257

97

Pełny No Frost

273

Dominujący kolor:

Srebrny

Wymiary (WxSxG) [cm]:

200.5 x 59.5 x 67.5

Kod produktu: 884507

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Kod produktu: 884507

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka HAIER A3FE737CMJ

cena online

259999

Dostawa od 0.00 zł

Lodówka HAIER A3FE737CMJ

Dobra jakość w atrakcyjnej cenie


Lodówka marki HAIER to doskonała funkcjonalność ukryta w nowoczesnej stylistyce. Model A3FE737CMJ dostępny jest w kolorze srebrnym i charakteryzuje się poborem mocy na poziomie 273 kWh rocznie (klasa energetyczna A++), a także wyjątkowo cichą pracą - poziom hałasu to 40 dB.

354 litrów pojemności


HAIER A3FE737CMJ to lodówka wolnostojąca z zamrażalnikiem u dołu o szerokości 59,5 cm. Pojemność użytkowa chłodziarki wynosi 257 litry, a zamrażarki 97 litrów. Lodówka posiada funkcję No Frost, który zmniejsza poziom wilgotności wewnątrz urządzenia, ograniczając powstawanie lodu niemal do zera, a nasza lodówka okresowo ulega automatycznemu rozmrażaniu.

Szklane półki


W ciągu 24 godzin lodówka HAIER A3FE737CMJ jest w stanie zamrozić 12 kg żywności, a w razie awarii zasilania produkty nie zostaną rozmrożone przez 13 godzin. Wszystkie produkty zmieszczą się na trzech półkach z bezpiecznego szkła oraz na trzech półkach na drzwiach lodówki. Na wyposażeniu znajdują się również dwa pojemniki na warzywa i owoce, póła na butelki. W zamrażarce znajdziemy dwa pojemniki.

Zastosowane technologie

Funkcja wakacje
Funkcja wakacje
Podczas dłuższej nieobecności w domu taka funkcja pozwala na pracę zamrażarki i pustej lodówki - przy zamkniętych drzwiach - w temperaturze około +12 st. C. Chroni to chłodziarkę przed nieprzyjemnymi zapachami i powstawaniem pleśni. Zużycie energii jest wówczas minimalne.
Techniczne
Pełny No Frost

Liczba drzwi

1
40
1
SN-T

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Oświetlenie LED, Funkcja wakacje
Tak
1
Parametry

Kolor / wykończenie boków

Srebrny

Kolor / wykończenie frontu

Srebrny

Dominujący kolor

Srebrny

Gwarancja

24 miesiące
13
Funkcje
Nie
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak
Energia
A++
273
Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
257

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost
Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

2
97

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
12
****
Wymiary

Wysokość [cm]

200.5

Szerokość [cm]

59.5

Głębokość [cm]

67.5
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

HAIER

Znak zgodności

5 / 5
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 37 opinii
37 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super lodówka.

Bardzo oryginalne rozwiązanie jeśli chodzi o zamrażarkę, bardzo podręczne i funkcjonalne. Ogólnie bardzo polecam.

Łukasz 2019-05-07 20:57:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Super oświetlenie!

Super oswietlenie wnętrza!

Pierwsza lodówka, w której niefortunnie postawiony słoik nie zabiera całego światła. Tu wszystko widzisz, bo prawie cała tylna ściana jest światłem! Do tego nie daje po oczach, bo rozjaśnia się stopniowo. Pojemna, dwie szuflady zamrażalnika zmieściły wszystko, co wyjęłam z trzech poprzedniej lodówki podobnej wielkości. Jest całkiem cicha. Szuflada 0 trzyma długo wędliny i mięso świeże. Co do specjalnej szuflady na warzywa i owoce jakoś specjalnie wentylowanej celem przedłużenia świeżości jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, bo mam ją zbyt krótko. Wygląd nowoczesny. Trochę żałuję, że nie ma białej, ale jest elegancka.

Joanna 2019-05-06 10:45:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Podoba mi się wygląd.

Piotr 2019-05-04 18:06:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Super sprzęt, nowoczesny, nowa epoka. Trochę za głośny ale nie męczący dźwięk pracy. Mam nadzieje że bezawaryjny

Ewa 2019-04-22 11:39:22
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Idealnie pasuje do mojej kuchni i do moich potrzeb.

Slawomir 2019-04-14 14:59:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka inna niż wszystkie

Lodówka inna niż wszystkie. Zamrażarka super - dodatkowe szuflady - tace extra. Przydatne na mrożonki, pizze itp. Dodatkowy pojemnik na ściance drzwi - super. Oświetlenie wewnątrz lodówki i panel zewnętrzny - super.

Edyta 2019-04-14 13:51:20
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Wspaniały zakup

Lodówko- zamrażarka spełnia moje oczekiwania / nawet ponad nie /.. Jestem zachwycony wyglądem, cichością pracy i możliwościami funkcjonalnymi. Sam jeszcze dostosowuję się do możliwości urządzenia. Od zakupu minął niedługi czas więc o awaryjności, czy energooszczędności nie mogę się wypowiadać. Zapewnienia wytwórcy są wysokie, tego oczekuję!

Janusz 2019-04-11 23:55:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Doskonałe parametry i stylowe wzornictwo

Lodówka prezentuje się bardzo dobrze, wnętrze jest przestronne i dobrze doświetlone. Duży plus za lampę ABT. Ciekawie rozwiązana półka na butelki, którą można w razie potrzeby łatwo złożyć. Posiada dodatkowo strefę MY ZONE, którą można dostosować zależnie od potrzeb. Głównym dla mnie atutem jest wysoka energooszczędność A++ przy dużej pojemności oraz bardzo praktyczne szuflady, które można w całości zdjąć z szyn w celu ich umycia.

Robert 2019-04-11 11:55:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

SUPER, POLECAM

DUŻA, POJEMNA LODÓWKA, ŁADNIE SIĘ PREZENTUJE.

MARIA 2019-03-29 20:59:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super lodówka z rewelacyjnym systemem niezależnych szuflad - Polecam

Lodówkę posiadam od niedawna dlatego o bezawaryjności zbyt wcześnie opiniować. Ale wszystkie funkcje działają według opisu instrukcji.
Gdy zobaczyłem lodówkę w sklepie od razu mi się spodobała, głównie poprzez wysuwane szuflady zamrażalnika i nowoczesny wygląd. Pozostałe funkcje tylko pieczętowały decyzję o zakupie.
Niezależne szuflady zamrażarki wbrew pozorom wysuwają się na mniejszą odległość niż drzwi we wszystkich innych lodówkach. Przy tym są zaskakująco pojemne i bardzo przejrzyste.
Obecnie wszystko świetnie się sprawdza. Super cicha praca i bardzo rzadko się włącza, świetne oświetlenie, pojemność rewelacyjna, funkcjonalność innowacyjna, itd. Produkty przechowywane w lodówce długo utrzymują świeżość.
Jedynym małym minusem jest brak możliwości regulacji wysokości szklanych półek. W przypadku potrzeby wstawienia np. wyższego garczka trzeba wyjąć półkę powyżej.
Szczerze polecam wszystkim którzy są na etapie poszukiwania lodówki. Jeśli ktoś uważa że zbyt droga, to powiem że – warta swojej ceny
Mariusz

Mariusz 2019-03-28 10:04:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka HAIER A3FE737

Lodówka ma wszystko na 5 gwiazdek, oprócz awaryjności, bo mamy ją dopiero 2 dzień i trudno cokolwiek zaznaczać bo nic się nie zepsuło. Praca bardzo cicha [prawie jej nie słychać - nawet jak przyłoży się do niej ucho]. Bardzo estetyczna, dużo miejsca, dostęp do zamrożonych produktów bardzo wygodny dzięki pojemnym szufladom. Na razie bardzo polecamy !!!!!!!!!!!!!!!

Jerzy 2019-03-26 12:05:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super!

Piękne wnętrze, potrafi oczarować! Świetne rozwiązanie zamrażarki w szufladach. Brawo!

Bogusława 2019-03-21 19:50:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Super wygląd, bardzo wygodne szuflady zamrażalnika. Polecam.

Radosław 2019-03-08 17:17:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka bardzo pojemna, cicha, w środku dobrze rozplanowana i oświetlona, długo utrzymuje świeżość warzyw i owoców, posiada funkcjonalne szuflady w zamrażalniku.

Monika 2019-03-07 10:08:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka bardzo cicha, energooszczędna, z wygodnymi szufladami zamrażarki.

Jolanta 2019-03-06 19:21:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Opinia pozytywna, polecam

Lodówka wysokiej klasy, estetyczna, bardzo cicha, energooszczędna. Zamrażalnik bardzo pojemny i funkcjonalny dzięki wysuwanym szufladom. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Henryk 2019-02-28 17:43:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Ciekawe rozwiązanie szuflad zamrażarki.

Mariusz 2019-02-24 17:16:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka świetnie wygląda. Zamrażarka jest bardzo funkcjonalna i pojemna. Dzięki szufladom łatwiej jest ułożyć produkty a później je wyciągnąć. Wszystko jest poukładane.

Ewa 2019-02-17 19:21:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Opinia pozytywna

Lodówkę zakupiłam niedawno ale zauroczyła mnie designem i funkcjonalnością. Zamrażalnik posiada dwie odrębne szuflady, bardzo pojemne. Oglądałam wiele lodówek ale żadna nie ma takiej klasy jak HAIER. Polecam kupno lodówki każdemu, kto potrzebuje lodówki pakownej i dobrze wyglądającej.

Iwona Ś. 2019-01-31 17:51:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Kupiliśmy lodówkę jest po prostu super. Gorąco polecam.

Michał 2019-01-27 10:08:40
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HAIER Lodówka HAIER A3FE737CMJ

Lodówka HAIER A3FE737CMJ

259999

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka HAIER A3FE737CMJ

tylko 13zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 11zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 7zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 9zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka HAIER A3FE737CMJ

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Lodówka HAIER A3FE737CMJ
Lodówki