406

220

Pełny No Frost

438

Dominujący kolor:

Srebrny

Wymiary (WxSxG) [cm]:

179 x 91.2 x 73.8

Kod produktu: 858520

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 858520

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka LG GSB760PZXV

cena online

339900

319999

320.00 zł x 10 rat 0% RRSO

Lodówka LG GSB760PZXV

cena online

339900

319999

320.00 zł x 10 rat 0% RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka LG GSB760PZXV

GSB760PZXV

Główne cechy

  • ŁATWIEJSZY DOSTĘP do 600 litrów MEGAPOJEMNOŚCI
  • Oświetlenie LED
  • Total No Frost
  • Moist Balance Crisper

ŁATWIEJSZY DOSTĘP do 600 litrów MEGAPOJEMNOŚCI

600 litrów megapojemności umożliwia lepszą organizację i mądrzejsze przechowywanie żywności w lodówce. Możesz do niej włożyć wszystko, czego potrzebujesz.

Moist Balance Crisper™

Nadmiar wilgoci paruje z żywności i skrapla się na kratce, zamiast gromadzić się wokół jedzenia — w ten sposób w pojemniku utrzymywany jest odpowiedni poziom wilgotności.

Opracowana przez firmę LG wyjątkowa sprężarka liniowa z inwerterem ma zamiast tradycyjnego napędu postępowo-zwrotnego tłoków napęd liniowy. Dzięki temu tarcie wewnętrzne jest mniejsze, co zapewnia zużycie energii niższe nawet o 32%. Sprężarka liniowa z inwerterem marki LG jest objęta 10-letnią gwarancją.

Smart ThinQ™

Firma LG stworzyła technologię Smart Diagnosis™, aby pomóc swoim klientom w szybkim diagnozowaniu i rozwiązywaniu wielu problemów z lodówką. Ta nowa aplikacja nie tylko pomaga w rozwiązywaniu problemów, ale również w sprawdzaniu stanu urządzenia oraz dodatkowo dostarcza ogólnych wskazówek.

ŁATWIEJSZY DOSTĘP do 600 litrów MEGAPOJEMNOŚCI

600 litrów megapojemności umożliwia lepszą organizację i mądrzejsze przechowywanie żywności w lodówce. Możesz do niej włożyć wszystko, czego potrzebujesz.

Moist Balance Crisper™

Nadmiar wilgoci paruje z żywności i skrapla się na kratce, zamiast gromadzić się wokół jedzenia — w ten sposób w pojemniku utrzymywany jest odpowiedni poziom wilgotności.

Opracowana przez firmę LG wyjątkowa sprężarka liniowa z inwerterem ma zamiast tradycyjnego napędu postępowo-zwrotnego tłoków napęd liniowy. Dzięki temu tarcie wewnętrzne jest mniejsze, co zapewnia zużycie energii niższe nawet o 32%. Sprężarka liniowa z inwerterem marki LG jest objęta 10-letnią gwarancją.

Smart ThinQ™

Firma LG stworzyła technologię Smart Diagnosis™, aby pomóc swoim klientom w szybkim diagnozowaniu i rozwiązywaniu wielu problemów z lodówką. Ta nowa aplikacja nie tylko pomaga w rozwiązywaniu problemów, ale również w sprawdzaniu stanu urządzenia oraz dodatkowo dostarcza ogólnych wskazówek.

Zastosowane technologie

T

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka LG GSB760PZXV

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
39
2
T

Położenie zamrażarki

Side by Side

Funkcje dodatkowe

Alarm otwartych drzwi, Oświetlenie LED, System multi Airflow
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Srebrny

Kolor / wykończenie frontu

Srebrny

Dominujący kolor

Srebrny

Gwarancja

24 miesiące
10

Funkcje

Tak
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A+
438

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

2

Liczba półek na butelki

0

Liczba półek

4

Rodzaj półek

Szklane
406

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

2
220

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
12
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

179

Szerokość [cm]

91.2

Głębokość [cm]

73.8

Charakterystyka

Nie dotyczy

Producent i znaki zgodności

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

LG ELECTRONICS POLSKA SP. Z O.O.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka LG GSB760PZXV
Opinie
5 / 5 51 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 51 opinii
49 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo pozytywna

Lodówka jest idealna jak na moje potrzeby prezentuje się przepięknie.

ANITA 2019-07-06 16:08:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Bardzo ładny kształt, duża przestrzenna. Dla nas jak najbardziej ok.

Szymon 2019-06-13 10:45:50
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka jest pojemna, posiada dużo dodatkowych funkcji.

Joanna 2019-04-26 11:34:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodóweczka super pojemna ze zgrabnym wyglądem.

Krzysztof M 2018-12-18 17:19:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam, bardzo pozytywnie

Bardzo ładna i ekonomiczną lodówka, polecam.

Katarzyna D 2018-11-22 20:49:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Polecam, w 100% ok.

Małgorzata N. 2018-10-29 22:08:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

LODÓWKA ŁADNA BEZ ZBĘDNYCH UDZIWNIEŃ PAKOWNA - POSIADA WSZYSTKO CO POWINNA POSIADAĆ LODÓWKA :)

ANNA 2018-10-07 11:02:30
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Super design.

Zofia K 2018-09-11 22:36:35
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Opinia

Wygląda na nowoczesną i praktyczną.

Halina M 2018-09-11 21:11:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jak najbardziej polecam

Świetna lodówka, prosta w obsłudze i w atrakcyjnej cenie. Jak najbardziej polecam.

Henryk Z 2018-08-08 21:26:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Świetna lodówka

Lodówka wielkością i funkcjami dopasowana jest do potrzeb naszej rodziny. Wszystko się w niej pomieści. Świetna lodówka, pojemna. Półki na drzwiach są dość głębokie. Posiadamy ją od niedawna, ale jesteśmy zadowoleni z wyboru, nie mogliśmy wybrać lepiej. Świetnie się prezentuje. Jest cicha i energooszczędna. Polecam.

Żaneta Cz-W 2018-07-21 22:50:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna opinia o produkcie

Bardzo ładna wizualnie, pakowna, cicha. OK.

KAZIMIERZ R 2018-07-06 10:42:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jestem zadowolony z zakupu. Na początku trzeba się przyzwyczaić do odgłosów tej lodówki.

Włodzimierz F. 2018-06-06 12:06:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo ładny wygląd i bardzo pojemna. Polecam.

Anna O 2018-05-30 21:50:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo dobry

Polecam, lodówka bardzo elegancka. Sprawdza się w kuchni.

Ewelina D. 2018-01-03 21:37:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam, ok

Wybrałem ten model z polecenia sprzedawcy. Jak na razie nie żałuję.

Janina K 2018-01-03 16:56:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

polecam

Wymarzona lodówka, cicha, piękny wygląd, idealna do mojej kuchni.

Irena K. 2017-12-30 23:09:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka LG

Lodówka pięknie się prezentuje. Na drzwiach duże pojemniki. Zależało mi na ukrytych rączkach przy otwieraniu lodówki. Pojemna. Stylowa. Idealna do mojej kuchni.

Jerzy P 2017-12-15 17:26:20
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Duża pojemność, dobrze rozplanowanie pólek i pojemników, duże kieszenie na drzwiach chłodziarki i zamrażarki.

IRENEUSZ 2017-11-26 15:19:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ok

Jestem zadowolony.

Jacek W 2017-11-21 21:16:22
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5385 - LG - Loteria AGD

LG - Loteria AGD

Kup sprzęt AGD LG i wygraj voucher na wycieczkę!

Sprawdź>>

5303 - LG - Seans za recenzję

LG - Seans za recenzję

Kup dowolny sprzęt AGD marki LG, zarejestruj swoją recenzję na stronie producenta i odbierz kod na 2 bilety do kina sieci Cinema City.

Sprawdź>>

5688 - LODÓWKI - Transport i wniesienie za 1zł!

LODÓWKI - Transport i wniesienie za 1zł!

Dokonaj zakupu z odbiorem w sklepie stacjonarnym i otrzymaj pakiet usług za 1zł!

Sprawdź>>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

M - Nawet 20 rat 0% na duże AGD!

Nawet 20 rat 0% na duże AGD!

Do 20 rat 0% na duże AGD! Przy zamówieniu Kurierem do domu! RSSO 0% na dzień 28.06.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LG Lodówka LG GSB760PZXV

Lodówka LG GSB760PZXV

3399.00

319999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka LG GSB760PZXV

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka LG GSB760PZXV

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

319999

Dodaj do koszyka