237

87

Pełny No Frost

260

Dominujący kolor:

Inox

Wymiary (WxSxG) [cm]:

186 x 60 x 66

Kod produktu: 310927

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 310927

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

cena online

189900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

 

Oświetlenie LED
Zastosowanie diod LED to zupełnie nowa koncepcja oświetlenia wnętrza chłodziarki zapewniająca równomierne rozłożenie światła w jej wnętrzu, bez oślepiania. Oświetlenie LED zużywa mniej prądu od zwykłych żarówek i pozostaje sprawne przez cały okres eksploatacji urządzenia.
MultiAirflow
System MultiAirflow ze wspomaganiem wentylatorów wywołuje delikatny, równomierny ruch zimnego powietrza na wszystkich poziomach w obszarze schładzania i zamrażania. Minimalizuje to wahania temperatury i skraca czas chłodzenia — dzięki czemu Twoja żywność zachowa świeżość na dłużej.
SuperFreezing
Funkcja SuperFreezing chroni zamrożone produkty przed rozmrożeniem po włożeniu nowych produktów do zamrażarki; sprawia też, że nowe produkty są zamrażane szybciej. Urządzenia z funkcją automatycznego zamrażania przywracają normalny tryb pracy po osiągnięciu odpowiedniej temperatury. Zapobiega to marnowaniu energii.
SuperCooling
W przypadku aktywacji funkcji SuperCooling świeżo zakupione produkty są schładzane znacznie szybciej. Jednocześnie zapobiega ona podwyższaniu temperatury żywności, która została już schłodzona. Temperaturę można obniżyć maksymalnie do 2°C — a wszystko to za dotknięciem jednego przycisku. Aby zapobiec nadmiernemu zużyciu energii, funkcja ta wyłącza się automatycznie po upływie około 6 godzin.
airfreshFilter
Rozwiązanie airfreshFilter z technologią antiBacteria aktywnie neutralizuje zapachy wewnątrz lodówki i wychwytuje bakterie. Nieprzyjemne substancje pochodzące z żywności o intensywnym zapachu są absorbowane, a powietrze pozostaje czyste i świeże — bez konieczności wymiany filtra przez cały okres eksploatacji urządzenia.

Zastosowane technologie

VitaFresh
VitaFresh

Panująca w komorze VitaFresh temperatura 0st.C zatrzymuje procesy chemiczno-biologiczne zachodzące w żywności, dzięki czemu produkty przechowywane w chłodziarce zachowają dłużej swoją świeżość. Komora VitaFresh została podzielona na strefę suchą - służącą do przechowywania mięsa, ryb i nabiału, oraz wilgotną - do przechowywania warzyw i owoców.
Multi Air Flow
Multi Air Flow

System MultiAirflow ze wspomaganiem wentylatorów wywołuje delikatny, równomierny ruch zimnego powietrza na wszystkich poziomach w obszarze schładzania i zamrażania. Minimalizuje to wahania temperatury i skraca czas chłodzenia — dzięki czemu Twoja żywność zachowa świeżość na dłużej.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
39
2
SN-T

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, VitaFresh, Oświetlenie LED, Regulacja temperatury, Multi Air Flow, AirFresh, Alarm wzrostu temperatury
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Inox

Kolor / wykończenie frontu

Inox

Dominujący kolor

Inox

Gwarancja

24 miesiące
16

Funkcje

Nie
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak

Energia

A++
260

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
237

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
87

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
14
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

186

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

66

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BOSCH KGN36ML3P
Opinie
5 / 5 159 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 159 opinii
152 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Lodówka funkcjonalna, ładna, dla 4 osobowej rodziny idealna. Takiej szukałam.

Krzysztof 2019-05-20 17:16:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Pasuje do każdego pnętrza fajną prosta w obsłudze
  • Nie ma wad

Opinia

Świetna chłodziarka o intuicyjnej obsłudze. Ponadto pełny no frost, szuflady VitaFresh i komora zerowa, a to wszystko za stosunkowo niską cenę. Zadowoli każdego użytkownika.

Kacper F 2019-05-14 20:33:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Gorąco polecam!!!

Świetna chłodziarka o intuicyjnej obsłudze. Ponadto pełny no frost, szuflady VitaFresh i komora zerowa, a to wszystko za stosunkowo niską cenę. Zadowoli każdego użytkownika!

Klaudia 2019-05-04 21:51:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Praktyczna i bezkonkurencyjnie wyposażona.

KRYSTYNA 2019-05-04 21:46:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam z czystym sumieniem

Lodówka oprócz świetnego wyglądu spełnia wszystkie wymagania jakie powinna mieć dobra lodówka: oszczędność, kultura pracy i oczywiście bezawaryjność. Dodać do tego ładny wygląd i mamy sprzęt godny polecenia.

Krystyna 2019-05-02 13:29:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Polecam każdemu, niska cena i super jakość!

Jolanta 2019-04-25 21:01:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka sprawna, działa bez zarzutów.

Stefan 2019-04-24 20:36:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Wszystko działa tak jak powinno. Lodówka bardzo pojemna. POLECAM.

Patryk 2019-04-24 16:57:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Bardzo fajna lodówka pod względem wizualnym jak i funkcjonalnym.

Katarzyna 2019-04-20 17:32:24
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 3 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Gorąco polecam

Lodówka prezentuje się bardzo atrakcyjnie, ma stabilny uchwyt, wysokość jest jak najbardziej odpowiednia dla osób o przeciętnym wzroście, również pojemność jest jak najbardziej wystarczająca.

Agata 2019-04-17 20:55:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Bardzo cicha praca.

Paweł 2019-04-17 16:42:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jest super, polecam!!!

Lodówka jest bardzo ładna. Wyposażona, na wysokim poziomie. Polecam!!!

Angelika 2019-04-12 18:10:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka Bosch

Ładny design, funkcjonalność. Polecam.

Alina 2019-04-10 11:57:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Dobrej jakości sprzęt AGD. Dobre parametry, estetyczny wygląd. Łatwość montażu i ustawień. Bardzo dobry zakup, w najlepszym sklepie.

Henryk 2019-04-09 09:03:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Super ergonomiczna. Polecam.

Aneta 2019-04-05 18:25:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Cicha
  • Na razie nie mam

Polecam

Lodówkę użytkuję 3 tygodnie, to na razie nic więcej nie mogę napisać ale jest cicha, szuflady na mięso i wędliny utrzymują długo świeżość produktów.

Halina 2019-04-02 17:23:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo pozytywna

Super lodówka, czytałem wiele opinii i tak jak wszyscy bardzo polecam.

Radosław 2019-03-29 22:30:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka spełnia moje oczekiwania, bardzo przydatne są komory 0 st.C - na świeże mięso i ryby oraz podwieszana półka na napoje. Mam nadzieję, że sprzęt posłuży mi przez wiele lat.

Mateusz 2019-03-28 09:13:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodowka Bosh, godna polecenia

Lodówkę posiadam od dwóch tygodni, trochę krotki okres na obiektywność, natomiast wszystko jest zgodne. Dobra ergonomia, wystarczające wyposażenie wnętrza. Ja póki co jestem zadowolony z produktu.

Ireneusz 2019-03-26 21:05:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka pojemna, cicha, ekonomiczna, posiadająca funkcjonalne szuflady.

Adam 2019-03-26 19:13:00
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BOSCH Lodówka BOSCH KGN36ML3P

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

189900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BOSCH KGN36ML3P

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BOSCH KGN36ML3P

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Lodówka BOSCH KGN36ML3P
Lodówki

189900

Dodaj do koszyka