18.5

1366 x 768

16:9

5

Jasność ekranu [cd/m2]:

200

Rodzaj matrycy:

TFT

Kod produktu: 729248

Kod produktu: 729248

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

cena online

26900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

Monitor LCD ze SmartControl Lite

193V5LSB2/10

Ciesz się żywym obrazem LED dzięki temu monitorowi firmy Philips wyposażonemu w technologię SmartControl Lite — to świetny wybór!

Technologia LED zapewnia żywe kolory

Białe diody LED to półprzewodnikowe urządzenia, które osiągają pełną jasność szybciej, skracając czas rozgrzewania. Diody LED nie zawierają rtęci, co umożliwia ich ponowne przetworzenie i ekologiczną utylizację. Diody LED umożliwiają lepsze sterowanie podświetleniem LCD, zapewniając niezwykle wysoki współczynnik kontrastu. Doskonałe odwzorowanie kolorów to rezultat jednolitego poziomu jasności na ekranie.

Łatwe dostrajanie parametrów wyświetlania dzięki SmartControl Lite

SmartControl Lite to oprogramowanie sterujące monitora GUI oparte o ikony 3D następnej generacji. Umożliwia ono dostosowanie większości parametrów monitora, takich jak kolor, jasność, kalibracja ekranu, multimedia, zarządzanie danymi użytkownika itp. za pomocą myszy.

Ekologiczny wyświetlacz, nie zawiera rtęci

Monitory firmy Philips z podświetleniem LED nie zawierają rtęci — jednej z najbardziej toksycznych substancji występujących w naturze, która ma wpływ zarówno na ludzi, jak i na zwierzęta. Dzięki temu wpływ monitora na środowisko jest mniejszy — od momentu wytworzenia do utylizacji.

Zastosowane technologie

Kensington Lock
Kensington Lock

Gniazdo pozwalające na mocowanie linki zabezpieczającej sprzęt przed kradzieżą. Złącze zostało zaprojektowane i opatentowane przez Kensington Technology Group.
SmartContrast
SmartControl

Specyfikacja

Dane techniczne:

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

Ekran

18.5
1366 x 768
Nie

Ekran dotykowy

Nie
Nie
16:9

Podświetlenie ekranu

W-LED

Technologia 3D

Nie

Obraz

Powłoka matrycy

Matowa

Rodzaj matrycy

TFT
5

Jasność ekranu [cd/m2]

200
10000000:1
700:1

Liczba wyświetlanych kolorów

16.78 milionów
0.3

Kąt widzenia w pionie / w poziomie

90 (poziom), 65 (pion)

Techniczne

Głośniki

Nie

Mikrofon

Nie

Kamera internetowa

Nie

Pilot

Nie

Możliwość zawieszenia na ścianie

Tak
100 x 100

Inne

Kensington Lock, Regulacja kąta pochylenia, SmartContrast, SRGB, SmartControl

Złącza

0
0
0
Nie
Nie
1
Nie
0
Nie

Wejście liniowe audio

Nie

Wyjście liniowe audio

Nie
Nie

Fizyczne

Waga [kg]

2.15

Wysokość [cm]

33.8

Szerokość [cm]

43.7

Głębokość [cm]

17

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Kabel D-Sub

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Zużycie energii

0.5

Pobór mocy włączony [W]

8.76

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

PHILIPS

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10
Opinie
5 / 5 24 opinii
92% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 24 opinii
22 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Dobra cena, dobry monitor.

WŁODZIMIERZ K. 2018-12-12 17:41:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Polecam ten produkt super jakość extra cena.

Justyna M. 2018-10-20 13:31:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Bardzo polecam

Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego monitora.

Adam W 2018-09-13 19:52:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Na razie wszystko jest w porządku:) Ładny obraz.

Karolina K 2018-09-10 21:38:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Super

Świetny monitor, mały i zajmuje naprawdę mało miejsca a rozdzielczość jest naprawdę wysoka. Cena także zadowalająca.

Paulina M 2018-09-04 17:05:52
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna, polecam

Pozytywna, polecam.

Aneta W 2018-08-06 19:27:36
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość obrazu
  • 2 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 1 / 5 Opcje regulacji

Pozytywny

Dobry za swoją cenę.

Katarzyna K 2018-05-21 20:28:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Design
  • 3 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 1 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Monitor działa w porządku. Kolory i rozdzielczość zadowalająca.

Barbara G. 2018-05-17 20:19:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego przedmiotu.

Diana W 2018-04-23 15:22:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Dobry stosunek ceny do jakości.

Szymon K 2018-03-16 19:33:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Kupiłem ten monitor do podglądu monitoringu. Jestem bardzo zadowolony. Jakość doskonała w stosunku do ceny. Polecam.

Mateusz 2018-03-02 08:31:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

POZYTYWNA

JAKOŚĆ DOBRA CENA DO PRZYJĘCIA W MIARĘ MAŁO AWARYJNY.

Piotr W 2018-01-09 10:56:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

pozytywna, ok

Wszystko w porządku, polecam.

Ewa N 2018-01-02 14:18:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Idealny na biurko, do pracy w domu, obraz ok; bez zastrzeżeń.

Dorota 2017-12-28 20:52:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Design
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 1 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 1 / 5 Opcje regulacji

Monitor

Jest bardzo przydatny.

Maria W 2017-12-17 16:06:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna polecam

Monitor wysokiej jakości, obraz bardzo rzeczywisty.

Marek F 2017-10-20 12:26:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Produkt spełnia moje oczekiwania w zupełności. prosty, zgrabny, idealny do codziennego, domowego bądź biurowego użytkowania.

Malwina 2017-09-29 15:54:48
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 3 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 3 / 5 Opcje regulacji

Ok

Polecam, dobry stosunek ceny do jakości.

Bartłomiej L 2017-09-22 18:10:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Tani, lekki, prosty w obsłudze, dobry jakościowo.

Piotr 2017-09-21 16:44:03
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Design
  • 3 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 3 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 3 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Cena adekwatna do jakości. Dla mnie optymalny wybór.

Adam M 2017-09-15 09:46:53
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

PHILIPS Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

26900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Monitor PHILIPS 193V5LSB2/10
MONITORY

26900

Dodaj do koszyka