Bardzo pojemna.

Michał S 2018-09-01 02:19:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super

Super lodówka, chodzi bez zarzutów.

Sebastian P 2018-08-28 11:57:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Polecam. Jestem bardzo zadowolona.

Agata S 2018-08-11 21:59:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Cicha i pojemna lodówka z funkcjami, których u konkurencji nie ma lub trzeba zapłacić za nie dużo więcej. Duży plus za dystrybutor zimnej wody i lodu.

Damian K 2018-07-27 20:43:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Bardzo polecam, lodówka na lata, mam nadzieję, że wymarzona lodówka będzie mi długo służyła.:)

Olga K-C 2018-07-12 21:50:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wygląd bardzo dobry, polecam.;)

Lucyna D 2018-07-02 23:24:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka sprawuje się idealnie. Jest cicha. przestronna. Wielki plus za kostkarkę.

Edyta Z 2018-06-20 18:27:36
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka ładowna i ma dodatkowe ciekawe funkcje ułatwiające życie.

Diana Z 2018-05-07 21:18:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 2 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bezawaryjność

5 miesięcy po gwarancji producenta przestała mrozić, zaczęła grzać. Oczekiwanie na przyjazd serwisu, pomimo dodatkowego ubezpieczenia, około 3 tygodnie.

Agnieszka 2018-04-21 15:28:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jak co to tylko BEKO!!!

Jestem zaszokowany i pełen podziwu że możemy żyć i cieszyć się nowymi uprzedzeniami jakimi dążą nas pracownicy BEKO. Lodówka JEST DEBEST.

Łukasz 2018-03-09 11:30:30
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

5496 - Dostawa i wniesienie za 1 zł!

Dostawa i wniesienie za 1 zł!

Przy zakupie wybranych lodówek Side by Side objętych promocją transport i wniesienie za 1 zł!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BEKO Lodówka BEKO GN 162420 X

Lodówka BEKO GN 162420 X

379900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BEKO GN 162420 X

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO GN 162420 X

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

379900

Dodaj do koszyka
Lodówka BEKO GN 162420 X
Lodówki