Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

23.8

1920 x 1080

16:9

5

Jasność ekranu [cd/m2]:

250

Rodzaj matrycy:

IPS

Kod produktu: 854089

Kod produktu: 854089

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Monitor LG 24MP88HV

cena online

74900

Dostawa od 0.00 zł

Monitor LG 24MP88HV

24MP88HV

Główne cechy

  • Ponad 99% przestrzeni sRGB
  • IPS / Color Calibrated
  • MAXXAUDIO®
  • Black Stabilizer

Monitor 24MP88

Monitor 24MP88 jest pozbawiony ramek ze wszystkich stron, co pozwala uzyskać jeszcze większy obraz.

Podstawka ArcLine

Wykończenie monitora charakteryzują gładkie i ciągłe linie krzywizn.Całości dopełania piękne wzornictwo ArcLine.

Rozkoszuj się idealnymi kolorami

Realistyczne odwzorowanie przestrzeni kolorów sRGB na poziomie ponad 99% i matryca IPS zapewniają doskonałe środowisko pracy.

Chroń swoje oczy i ciesz się komfortem

Technologia LG chroni oczy przed wyczerpującym migotaniem i nadmiarem męczącego, niebieskiego światła. Sterowanie podświetleniem niemal eliminuje męczące oczy migotanie obrazu. Natomiast by obraz na ekranie przypominał kartkę papieru wystarczy jedno, proste kliknięcie. Rozwiązanie to umożliwia komfortową, wielogodzinną zabawę i pracę z monitorem.

Wkrocz do świata gier

Black Stabilizer to pełną widoczność nawet w najciemniejszych lokacjach i w zbyt jasnych scenach. Dynamic Action Sync skraca czas opóźnienia i umożliwia szybsze atakowanie wrogów.MaxxAudio® pozwala na odtwarzanie kinowego dźwięku przestrzennego, a tym samym zapewnia pełną radość z oglądania filmów bez podłączania zewnętrznych głośników.

Gotowe opcje konfiguracyjne dostępne za jednym kliknięciem

Menu ekranowe OnScreen Control umożliwia kilkoma kliknięciami myszy, bez dotykania monitora, regulowanie ustawień obrazu. Opcja My Display Presets pozwala na przypisanie indywidualnych ustawień monitora do konkretnych aplikacji. Teraz nie musisz już za każdym razem wybierać optymalnych ustawień ekranu.

Dostosuj swoje środowisko do pracy wielozadaniowej

Funkcja Screen Split to komfort pracy wielozadaniowej. Pozwala swobodnie dostosować podział ekranu do Twoich potrzeb. Zaawansowane opcje obejmują aż 14 ustawień, w tym 4 różne konfiguracje trybu „obraz w obrazie (PIP)”. Dzięki trybowi PIP można pracować na głównym ekranie oraz oglądać film w małym oknie wyświetlanym na tle podstawowego obszaru.

Udogodnienia dla osób słabo rozpoznających barwy

Algorytmy rewizji kolorów pomagają osobom słabo rozpoznającym niektóre zakresy barw dostrzec wszystkie ważne szczegóły wyświetlanych obrazów.

Monitor 24MP88

Monitor 24MP88 jest pozbawiony ramek ze wszystkich stron, co pozwala uzyskać jeszcze większy obraz.

Podstawka ArcLine

Wykończenie monitora charakteryzują gładkie i ciągłe linie krzywizn.Całości dopełania piękne wzornictwo ArcLine.

Rozkoszuj się idealnymi kolorami

Realistyczne odwzorowanie przestrzeni kolorów sRGB na poziomie ponad 99% i matryca IPS zapewniają doskonałe środowisko pracy.

Chroń swoje oczy i ciesz się komfortem

Technologia LG chroni oczy przed wyczerpującym migotaniem i nadmiarem męczącego, niebieskiego światła. Sterowanie podświetleniem niemal eliminuje męczące oczy migotanie obrazu. Natomiast by obraz na ekranie przypominał kartkę papieru wystarczy jedno, proste kliknięcie. Rozwiązanie to umożliwia komfortową, wielogodzinną zabawę i pracę z monitorem.

Wkrocz do świata gier

Black Stabilizer to pełną widoczność nawet w najciemniejszych lokacjach i w zbyt jasnych scenach. Dynamic Action Sync skraca czas opóźnienia i umożliwia szybsze atakowanie wrogów.MaxxAudio® pozwala na odtwarzanie kinowego dźwięku przestrzennego, a tym samym zapewnia pełną radość z oglądania filmów bez podłączania zewnętrznych głośników.

Gotowe opcje konfiguracyjne dostępne za jednym kliknięciem

Menu ekranowe OnScreen Control umożliwia kilkoma kliknięciami myszy, bez dotykania monitora, regulowanie ustawień obrazu. Opcja My Display Presets pozwala na przypisanie indywidualnych ustawień monitora do konkretnych aplikacji. Teraz nie musisz już za każdym razem wybierać optymalnych ustawień ekranu.

Dostosuj swoje środowisko do pracy wielozadaniowej

Funkcja Screen Split to komfort pracy wielozadaniowej. Pozwala swobodnie dostosować podział ekranu do Twoich potrzeb. Zaawansowane opcje obejmują aż 14 ustawień, w tym 4 różne konfiguracje trybu „obraz w obrazie (PIP)”. Dzięki trybowi PIP można pracować na głównym ekranie oraz oglądać film w małym oknie wyświetlanym na tle podstawowego obszaru.

Udogodnienia dla osób słabo rozpoznających barwy

Algorytmy rewizji kolorów pomagają osobom słabo rozpoznającym niektóre zakresy barw dostrzec wszystkie ważne szczegóły wyświetlanych obrazów.

Zastosowane technologie

HDCP
HDCP

Technologia pozwalająca na kontrolę przesyłania dźwięku i obrazu w formie danych cyfrowych pomiędzy dwoma urządzeniami. Rozwiązanie zostało opracowane przez firmę Intel.
Ekran
23.8
1920 x 1080
Nie

Ekran dotykowy

Nie
Nie
16:9

Podświetlenie ekranu

LED

Technologia 3D

Nie
Obraz

Powłoka matrycy

Matowa

Rodzaj matrycy

IPS
5

Jasność ekranu [cd/m2]

250
5000000:1
1000:1

Liczba wyświetlanych kolorów

16.78 milionów
0.2745

Kąt widzenia w pionie / w poziomie

178 (pion), 178 (poziom)
Techniczne

Głośniki

2 x 5 W

Mikrofon

Nie

Kamera internetowa

Nie

Pilot

Nie

Możliwość zawieszenia na ścianie

Tak
75 x 75

Inne

HDCP, Flicker Free, Regulacja kąta pochylenia
Złącza
2
0
0
Nie
1
Nie
0
Nie

Wejście liniowe audio

Nie

Wyjście liniowe audio

Nie
Nie
Fizyczne

Waga [kg]

3.2

Wysokość [cm]

41.5

Szerokość [cm]

54.1

Głębokość [cm]

18.7
Parametry

Dominujący kolor

Czarno-biało-srebrny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Kabel D-Sub, Kabel HDMI

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące
Zużycie energii

Pobór mocy włączony [W]

21
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LG ELECTRONICS POLSKA SP. Z O.O.

Znak zgodności

5 / 5
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 23 opinii
22 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam ten produkt!

Monitor w 100% spełniający moje oczekiwania, lekki, płaski, o estetycznym wyglądzie. Polecam!!!

Marek 2019-04-09 22:58:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

POLECAM

Super monitor. Gorąco polecam jego zakup.

Wojciech 2019-04-04 08:47:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Polecam, cena super. Monitor ma świetny wygląd. Obraz jest genialny.

Krystian 2019-03-01 20:22:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Monitor LG

Super monitor. Spełnia moje oczekiwania w 100%.

Małgorzata 2019-02-24 22:10:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Bardzo dobry produkt

Szeroki ekran i świetnie odwzorowana paleta barw pozwala cieszyć się doskonałym obrazem. Łatwa regulacja funkcji monitora pozwala szybko ustalić właściwe parametry wizualne urządzenia. Nowoczesny design i wysoka jakość wykonania produktu pozwalają na ustawienie go w każdej przestrzeni życiowej.

Agnieszka 2019-02-03 21:52:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Jakość obrazu
  • Odwzorowanie kolorów
  • Równomierne podświetlenie
  • Jakość dźwięku z głośników monitora
  • Wystarczająca szybkość matrycy
  • Brak regulacji wysokości

Najlepszy stosunek cena-jakość

Długo szukałem monitora uniwersalnego do pracy i rozrywki i wybrałem LG, jest super. Może komuś brakować regulacji wysokości, gracze pewnie będą narzekać na niedomagania IPSa - ja stwierdzam, że monitor naprawdę daje radę i w tej cenie nie ma lepszego. Nawet głośniki w nim dają radę. Polecam.

Jacek 2018-11-27 16:12:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Jakość obrazu bardzo wysoka, design świetny. Co tu dużo pisać, z czystym sumieniem polecam ten produkt.

Sławomir 2017-08-23 15:29:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Elegancja i Jakość

To już mój trzeci ekran tej firmy, świetna jakość obrazu nawet w ostrym dziennym świetle, możliwość powieszenia na ścianie ekranu. Super elegancki i estetyczny design.

Marina 2017-07-28 15:27:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Jestem zadowolony

Ładnie się prezentuje, dobry obraz,matowy ekran.

Paulina W 2017-06-05 19:47:06
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 1 / 5 Opcje regulacji

Zdecydowanie polecam w tej cenie.

Monitor dość wiernie odwzorowuje kolory, wzrok nie męczy się przy dłuższej pracy. Jedynym zauważalnym minusem jest brak regulacji (góra/dół).

Łukasz P. 2017-04-01 18:19:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytyw

Monitor zaskoczył mnie całkiem pozytywnie. Nowoczesny design, cieniutka ramka na około sprawia, że patrzy się w obraz jakoś inaczej. Odnośnie obrazu, IPS daje radę. Duży plus za 2x HDMI - w końcu będę mógł podłączyć komputer i konsolę do monitora bez kombinowania z kablami. Zaskoczyły mnie również głośniki w monitorze, grają nadzwyczaj dobrze, jak na tego typu dodatek ;)

Łukasz A. 2017-03-14 20:36:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Świetny monitor

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego monitora. Piękny, nowoczesny design, bardzo dobre odwzorowanie kolorów, Przy poruszeniu biurka lekko się chwieje, jednak nie mam obaw, co do jego stabilności. Polecam zarówno do grania jak i codziennej pracy

Katarzyna G 2017-03-11 15:09:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

W 100% POZYTYWNY

Monitor świetnie spisuje się, kolory są żywe, filmy prezentują się perfekcyjnie. Gorąco polecam bo na prawdę warto, za nie duże pieniądze.

Marcin 2017-02-03 00:11:00
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 1 / 5 Opcje regulacji

Słaby

Połasiłem się. Lepiej dołożyć. W trybie PC rozdzielczość tylko 1680 a niby full HD.Kasa w Błoto. Nie Polecam.

mak 2016-12-29 04:50:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

SUPER, POLECAM KAZDEMU

SPRZĘT NAPRAWDĘ SUPER!!! POLECĘ NAPRAWDĘ KAŻDEMU. JAKOŚĆ OBRAZU JEST EXTRA.

Dorota 2016-12-17 21:28:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Bardzo dobrze wyglądający monitor polecam

Klient 2016-11-07 18:06:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

pozytywna

monitor jest bardzo nowoczesny,duża głębia kolorów

Klient 2016-11-06 19:50:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam!

Świetny monitor jak na swoją klasę cenową. Najlepszy stosunek ceny do jakości. Matryca IPS, szerokie kąty widzenia, realistycznie odwzorowane kolory, a do tego nowoczesny i oryginalny design.Polecam!

Klient 2016-11-06 10:00:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

SZOKUJĄCE ODKRYCIE

Ten monitor jest tak dobry, że muszę kupić zainwestować w nowy laptop. Żeby w pełni korzystać z jego możliwości.

Klient 2016-11-05 15:50:18
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna ocena

Monitor dotarł szybko. Brak uszkodzeń. Dobra jakość.

Klient 2016-10-16 12:38:23
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LG Monitor LG 24MP88HV

Monitor LG 24MP88HV

74900

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Monitor LG 24MP88HV

tylko 6zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 3zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 3zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Monitor LG 24MP88HV

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Monitor LG 24MP88HV
MONITORY