Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

269

98

Pełny No Frost

259

Dominujący kolor:

Biały

Wymiary (WxSxG) [cm]:

201 x 59.5 x 67.5

Kod produktu: 883556

Klasa energetyczna:

Kod produktu: 883556

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

cena online

199999

Dostawa od 0.00 zł

Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

 

Więcej miejsca wewnątrz – te same wymiary zewnętrzne
Oferuje więcej miejsca do przechowywania niż przeciętna lodówka z dolnym zamrażalnikiem, zachowując standardowe wymiary zewnętrzne. Technologia Space Max™ o cieńszych niż tradycyjne ściankach pozwala zwiększyć pojemność wewnętrzną przy zachowaniu efektywności energetycznej.
System All-Around Cooling
Zapewnia dotarcie chłodnego powietrza do każdego zakamarka lodówki. Zimne powietrze jest wydmuchiwane przez liczne otwory znajdujące się na poziomie każdej półki, dzięki czemu w lodówce panuje stała temperatura, a żywność pozostaje świeża.
Idealne warunki do przechowywania mięsa i ryb
Fresh Zone to pomysłowa szuflada, która zapewnia idealne warunki do przechowywania mięsa i ryb – z optymalną temperaturą stanowiącą gwarancję utrzymania świeżości i smaku produktów.
Na wyższe i większe produkty
Składana półka Slide-in to elastyczny sposób na jeszcze więcej przestrzeni. W sytuacji kiedy potrzebujesz dodatkowego miejsca dla butelek oraz wysokich i dużych pojemników możesz ją z łatwością złożyć.
Dowolny sposób przechowywania
6 pojemników na drzwiach lodówki ułatwiają organizację przechowywania produktów o różnych rozmiarach. Pojemniki mogą być ustawiane w taki sposób, aby umożliwić przechowywanie butelek, kartonów i innych produktów różnej wielkości.
Oświetlenie LED
To jaśniejsze wnętrze lodówki bez potrzeby zużycia dodatkowej energii. Oświetlenie LED jest skuteczniejsze i oszczędniejsze, emituje mniej ciepła, zużywa mniej prądu i daje więcej światła.
Wydajna praca, niskie zużycie
Kompresor Digital Inverter automatycznie dostosowuje swoją prędkość pracy do zapotrzebowania na chłodzenie w oparciu o 7 poziomów. Urządzenie zużywa w ten sposób mniej energii, pracuje ciszej oraz wolniej się zużywa, co przekłada się na jego większą trwałość.
Koniec z gromadzeniem się lodu
Technologia No Frost firmy Samsung utrzymuje stałą temperaturę w każdym zakamarku urządzenia, dzięki czemu jego ścianki nie pokrywają się lodem. Ponadto chłodzi niemal dwukrotnie szybciej, mniej obciążając system, a tym samym wydłużając jego żywotność.

Zastosowane technologie

T
Klasa klimatyczna T

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna T pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +43°C.
SN
Klasa klimatyczna SN

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna SN pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +10°C do +32°C.
N
Klasa klimatyczna N

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna N pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +16°C do +32°C.
ST
Klasa klimatyczna ST

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna ST pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +38°C.
All Around Cooling
All Around Cooling

System All-Around Cooling równomiernie chłodzi każdą część lodówki. Zimne powietrze wdmuchiwane jest przez otwory wentylacyjne umieszczone na kilku poziomach w tylnej ściance chłodziarki, dzięki czemu temperatura wewnątrz jest stabilna, a jedzenie pozostaje dłużej świeże.
Funkcja wakacje
Funkcja wakacje
Podczas dłuższej nieobecności w domu taka funkcja pozwala na pracę zamrażarki i pustej lodówki - przy zamkniętych drzwiach - w temperaturze około +12 st. C. Chroni to chłodziarkę przed nieprzyjemnymi zapachami i powstawaniem pleśni. Zużycie energii jest wówczas minimalne.
Techniczne
Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
38
2
T, SN, N, ST

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Alarm otwartych drzwi, Oświetlenie LED, Multiflow, All Around Cooling, Funkcja wakacje
Tak
1
Parametry

Kolor / wykończenie boków

Biały

Kolor / wykończenie frontu

Biały

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

24 miesiące
18
Funkcje
Nie
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Nie
Energia
A++
259
Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
269

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost
Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
98

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
13
*/***
Wymiary

Wysokość [cm]

201

Szerokość [cm]

59.5

Głębokość [cm]

67.5
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.

Znak zgodności

5 / 5
90% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 20 opinii
18 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

SERDECZNIE POLECAM LODÓWKĘ

PIĘKNA, DUŻA I POJEMNA LODÓWKA.

MARLENA 2019-05-16 12:01:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo dobra, niedroga lodówko-zamrażarka

Dosyć pojemna, cicha i estetyczna lodówko-zamrażarka dla średniej rodziny.

Janek 2019-05-13 22:07:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Pięknie się prezentuje, wszystko w niej jest zawsze świeże i smaczne.

Joanna 2019-03-26 12:14:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Godna polecenia. Zarówno wygląd jak i jakość na wysokim poziomie. Jak zawsze firma stanęła na wysokości zadania.

Ewa 2019-01-24 21:22:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • pojemność

Wybrana spośród wielu

Do Żony przemówiły przede wszystkim: pojemność (większa niż w innych lodówkach), wygląd - kolor i design wpasowały się w projekt naszej kuchni, a powłoka jest odporna na zarysowania. Urzekła ją też funkcja półki Slide In. Ja z kolei zgłębiłem temat zużycia energii, No Frost, otwierania drzwi (alertu), trybu wakacyjnego i poziomu hałasu. W ustalonych przez nas kategoriach Samsung pokonywał konkurencję.

Tomasz 2018-12-28 14:49:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, ok

Lodówka jest funkcjonalna, cichutka, bardzo mi się podoba, jeżeli zmieniać to tylko na ten model.

Andrzej K 2018-12-14 13:22:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Bardzo cicho pracuje, powierzchnia do przechowywania towaru, bardzo ładna, duże pomieszczenie chłodzące.

MALGORZATA P 2018-12-04 19:55:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupu lodówki firmy SAMSUNG. Zadowala mnie jej cicha praca, Jest energooszczędna A++. Pojemność lodówki jest bardzo duża.

Arkadiusz Sz. 2018-11-23 22:28:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • dobrze wykonana
  • ciacha
  • bardzo pakowana

Polecam

Nowa lodówka Samsunga jest przede wszystkim cicha, pakowna i dobrze wykonana. Dodatkowo płaskie drzwi otwierają się dokładnie na równo z bokiem lodówki (dla mnie było to bardzo ważne). Ciekawostką jest fakt, że cały układ chłodzenia zabudowany jest w bokach lodówki i nie ma kratek z tyłu, tak jak to jest w większości innych lodówkach. Dla potencjalnych nabywców ważna informacja: lodówka ta musi mieć przestrzeń z każdego boku i z góry. Polecam zapytać się o koszty dostawy zanim zaczniemy kombinować z pożyczaniem auta, myśleniem "czy wejdzie do kombi" (wyniosło mnie to 20 zł). Panowie umówienie byli na 11:00 i o 11:01 miałem już sprzęt w domu.

Tomasz 2018-11-14 10:30:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Funkcjonalna, przyjemna dla oka

Lodówka po kilku dniach użytkowania spisuje się bardzo dobrze, pracuje cicho. Funkcjonalność jej wnętrza jest na wysokim poziomie, łatwa w obsłudze i przyjemna dla oka

Aneta 2018-11-12 15:07:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna Opinia

Warta polecenia.

EWA K 2018-11-06 21:33:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super produkt.

Ewa K 2018-11-06 20:23:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Świetny stosunek jakości do ceny!

Aneta S 2018-11-04 16:44:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Higieniczne wnętrze lodówki przykuwa wzrok, Przystępna cena, ładnie prezentuje się w kuchni.

Katarzyna N 2018-10-25 21:03:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Pozytywna, polecam.

Marzena W 2018-10-18 21:00:21
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 3 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 3 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 2 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Polecam, ok.

Joanna S 2018-10-08 18:58:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

DUŻA LODÓWKA, BARDZO POJEMNA, ZAMRAŻARKA, TRZY SZUFLADY DUŻE, I TO CO NAJWAŻNIEJSZE TA LODÓWKA BARDZO CICHO PRACUJE, DOBRA CENA.

Beata U 2018-10-01 09:55:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • pojemność
  • buczenie

Generalnie ok, ale..

Lodówka pojemna, ale pewne rozwiązania dyskusyjne:
- składana półka wygląda jak by miała się rozlecieć,
- górna półka na drzwiach średnio użyteczna: umieszczona wysoko i trudno się do niej sięga (a mam 187cm) jest niska, ma niski brzeg i klapkę której się nie da otworzyć dopóki drzwi nie są otwarte o 90st. Niestety nie da się jej zamienić miejscami z inna półką.
Irytujące buczenie - rozumiem, że agregat buczy jak pracuje, ale jak nie pracuje to buczy jakaś pompa albo wentylator.

Adrian 2018-09-23 19:48:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Bardzo ładna, cicha, ergonomiczna.

Jolanta L-P 2018-09-20 10:04:37
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

ŁADNY WYGLĄD

POJEMNA.

JUSTYNA W-I 2018-08-28 20:50:16
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

199999

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

tylko 10zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 9zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 6zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 7zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99
Lodówka SAMSUNG RB37J5235WW
Lodówki