23.6

1920 x 1080

16:9

1

Jasność ekranu [cd/m2]:

300

Rodzaj matrycy:

VA

Kod produktu: 887049

Kod produktu: 887049

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Monitor MSI Optix MAG241C

cena online

104900

104.90 zł x 11 rat RRSO

Monitor MSI Optix MAG241C

cena online

104900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Monitor MSI Optix MAG241C

Doskonały dla graczy


OPTIX MAG241C firmy MSI to monitor stworzony dla graczy, nawet tych najbardziej wymagających. 23,6-calowy monitor z naturalnie zakrzywionym ekranem. Takie rozwiązanie mniej męczy wzrok i zapewnia większy komfort grania. Firma MSI stworzyła smukły, solidnie skonstruowany monitor, który doskonale sprawdzi się w grach.

Rewelacyjne kolory


OPTIX MAG241C posiada ekran o rozdzielczości Full HD 1920 x 1080 pikseli, z podświetleniem LED oraz matrycą VA (Vertical Alignment), która gwarantuje czysty obraz bez migotania, optymalną jasność i rewelacyjne kolory. Liczba wyświetlanych kolorów przez matrycę to 16,7 mln. Jasność ekranu na poziomie 300 cd/m2.

Świetne parametry


OPTIX MAG241C jest zgodny z technologią AMD FreeSync, która synchronizuje częstotliwość odświeżania monitora z częstotliwością generowania obrazów przez procesor graficzny. Monitor odznacza się także ultra wysokim kontrast dynamiczny 100000000:1, kontrastem statycznym 3000:1 oraz szybkością działania matrycy na poziomie 1 ms. Ten monitor pozwoli przenieść się na wyżyny gamingu. Kąty widzenia w poziomie i pionie to 178 stopni.

Szybka konfiguracja


Aplikacji On Screen Display pozwala łatwo i szybko ustawić i skonfigurować monitor do gier za pomocą klawiatury i myszy. Aplikacja ta oferuje również opcje klawiszy szybkiego dostępu, dzięki którym można błyskawicznie zmienić ustawienia monitora przechodząc od jednej gry do drugiej. Monitor OPTIX MAG241C posiada dwa wejścia HDMI, złącze DisplayPort, wejście DVI, wyjście liniowe audio oraz 3 porty USB.

Zastosowane technologie

Kensington Lock
AMD FreeSync

Specyfikacja

Dane techniczne:

Monitor MSI Optix MAG241C

Ekran

23.6
1920 x 1080
Tak

Ekran dotykowy

Nie
Nie
16:9

Podświetlenie ekranu

LED

Technologia 3D

Nie

Obraz

Powłoka matrycy

Matowa

Rodzaj matrycy

VA
1

Jasność ekranu [cd/m2]

300
100000000:1
3000:1

Liczba wyświetlanych kolorów

16.7 mln
0.2715

Kąt widzenia w pionie / w poziomie

178 (pion), 178 (poziom)

Techniczne

Głośniki

Nie

Mikrofon

Nie

Kamera internetowa

Nie

Pilot

Nie

Możliwość zawieszenia na ścianie

Nie
100 x 100

Inne

Kensington Lock, Redukcja migotania, AMD FreeSync, Redukcja niebieskiego światła

Złącza

2
1
1
Nie
Nie
0
Nie
3
Nie

Wejście liniowe audio

Nie

Wyjście liniowe audio

Tak
Nie

Fizyczne

Waga [kg]

4.2

Wysokość [cm]

41.15

Szerokość [cm]

53.64

Głębokość [cm]

22.52

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

36 miesięcy

Zużycie energii

0.5

Pobór mocy włączony [W]

48

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

MSI

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Monitor MSI Optix MAG241C
Opinie
5 / 5 42 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 42 opinii
42 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • łatwy montaż
  • możliwość dokładnego nachylenia
  • wiele opcji wyświetlania obrazu
  • jakość obrazu
  • nieco krótki kabel HDMI
  • lubi się kurzyć

Solidny sprzęt

Optix MAG241C to bardzo dobry monitor. Montaż jest króciutki i prosty. Bardzo przydatna jest możliwość dokładnego ustawienia nachylenia w pionie. Za pomocą gałki analogowej z tyłu monitora można dotrzeć do wielu opcji wyświetlania obrazu, np. specjalne tryby do FPSów i gier wyścigowych. Jakość obrazu - stosowna do ceny (świetna). Korzystanie z zakrzywionego ekranu faktycznie jest wygodne i wolniej męczy oczy. Teraz czas na kilka malutkich wad: Kabel HDMI, który jest w zestawie jest nieco krótki, a ekran lubi się kurzyć, ale wystarczy kilka machnięć ściereczką do okularów by kurz zniknął.
To tyle. Za taką cenę nie znajdziecie nic lepszego.

Paweł 2019-06-01 09:01:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Super

Polecam sklep, sprzedawców i przede wszystkim monitor. Syn szczęśliwy, ponieważ jakość obrazu jest rewelacyjna.

Monika 2019-05-27 10:11:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Monitor dobrze wykonany, kolorki na obrazie bardzo ładne. Polecam.

Mirosław 2019-05-25 14:32:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Na monitorze bardzo fajnie widać stylowy design.

Anna 2019-05-21 20:20:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • jakość obrazu
  • żywe kolory
  • 144hz
  • ułatwienia dla graczy
  • zakrzywienie

Bardzo dobry monitor do gier, w niskiej cenie

Kupiłem ten monitor i stwierdzam, że jest to jeden z najlepszych wyborów w tej kategorii cenowej. Monitor bardzo ładnie przedstawia kolory, jest jasny, a częstotliwość odświeżania 144hz bardzo przydaje się w grach, chociaż już nawet na pulpicie widać różnicę w porównaniu z monitorem 60hz. W dodatku szybko dostępne ułatwienia dla graczy typu zmiana kolorów, regulacja czerni i tym podobne bardzo pomagają i są dobrym pomysłem. Ułożenie joysticka do ustawień jest bardzo dobre. Polecam!

Radosław 2019-05-12 16:07:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Monitor bardzo dobry idealny do gier pokazuje wszystkie szczegóły idealnie, również nadaje się do oglądania różnych filmów piękny obraz polecam serdecznie.

Przemysław 2019-05-11 15:27:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • 144hz
  • Cena
  • Nothing

Polecam

Kupiłem ten monitor, bo jest tani ma 144hz i zakrzywiony ekran. Bardzo fajnie się gra lub ogląda filmy. Moim zdaniem monitor jest 10/10.

Franek 2019-04-30 20:43:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Monitor kupiłam dla syna, gracza, zarówno on jak i ja, korzystamy z niego. Do pracy też jestem bardzo zadowolona. Wymiary ekranu i grafika super, opcje regulacji rowniez. Jak dla mnie 10/10.

Anna 2019-04-15 19:53:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Odświeżanie
  • Cena
  • Możliwość konfiguracji
  • Wewnętrzny zasilacz
  • Porty umiejscowione blisko siebie (pionowo)

Mogło by być lepiej

Najistotniejsza sprawa jaka mi kuje w oczy w tym modelu to wewnętrzny zasilacz (dużo odprowadzanego ciepła do wewnątrz monitora), w przypadku awarii zasilania jesteśmy zmuszenia do oddania sprzętu do serwisu, było by idealnie gdyby zasilanie było zewnętrzne. Po za tym podstawa monitora niektórym może przeszkadzać gdy myszką operują na tym samym poziomie co stoi szkiełko.

Paweł 2019-04-06 15:44:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Super

Bardzo dobry monitor, dobra jakość kolorów i rozdzielczość również bardzo dobra, idealny monitor do gier.

Hanna 2019-04-03 18:18:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywny

Świetny sprzęt spełniający oczekiwania. Miła i fachowa obsługa. Polecam.

Sylwia 2019-04-03 14:47:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • Cena, Jakość, 144hz
  • Brak

MSI Optix MAG241C

Świetny sprzęt. Głównym aspektem jest oczywiści 144hz. Bardzo dobra jakość. Po długich poszukiwaniach i problemie z wyborem danego produktu, mogę 100% polecić MSI. W pełni spełnia potrzeby i do biura, jak i dla graczy. PLUSY: Cena, Jakość, 144hz, Zakrzywiony ekran. MINUSY: Blisko porty (ciężko wpiąć coś większego).

Adrian 2019-03-19 12:10:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Bardzo dobra jakość obrazu. Wysoka jasność oraz bardzo duże odświeżanie.

Arkadiusz 2019-03-07 18:02:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Trafiony zakup

Uważam, że był to najlepszy wybór. Firma MSI jest stworzona dla graczy. Obraz jest świetny, monitor posiada wiele przydatnych funkcji.

Katarzyna 2019-03-06 11:30:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

W tej cenie nie znajdziesz lepszego monitora z takimi parametrami i jakością. Dla mnie górna półka. Polecam.

Jacek 2019-02-19 21:44:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Monitor idealny dla gracza

Czytałem wiele o tym monitorze, więc postanowiłem go kupić. Podjechałem do Media Expert mieli tylko jedną sztukę na stanie ekspozycyjną, ale sprzedawca był bardzo miły sprawdziliśmy czy wszystko jest z nim ok i czy wszystkie akcesoria są w zestawie. Było ok, więc go kupiłem. Monitor mega, świetny obraz, nie wiem jak mogłem się męczyć na 60 hz. Polecam monitor 144 hz z fresync, można włączyć gsync na nowych sterownikach nvidii. Polecam ten monitor i sklep super fachowe podejście do klienta.

Paweł 2019-02-02 22:49:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Bardzo fajny monitor!

Monitor jest dobrze wykonany, solidna metalowa "noga" robi dobre wrażenie, plastiki również. Mimo, że jest to monitor "gamingowy" to, poza tylnym panelem, wcale tego nie widać, co dla mnie jest bardzo na plus. Zakrzywiony ekran robi na początku efekt "wow", ale w codziennym użytku nie zauważa się różnicy (może o to chodzi), choć nadal jest to miłe dla oka. Odwzorowanie kolorów i kąty widzenia moim zdaniem bardzo dobre, szczególnie, że przesiadłem się z panelu TN. 144Hz i freesync pomagają uzyskać lepsze wrażenia podczas grania.

Wiktor 2019-01-26 12:16:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Bardzo polecam

Monitor ten jest przeznaczony do grania, więc nie polecam go w biurowcu. Monitor można regulować, lecz w małym stopniu. Ma on też możliwości do zmiany odcieni w zależności w co aktualnie gramy (czerwona gałka). Monitor ten ma opcje ,,Eye Saver" dla osób które dużo czasu spędzają przed monitorem. Monitor ten jest warty swojej ceny i gorąco polecam.

Bogusław 2019-01-26 10:15:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam ten produkt, ponieważ...

Jest bardzo dobrze wykonany jak na swój rozmiar, jest bardzo lekki i działa dobrze, nawet przy bardzo wymagających grach a lekko wklęsły ekran pozwala cieszyć się grami, gdzie gra się w trybie fp (first person) czyli grach pierwszoosobowych a matryca działa bardzo szybko.

Krzysztof 2019-01-15 10:37:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 3 / 5 Opcje regulacji

Neutralna

Dobry monitor dla gracza. Do pracy biurowej raczej się nie nadaje. Minus - tylko i wyłącznie regulacja przód / tył, to trochę za mało jak na monitor w takiej cenie.

Sebastian G. 2018-12-22 19:24:34
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5569 - MSI - Ryk smoka 3.0

MSI - Ryk smoka 3.0

Aby skorzystać z promocji należy dokonać rejestracji na stronie producenta.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MSI Monitor MSI Optix MAG241C

Monitor MSI Optix MAG241C

104900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Monitor MSI Optix MAG241C

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Monitor MSI Optix MAG241C

Okres gwarancji

36 miesięcy

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

104900

Dodaj do koszyka
Monitor MSI Optix MAG241C
MONITORY