Przenośny odtwarzacz DVD VORDON 8.2c Biało-czarny

Przekątna ekranu [cal]:

8.2

Tuner:

Nie

Złącze USB:

Tak

Rodzaj odtwarzanych płyt:

DVD+R,

DVD+RW,

DVD-R,

DVD-RW,

CD-R,

CD-RW,

DVD-Video,

Audio CD,

VCD

Kod produktu: 852874

Kod produktu: 852874

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

28999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Przenośny odtwarzacz DVD VORDON 8.2c Biało-czarny

 

 

 

DVD Przenośne VORDON

 

 

 

Doskonała jakość wykonania.

Łatwa obsługa - czytelny wyświetlacz.

Wszędzie tam gdzie chcesz oglądać filmy i grać w gry!

Zabierz DVD w podróż - idealne do montażu na zagłówku - doskonałe rozwiązanie na długie podróże,

a także na wakacje np. na jacht, żaglówkę, camping.

Możesz oglądać filmy nawet w kuchni i podczas gotowania.

Sprzęt można wykorzystać do prezentacji własnej oferty produktowej w sklepie, zakładzie fotograficznym, itp.

 

Wytrzymały akumulator pozwala na pracę 2-3 godzin.

Poręczny pilot dołączony do DVD pozwoli Ci na sterowanie urządzeniem na odległość - nie musisz wstawać z kanapy!

Multimedialność zapewniają wejścia na karty SD/MMC, złącze USB oraz wejście i wyjście AV.

 

DVD posiada funkcję kopiowania płyt CD - dzięki tej funkcji zgrasz muzykę i filmy na inne przenośne urządzenie.

 

Odtwarza wszystkie najnowsze formaty DVIX,

wbudowane głośniki stereo,

duży ekran,

polskie menu,

polska instrukcja obsługi,

słuchawki, joystick i pilot w zestawie,

torba/uchwyt na zagłówek.

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Przenośny odtwarzacz DVD VORDON 8.2c Biało-czarny

Techniczne

Przekątna ekranu [cal]

8.2

Dźwięk

Stereo

Obrotowy ekran

Tak

Tuner

Nie

Czytnik kart pamięci

Tak

Rodzaj odtwarzanych płyt

DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW, DVD-Video, Audio CD, VCD

Standardy odtwarzania obrazu

AVI, DivX, MP4, VOB, MPEG-4

Standardy odtwarzania dźwięku

MP3, WMA

Standardy odtwarzania zdjęć

JPEG

Standardy odtwarzania napisów

Nie dotyczy

Złącza

Pozostałe wejścia/wyjścia

Wyjście kompozytowe, Wejście kompozytowe

Wyjście HDMI

Nie

Wyjście słuchawkowe

Tak

Złącze USB

Tak

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Gry

Zasilanie

Zasilanie

Akumulatorowe, Sieciowe 12 V

Fizyczne

Szerokość [mm]

185

Głębokość [mm]

160

Wysokość [mm]

50

Waga [kg]

1.4

Parametry

Dominujący kolor

Biało-czarny

Gwarancja

36 miesięcy

Wyposażenie

Zasilacz sieciowy, Pilot, Etui, Zasilacz samochodowy, Gamepad

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

VORDON

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Przenośny odtwarzacz DVD VORDON 8.2c Biało-czarny
Opinie
5 / 5 82 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 82 opinii
82 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Godne polecenia

Produkt dla każdego... i małego i dużego.

Danuta K. 2018-11-07 15:39:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Dobra jakość, dobra cena

Polecam DVD. Fajnie sprawdza się w podróży. W zestawie również płyta z minigrami. Można oglądać filmy, zdjęcia, słuchać muzyki. Dobrze trzyma bateria. Polecam!

Szymon N 2018-07-14 16:35:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Jak dla mnie to świetnej jakości odtwarzacz. Vordon 8.2 jest wykonany bardzo dobrze. Odtwarza video nawet w jakości full HD. Samo urządzenie jest bardzo małe i wszędzie się zmieści. Polecam.

Sandra 2016-12-20 15:22:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

odtwarzacz dvd

Dostałem od żony, udany prezent. Łatwy w użyciu odtwarzacz, który sprawdza się w domu jak i w pracy. Jestem zadowolony z jakości wyświetlanego obrazu. Polecam Vordon 8.2.

Jorge 2016-12-20 09:50:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Przenośne DVD - dobra jakość

Jak na przenośny, odtwarzacz DVD Vordon jest bardzo lekki i poręczny, dzięki czemu możemy schować go nawet do torebki. Bez ładowania można spokojnie obejrzeć cały film a sterowanie pilotem jest bardzo komfortowe. Polecam , dobry zakup.

Amelia1993 2016-12-19 22:13:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DVD

To dvd uratowało mój urlop kilkukrotnie. Jest to perfekcyjne urządzenie, które zawsze daje mi radość. jest poprawnie zbudowane. uwielbiam ten sprzęt.

Wacałw Kwasek 2016-12-19 18:30:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DVD VORDON

Odtwarzacz DVD Vordon mam od 2 miesięcy i działa bez zarzutów. Bardzo dobre urządzenie, lekkie i proste w obsłudze.

Antena 2016-12-19 12:04:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DVD

Sprzęt bardzo solidnie wykonany, nie dość że przenośne co w podróży jest dla mnie niezawodne to jest wydajne. Nie mam z tym sprzętem żadnego problemu, UDANY ZAKUP!

Bartek 2016-12-18 18:34:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Odtwarzacz DVD

Kupiłem w dużej promocji. Jest bardzo przydatny zwłaszcza jak się dużo podróżuje pociągami. Jest mega solidny i mocny. Odporny na wstrząsy i noszenie w plecaku. Polecam markę vordon

Student 2016-12-18 10:32:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DVD

Często muszę wyjeżdżać więc przenośny odtwarzacz DVD przydaje mi się żeby nie umrzeć z nudów w hotelu. Vordon ma biały, błyszczący plastik, co niektórym może przeszkadzać, bo zostają wszystkie mazy, ale mi to nie przeszkadza. Zwłaszcza, że obraz jest po prostu świetny.

luke 2016-12-17 23:47:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Wow

Przenośny odtwarzacz DVD Vordon to bardzo praktyczny sprzęt. Przyda się dziecku i dorosłemu. Fajna zabawa i rozrywka.

Sebek 2016-12-13 08:50:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Ok

Przenośne DVD Vordon to sprawdzony sprzęt w każdym domu. Działa bez zarzutów. Dzik słychać ładnie bez zacinania.

Lolita 2016-12-01 11:08:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DVD

Przenośny odtwarzacz DVD to całkiem przydatna sprawa kiedy często korzystamy z publicznej komunikacji. Vordon działa całkiem dobrze, nie ma problemów z odwzorowaniem kolorów ani z odtwarzaniem różnych formatów. Chociaż szczerze mówiąc, filmu z DVD jeszcze ani razu na nim nie oglądałam wyłącznie z pendriveów.

Luna 2016-12-01 04:57:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

vordon dvd

Vordon 8.2 to urządzenie które towarzyszy nam podczas wszystkich dłuższych podróży. Szczególna frajdę z jego posiadania mają oczywiście dzieci. Czasami ja z żoną oglądamy na nim filmy. Sprzęt godny polecenia świetna jakość obrazu i łatwość użycia.

92Arias92 2016-11-30 19:48:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Niezastąpiony

Jak dla mnie model 8.2 jest niezastąpiony gdy wyjeżdżamy w jakąś podróż. Czy to do auta czy też do zabrania ze sobą w torebkę - wszędzie się zmieści. Odtwarzacz jest bardzo mały, lekki oraz poręczny i ma bardzo opływowy kształt. Ogólnie rzecz ujmując polecam go.

Baśka 2016-11-29 00:41:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Vordon DVD

Łatwy w użyciu odtwarzacz, który sprawdza się w domu jak i w pracy. Jestem zadowolony z jakości wyświetlanego obrazu. Dodatkowo jest bardzo funkcjonalny. Polecam.

Czarek 2016-11-28 14:38:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

odtwarzacz

Vordon 8.2c to fajny sprzęt za niską cenę. Obraz i dźwięk bardzo dobry. Solidna obudowa i prosta obsługa. Idealny z myślą o podróżach.

Kaczorek 2016-11-28 13:06:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

odtwarzacz

Vordon 8.2 to fajny sprzęt za niską cenę. Obraz i dźwięk bardzo dobry. Solidna obudowa i prosta obsługa. Idealny z myślą o podróżach.

Kaczorek 2016-11-28 13:03:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

dvd vordon polecam

Dvd dobrze działa już od wakacji i mam nadzieje, że potrwa to jeszcze długo. Sprawdził się jako odtwarzacz bajek w aucie dla dzieci i jako odtwarzacz muzyki dla nas . Vordon DVD ocenamy więc na bardzo dobry. Fajnie, że można wejść z różnych nośników i zaczepić bezpiecznie w aucie.

Sokół 2016-11-27 23:08:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

przenośny odtwarzacz

Odtwarzacz kupiłam ze względu na moje dzieci które nie przepadają za jazdą samochodem. Vordon skutecznie je uspokaja, wystarczy włączyć im bajkę i jest spokój :) Podróż mija w spokoju i przyjemnie, zarówno nam jako rodzicom i dzieciom, które mają zajęcie. Polecamy

Monika 2016-11-27 22:42:49
Czy ta opinia była przydatna?

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Przenośny odtwarzacz DVD VORDON 8.2c Biało-czarny
Odtwarzacze przenośne DVD