279

87

Pełny No Frost

273

Dominujący kolor:

Stal szlachetna

Wymiary (WxSxG) [cm]:

203 x 60 x 66

Kod produktu: 874522

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Kod produktu: 874522

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka SIEMENS KG39NAI35

cena online

229900

Dostawa od 0.00 zł

Lodówka SIEMENS KG39NAI35

Mniej czyszczenia: antiFingerprint
Wykonane ze stali nierdzewnej wysokiej jakości powierzchnie drzwi lodówki wykończono za pomocą specjalnej powłoki: powłoka antiFingerprint eliminuje uciążliwe ślady palców na stali nierdzewnej.
Więcej światła w ciemym wnętrzu: oświetlenie LED
Nowe, zintegrowane i trwałe diody LED są schowane w ściankach bocznych lub suficie i doskonale równomiernie oświetlają wnętrze, bez oślepiania.
Koniec rozmrażania: technologia noFrost
Dzięki technologii noFrost system wentylacji usuwa wilgoć z komory zamrażarki. W rezultacie powietrze pozostaje suche. Skutecznie zapobiega powstawaniu szronu wewnątrz urządzenia lub na żywności.
Bezpieczne przechowywanie butelek: bottleRack
Wyjmowany stojak bottleRack ze stali nierdzewnej umożliwia bezpieczne przechowywanie butelek bez toczenia ich tam i z powrotem. Teraz również na duże i małe butelki oraz puszki.
Zapewnia równomierne chłodzenie na wszystkich poziomach: system multiAirflow
System multiAirflow utrzymuje równomierną cyrkulację powietrza w komorze lodówki, aby zachować stałą temperaturę. Żywność włożona do lodówki jako ostatnia jest chłodzona szybciej. Jakość świeżej żywności jest lepiej utrwalona.
Odporne na stłuczenie i łatwe w czyszczeniu: półki safetyGlass
Wszystkie szklane półki wykonano z wyjątkowo wytrzymałego, łatwego w czyszczeniu i bezpiecznego szkła. Jeśli coś się przewróci, rozlana ciecz zostanie zatrzymana i nie rozleje się na pozostałą część komory lodówki.
Stabilna temperatura: superCooling
Możesz użyć przycisku superCooling, aby szybko obniżyć temperaturę wewnątrz lodówki do +2°C. Zapobiega to niepożądanemu wzrostowi temperatury już schłodzonego jedzenia, gdy wkładasz do lodówki nowe, cieplejsze rzeczy.
Zamrażaj bardzo duże ilości jedzenia niezwykle szybko: superFreezing
Aby zapobiec rozmrożeniu już zamrożonego jedzenia podczas wkładania dużej liczby nowych produktów do zamrażalnika, wystarczy włączyć przycisk superFreezing przed wyjściem na zakupy. Urządzenie automatycznie schłodzi się wtedy do temperatury nawet –30°C, dzięki czemu nowe produkty włożone do środka nie zakłócą procesu zamrażania.

Zastosowane technologie

Antifingerprint
Antifingerprint

Technologia, dzięki której na urządzeniu nie zostają odciski palców, a powierzchnia jest znacznie łatwiejsza w czyszczeniu. Rozwiązanie to docenią na pewno rodziny z małymi dziećmi oraz wszyscy, którym zależy, by ich stalowe urządzenia prezentowały się idealnie.
Multi Air Flow
Multi Air Flow

System MultiAirflow ze wspomaganiem wentylatorów wywołuje delikatny, równomierny ruch zimnego powietrza na wszystkich poziomach w obszarze schładzania i zamrażania. Minimalizuje to wahania temperatury i skraca czas chłodzenia — dzięki czemu Twoja żywność zachowa świeżość na dłużej.
Techniczne
Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
39
2
SN-T

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Oświetlenie LED, Kalendarz zamrażania żywności, Antifingerprint, Regulacja temperatury, Multi Air Flow, AirFresh, Alarm wzrostu temperatury
Tak
1
Parametry

Kolor / wykończenie boków

Stal szlachetna

Kolor / wykończenie frontu

Stal szlachetna

Dominujący kolor

Stal szlachetna

Gwarancja

24 miesiące
16
Funkcje
Nie
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak
Energia
A++
273
Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

4

Rodzaj półek

Szklane
279

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost
Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
87

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
14
*/***
Wymiary

Wysokość [cm]

203

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

66
Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.

Znak zgodności

5 / 5
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 40 opinii
39 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka jest w porządku

Po moim poprzednim Hotpoincie, który kosztował mnie wiele nerwów, ta lodówka to rewelacja. Jedyny minus dla mnie to te uchwyty do otwierania drzwi. Ale to nie wina producenta tylko moja. Nie przewidziałem, że w miejscu gdzie będzie stać, nie pozwolą na otwarcie drzwi lodówki (drzwi zamrażarki są ok) do 90 stopni kątowych. Musiałem niestety deko zdemolować parapet od okna:)). Radzę myślącym o zakupie zwrócenie uwagi na to.

Roman 2019-03-07 22:46:46
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 2 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wybrałam tę lodówkę ze względu na firmę, wygląd wnętrza. Polecam.

Danuta 2019-03-03 19:24:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Starannie wykonana, ciekawe wnętrze, pojemna, prosta w obsłudze. Serdecznie polecam.

Wiktoria 2019-02-03 19:39:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam, jest ok!

Lodóweczka ma coś w sobie! Zachwyciła mnie, od razu wpadła mi w oko! Wewnątrz jest extra a zwłaszcza szuflady to jest to! Jest cicha, można spać przy otwartych drzwiach od kuchni. Polecam produkt na 6!

Wioletta 2019-01-28 17:56:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Zajmuje mało miejsca. Ma ładny, estetyczny wygląd. Ładne, praktyczne wyposażenie. Jest energooszczędna, wygodna w utrzymaniu czystości.

MARIOLA 2019-01-28 09:56:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Piękna lodówka, cichutka, chociaż przyznam szczerze, że stara lodówka (tej samej wysokości) była pojemniejsza, miała więcej półek. Ale to norma w obecnych lodówkach. Ogólnie, jestem zadowolona.

Małgorzata 2018-12-09 21:18:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka SIEMENS

Lodówka idealna. Polecam!!!!

Małgorzata W. 2018-12-08 17:45:30
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka super. Funkcjonalna, nowoczesny design.

Krzysztof K 2018-12-01 17:11:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

PRIMA SORT

Lodówka jest dostosowana do potrzeb mojej rodziny. Zapewnia nam stały dostęp do świeżych produktów. Dodatkowo ma specjalna półkę na zimne napoje, co ma duże znaczenie w tak upalne lato jakie było.

Stanislaw D. 2018-11-23 21:20:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Klasa i jakość za przystępną cenę. Solidne wykonanie. Wysoka energooszczędność.

Agnieszka S. 2018-10-30 07:58:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM, OK

Marzenie mojej żony spełnione.

Elżbieta D 2018-10-25 15:11:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka energooszczędna, świetnie wyposażona ma bardzo dużo miejsca mega pakowna, świetny wygląd i wykończenia ;)

Beata H 2018-10-24 17:45:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Siemens

Witam. Polecam lodówkę.

JAN 2018-10-23 23:19:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

OK

Lodówka ma elegancki wygląd, świetnie się prezentuje, jest bardzo pojemna; cicho pracuje, dobrze rozplanowane półki. POLECAM.

Robert P 2018-10-09 20:31:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Ładna
  • brak

Lodówka

Chyba będzie dobra, ale wg opinii fachowców wszystkie lodówki podobne tylko płaci się za markę.
Przy zmianie kierunku otwierania drzwi sklep NACIĄGA na 100 zł za usługę przełożenia drzwi tłumacząc to utratą gwarancji, bo trzeba zerwać plomby !! Brednie. Trzeba tylko wpiąć wtyczkę u góry w otworze !! Bardzo się zawiodłem i już w tej sieci nie kupie żadnego sprzętu. Te wydarte 100 zł będzie kosztowało o wiele więcej.

Jac 2018-10-06 19:32:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super produkt - za wygląd i funkcjonalność.

Piotr K 2018-09-17 21:00:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Najlepszy zakup

Polecam wszystkim osobom, które poszukują niezawodnej lodówki z fajnym designem i niską ceną. Produkt spełnił moje wszystkie oczekiwania, Pan sprzedawca podkreślił wszystkie zalety i pomógł przy zakupie. Dodatkowa opcja wniesienia i zamontowania upewniła mnie na przyszłość na dalsze zakupy w Media Expert.

Jakub J 2018-09-15 20:52:47
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

OK

Produkt OK.

Leszek O 2018-09-02 11:25:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Dobra jakość w godnej cenie.

Paweł Sz 2018-08-27 13:55:23
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA, POLECAM,OK

Wysokiej klasy sprzęt, ładny design, estetyczny wygląd.

Sławomir K. 2018-08-17 21:29:22
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1219 - Im więcej tym taniej - wybrane AGD i AGD małe z rabatem nawet 77%!

Im więcej, tym taniej - wybrane produkty AGD z rabatem do 77%!

Im więcej, tym taniej - produkty AGD objęte promocją z rabatem do 77%!

Sprawdź>> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SIEMENS Lodówka SIEMENS KG39NAI35

Lodówka SIEMENS KG39NAI35

229900

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SIEMENS KG39NAI35

tylko 12zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 10zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 6zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 8zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SIEMENS KG39NAI35


Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:


PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99
Lodówka SIEMENS KG39NAI35
Lodówki