Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

368

190

Pełny No Frost

381

Dominujący kolor:

Czarne szkło

Wymiary (WxSxG) [cm]:

182 x 91 x 72

Kod produktu: 863328

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 863328

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BEKO GN163130ZGB

cena online

409999

205.00 zł x 20 rat 0% RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Lodówka BEKO GN163130ZGB

cena online

409999

205.00 zł x 20 rat 0% RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka BEKO GN163130ZGB

Everfresh+ | Zielone warzywa często psują się w lodówce, ponieważ zazwyczaj kupuje się je w dużych ilościach. W celu przedłużenia świeżości warzyw, Beko zaprojektowało nową komorę o nazwie Everfresh+. Dzięki dokładnej regulacji wilgotności powietrza wpadającego przez specjalne kanały do jej środka, a także dzięki konstrukcji komory, świeżość zgromadzonych w niej warzyw przedłuży się nawet do 30 dni.


Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

NeoFrost | Technologia NeoFrost nie tylko eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także dwa (lub trzy - w lodówkach typu side-by-side) niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.
System Active Fresh Blue Light | Światło o lekko niebieskim zabarwieniu gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach przechowywanych w przeznaczonych do tego celu pojemnikach. Dzięki temu produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze.
Oświetlenie LED | Jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.
Aktywny Jonizator (Side by Side) | Aktywny jonizator neutralizuje bakterie, wirusy oraz inne czynniki odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu we wnętrzu chłodziarki. Oczyszcza w ten sposób krążące w komorze urządzenia powietrze, umożliwiając dłuższe przechowywanie żywności.

Zastosowane technologie

T
SN
Uszczelka antybakteryjna
System Active Fresh Blue Light

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO GN163130ZGB

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
43
1
T, SN

Położenie zamrażarki

Side by Side

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Oświetlenie LED, Filtr Antyzapachowy, Aktywny jonizator, NeoFrost, Everfresh+, System Active Fresh Blue Light
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Czarny

Kolor / wykończenie frontu

Czarny

Dominujący kolor

Czarne szkło

Gwarancja

24 miesiące
21

Funkcje

Tak
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A++
381

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

5

Rodzaj półek

Szklane
368

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

2
190

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
13
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

182

Szerokość [cm]

91

Głębokość [cm]

72

Charakterystyka

Nie dotyczy

Producent i znaki zgodności

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO GN163130ZGB
Opinie
5 / 5 29 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 29 opinii
28 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jak najbardziej tak!

Mówią i straszą bo szkło - Bez przesady i bez obaw. Woow jeżeli chodzi o wygląd i wszyscy do niej robią duże oczy - niby głośna, ja nie mam w kuchni drzwi i nie zwracam nawet na to uwagi. Dużo by pisać, ale jak miałbym kupić, kupiłbym ponownie - żona zajmuje się czyszczeniem i robi to zwykłymi ręcznikami papierowymi jednym wilgotnym i kilkoma suchymi - dokładnie zajmuje jej to chwile - akurat tą chwilę, w której expres robi jej kawę ;-) ważne że żona zadowolona i nie narzeka.

Mateusz 2019-06-06 23:20:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

12/10 naprawdę dobry produkt.

Joanna 2019-05-19 14:38:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Zadowolony

Lodówka śliczna i wydaje się pojemna, co do reszty nie mogę więcej powiedzieć, bo mam ją drugi dzień.

Anna 2019-01-16 10:47:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam na 100%

Po długich poszukiwaniach lodówki Side by Side wybór stanął na BEKO. Bardzo fajny sprzęt. Czarne szkło tworzy z niej bardzo elegancki i nietuzinkowy element kuchni. Polecam.

Marcin 2019-01-08 18:37:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

ŁADNA, POJEMNA, ENERGOOSZCZĘDNA. Jedna z nielicznych lodówek bez kostkarki, co jest zaletą - przy czyszczeniu.(rodzaj frontu na którym widać odciski palców) Co zdecydowało o zakupie lodówki tej firmy -to pojemność zamrażalnika i wygląd -jedna z ładniejszych tego typu.Użytkowana od 4 miesięcy chodzi bez zarzutu Życzyć tylko można bezawaryjności, a reszta to wielki pozytyw.

EDYTA 2018-12-05 13:04:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • szklany front
  • pojemna zamrażarka
  • ilość półek w lodówce
  • bez kostkarki
  • odciski palców na froncie

--POLECAM---Lodówka BEKO Side by Side

Lodówka piękna,
przestronna,
bardzo pakowana
.Jedna z nielicznych lodówek bez kostkarki,co uważam za zaletę (łatwość w czyszczeniu, co w lodówce szklanej o czarnym kolorze jest czynnościom częstą ).Użytkowana od 4 miesięcy chodzi bez zarzutu, choć obawiałam się firmy BEKO, wybór padł na tą lodówkę ze względu na pojemność zamrażarki, wygląd i nie żałuję, prezentuje się pięknie i jest energooszczędna. Życzyć tylko by pochodziła wiele lat ......

Edyta 2018-12-05 12:21:20
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

W końcu mam miejsce na wszystko

Nowoczesny wygląd, przestronne wnętrze. Miejsce na wszystko, możliwość przechowania dużej ilości jedzenia np. na święta. Do tego energooszczędna i ma nowoczesny design.

Kinga Cz. 2018-11-22 18:16:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jest piękna :)

Robert Z 2018-11-16 22:27:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Sprostowanie

Ostatnio dodałem opinię zatytułowaną "lodówka z jedną, ale dużą wadą", czuję się w obowiązku napisać sprostowanie, aby moja opinia nie wprowadzała w błąd. Tą wadą o której pisałem była głośność. Zgłosiłem lodówkę z uwagi na ten problem do serwisu, po interwencji serwisu okazało się, że lodówka miała usterkę po usunięciu której głośność lodówki przestała być problemem. Zatem wycofuję się z opinii o nadzwyczajnej głośności lodówki.

Sławek 2018-10-30 20:15:03
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Pojemnosć
  • Głośność

Lodówka z jedną, ale dużą wadą

Lodówkę kupiliśmy na podstawie opinii i co do zasady z nimi się zgadzam, jest ładna, pojemna i funkcjonalna w rozsądnej cenie. Jedyny minus, to jej głośność. Co pewien czas się włącza, aby utrzymać żądaną temperaturę (co jest normalnym jej dzianiem) jednak nie spodziewałem się, że jej praca będzie aż tak głośna (informacja o głośności jest moim zdaniem nie adekwatna). Po włączeniu hałas jest naprawdę uciążliwy, w domu mam małe dziecko i hałas mu przeszkadza, drugi dziecko w drodze i przyznam, że zastanawiam się nad jej pozbyciem z powodu tego hałasu, nie wiem czy to wada czy po prostu tak już te lodówki mają, ale ja bym jej drugi raz nie kupił.

Sławek 2018-09-11 09:22:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka bardzo ładna.

Rafał K 2018-08-23 15:17:31
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super lodówka

Lodówka ta spełnia swoje wszystkie funkcje znakomicie. Żadnych problemów. W środku nie śmierdzi. Duża pojemność chłodzi znakomicie a w zamrażarce produkty się nie sklejają.

Mariusz K 2018-08-05 13:24:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, zdecydowanie polecam

Lodówka idealnie wpisała się w nasze oczekiwania. Oprócz tego, że jest energooszczędna, posiada dwa niezależne systemy chłodzenia oraz nowoczesne systemy zapewniające dłuższe przechowywanie żywności, jest także pięknym elementem wyposażenia naszej kuchni. Funkcjonalność, elegancja i klasa sama w sobie.

Iwona D 2018-07-07 19:23:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka super, przestrzenna, wszystko się mieści.

Agata D 2018-07-06 19:14:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super, fajna, nowoczesna lodówka.

Mariola G 2018-06-11 15:14:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Sprzęt godny polecenia!!!!

Lodówka piękna, przestronna, bardzo pakowana. Zamrażarka bardzo przejrzysta. Polecam każdemu. No i obsługa w mediaexpert jest najbardziej profesjonalna!!!

Norbert G 2018-06-03 22:32:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • Szklany front
  • głośność
  • wykonanie
  • ilość półek

Lodówka BEKO Side by Side

Rewelacyjna lodówka Side by Side. Jedna z najlepiej wykonanych i najlepiej wyglądających lodówek. W odróżnieniu od lodówki innej marki, ma szklany front i wygląda o niebo lepiej oraz jest mniej podatna na zarysowania. Duża liczba półek, półka na wino oraz szuflady, w tym szuflada na owoce pozwalają na dłuższe zachowanie świeżości. Przyjemny dla ucha dźwięk podczas działania, niesłyszalny w innych pomieszczeniach. Wyposażyłem całą kuchnię w sprzęt BEKO - wysoka jakość, piękny wygląd, odpowiednia cena oraz lepsze wyposażenie od konkurencji. Polecam.

Krzysztof 2018-04-27 20:50:37
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

polecam

Spelnia moje wymagania. Wiecej opini w trakcie uzytkowania.

Maria J 2018-04-05 20:26:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam w 100%

Super sprzęt za rozsądne pieniądze. Polecam.

Tomasz W. 2018-03-09 09:48:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Piękny wygląd, świetnie prezentuje się z nowoczesnym wnętrzu.

Stanisław 2017-12-04 21:00:31
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

K - 1297 - W zestawie taniej nawet do 70%

W zestawie taniej nawet do 70%!

Dodaj do koszyka minimum 2 różne promocyjne produkty. Użyj właściwego kodu rabatowego, odpowiedni rabat zostanie naliczony na najtańszy produkt. Dokończ zakup i ciesz się niższą ceną!

Sprawdź>>

5688 - LODÓWKI - Transport i wniesienie za 1zł!

LODÓWKI - Transport i wniesienie za 1zł!

Dokonaj zakupu z odbiorem w sklepie stacjonarnym i otrzymaj pakiet usług za 1zł!

Sprawdź>>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

M - Nawet 20 rat 0% na duże AGD!

Nawet 20 rat 0% na duże AGD!

Do 20 rat 0% na duże AGD! Przy zamówieniu Kurierem do domu! RSSO 0% na dzień 28.06.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BEKO Lodówka BEKO GN163130ZGB

Lodówka BEKO GN163130ZGB

409999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BEKO GN163130ZGB

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO GN163130ZGB

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

409999

Dodaj do koszyka
Lodówka BEKO GN163130ZGB
Lodówki