Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Wymiary (WxSxG) [cm]:

182 x 91 x 72

Pojemność użytkowa chłodziarki / zamrażarki [l]:

353 / 176

Pełny No Frost

Nie dotyczy

471

43

Kod produktu: 842103

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 842103

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Stal nierdzewna

Stal nierdzewna

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BEKO GN162420P

cena online

434900

434.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Lodówka BEKO GN162420P

cena online

434900

434.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

NeoFrost

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Lodówka BEKO GN162420P

Lodówka wolnostojąca BEKO

Lodówka BEKO GN162420P o szerokości 91 cm i wysokości 182 cm z klasą efektywności energetycznej A++. Pojemność chłodziarki wynosi 353 l, a zamrażarki 176 l. Urządzenie posiada technologię NeoFrost, który eliminuje powstawanie lodu we wnętrzu lodówki i System Active Fresh Blue Light, pozwalający zachować świezość owoców i warzyw dłużej. Roczne zużycie energii wynosi 471 kWh.


Klasa energetyczna A+

Lodówka BEKO GN162420P posiada klasę energetyczną A+, który zużywa mniej energii niż identyczne modele w klasie A. Produkt w tej klasie nie tylko pzyczynia się do podreperowania rodzinnego budżetu, ale również dba o środowisko naturalne.


NeoFrost

Technologia NeoFrost w lodówce BEKO GN162420P eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także trzy niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.


Szybkie Mrożenie

Lodówka BEKO GN162420P zapewnia szybkie zamrażanie nowo włożonego pożywienia, w sposób zdrowszy oraz nie wpływający na temperaturę wcześniej przechowywanego jedzenia.


Komora Zero

Komora Zero w lodówce BEKO GN162420P pozwala dłużej przechowywać świeże produkty w temperaturze około 0°C.


Pojemnik na nabiał

Pojemnik umieszczony na górze drzwi chłodziarki BEKO GN162420P, dzięki przeźroczystym ściankom zapewnia idealne miejsce do przechowywania produktów mlecznych, chroniąc je przed wyschnięciem.


System Active Fresh Blue Light

Światło o lekko niebieskim zabarwieniu gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach w lodówce BEKO GN162420P. Dzięki temu produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze.


Aktywny Jonizator

Aktywny jonizator neutralizuje bakterie, wirusy oraz inne czynniki odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu we wnętrzu chłodziarki BEKO GN162420P. Oczyszcza w ten sposób krążące w komorze urządzenia powietrze, umożliwiając dłuższe przechowywanie żywności.


Wyświetlacz elektroniczny

Nowy duży wyświetlacz w lodówce BEKO GN162420P daje możliwość wyboru wielu funkcji i lepsze zarządzanie produktem. Dodatkowo wyświetlacz idealnie wpisuje się w nowoczesną estetykę produktu.


Filtr Antyzapachowy

Filtr oczyszcza schłodzone powietrze krążące we wnętrzu chłodziarki BEKO GN162420P, eliminując nieprzyjemne zapachy i bakterie, dzięki czemu przechowywana żywność dłużej zachowuje świeżość.


Oświetlenie LED

Oświetlenie LED w lodówce BEKO GN162420P jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.


Mini Bar

Specjalna, otwierana klapka Mini Baru w lodówce BEKO GN162420P umożliwia dostęp do nawet 2,5-litrowych butelek bez konieczności otwierania drzwi chłodziarki. Klapkę można również wykorzystać jako blat do serwowania drinków.


Alarm otwartych drzwi

Lodówka BEKO GN162420P wyposażona jest w „Alarm otwartych drzwi”, który ostrzega Cię przed pozostawieniem uchylonych lub niedomkniętych drzwi.


Zastosowane technologie

Uszczelka antybakteryjna
Technologia Active Fresh Blue Light
SN
T

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO GN162420P
Techniczne

Wysokość [cm]

182

Szerokość [cm]

91

Głębokość [cm]

72

Dominujący kolor

Czarny

Kolor / wykończenie boków

Czarny

Kolor / wykończenie frontu

Czarny (błyszczący)

Położenie zamrażarki

Side by Side

Pełny No Frost

9

Kompresor inwerterowy

Nie

1

2

Elektroniczne

Nie dotyczy

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Oświetlenie LED, Filtr Antyzapachowy, Aktywny jonizator, Technologia Active Fresh Blue Light, NeoFrost, Mini bar

Efektywność energetyczna

A+

471

*/***

SN, T

43

Chłodziarka

353

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Rodzaj półek

Szklane

Liczba półek

4

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

0

Nie

Tak

Tak

Zamrażarka

176

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost

13

Liczba pojemników w zamrażarce

2

Tak

Tak

Gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO GN162420P
Opinie
5 / 5 18 opinii
94% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 18 opinii
17 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 2 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Pojemna
  • Rysujące się fronty lodowki

Lodowka BEKO

Lodówka fajna, pojemna, tylko te rysujące się fronty to jakaś masakra. Lodówka od tygodnia u mnie i już reklamacja do producenta, ale poza tym Nie mam się do czego przyczepić.

Przemason 2019-01-05 23:35:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Wygląda super bezglosna i energooszczędna
  • Nie znam.

Lodówka BEKO

Wysokiej jakości produkt. Polecam wszystkim zainteresowanym zakupem nowej lodówki.

Danuta M 2018-12-28 10:23:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 2 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Idealna na swoje potrzeby

Super sprzęt, wybrany tylko dzięki super profesjonalnej obsłudze.

MARTA G 2018-07-23 23:53:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jest cicha, fajny układ półek. Godna uwagi.

Jan K 2018-07-20 23:47:36
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Wygląd
  • Awaryjność

Kostkarka

Nie polecam. Od 4 miesięcy mamy tą lodówkę i chyba było by ok bo i jest przestronna, ładna ale..no właśnie, ta lodówka ma chyba jakąś wadę fabryczną, bo od kiedy kupiliśmy to nie działa nam kostkarka, ciągle zamarza woda w drzwiach. Dziś przyjeżdżają 4 raz i będą wymieniać drzwi. jakaś masakra, chyba będę musiał oddać tą lodówkę i wymienić na inną markę.

Sebastian S 2018-06-22 13:42:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

PRODUKT GODNY POLECENIA.

DOROTA K. 2018-02-14 18:50:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna polecam

Gorąco polecam lodówkę przede wszystkim z tego względu że posiada ona dużo miejsca do zamrożenia produktów jak i przechowywania. Wbudowane niebieskie światło pozwala nam na zachowanie warzyw dłużej świeżych i żywych, jak i pozostałych produktów. Dodatkowo lodówka posiada mini barek i automat do lodu, które sprawdzą się z pewnością latem w upalne dni. Gorąco polecam zakup ja jestem zadowolona bardzo.

Ilona K. 2017-12-13 18:36:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Dobra lodówka

Dobrze wygląda i świetnie chłodzi.

Klient Media Expert 2017-11-10 13:32:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Ładny nowoczesny kolor, cicha oszczędna praca, zachowuje długo świeże produkty.

Artur O 2017-08-03 17:08:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Superaśnie

Posiada kostkarkę do lodu, natomiast bardzo widać palce :(

Klient Media Expert 2017-05-20 19:45:48
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

K - 1380 - Im więcej, tym taniej - AGD nawet 80 proc taniej

Im więcej, tym taniej - piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -25% na drugi lub -40% na trzeci lub -70% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BEKO Lodówka BEKO GN162420P

Lodówka BEKO GN162420P

434900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BEKO GN162420P

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO GN162420P

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

434900

Dodaj do koszyka
Lodówka BEKO GN162420P
Lodówki