Szerokość [cm]:

59.8

Wysokość [cm]:

83.7 - 103.2

Głębokość [cm]:

37.9

Rodzaj okapu:

Tryb pracy:

550

70

Dotykowe

Kolor (wykończenie):

Czarny

3

Kod produktu: 234453

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 234453

Warianty:

59.8

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

119999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Okap ELECTROLUX EFV60657OK

Elegancki Design
Elegancki Design
Lśniąca powierchnia z czarnego szkła nadaje mu nowoczesny, minimalistyczny wygląd. Dzięki temu nie tylko oczyszcza on powietrze w kuchnii, ale także dodaje jej eleganckiego stylu.
Intuicyjne Sterowanie
Intuicyjne Sterowanie
Łatwe w użyciu elementy sterujące, umożliwiające szybkie i ustawienie prędkości i oświetlenia.
Zmywalny filtr
Zmywalny filtr
Zmywalny filtr, który zapewnia czystsze powietrze w Twojej kuchni przez długi czas.
Oświetlenie LED
Oświetlenie LED
Oświetlenie LED idealne do miejsc, w których światło jest używane często i przez dłuższy czas. Jasne o długiej żywotności i energooszczędne, spełnia podstawowe wymagania współczesnych użytkowników kuchni.
Liczba stopni mocy
Liczba stopni mocy
Dzięki 3 poziomom regulacji zawsze będziesz w stanie dostosować idealną moc do swoich potrzeb
Wydajność pracy
Wydajność pracy
Maxymalna wydajnośc pracy to aż 3370 m³/h
Okap wysuwany LFP316S
Nowoczesny okap teleskopowy do każdej kuchni!
Pionowy okap kuchenny firmy Electrolux jest równie elgancki, co efektywny. Lśniąca powierzchnia z czarnego szkła nadaje mu nowoczesny, minimalistyczny wygląd. Wydajny silnik, w który wyposażony jest okap, bez problemu usunie wszystkie zapachy z Twojej kuchni. Dodatkowo oświetlenie LED jest idealne do miejsc, w których światło jest używane często i przez dłuższy czas. Dzięki zmywalnemu filtrowi powietrze w kuchni jest czyste cały czas.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Okap ELECTROLUX EFV60657OK

Fizyczne

Średnica wylotu powietrza

15

Wysokość minimalna [cm]

83.7

Wysokość maksymalna [cm]

103.2

Szerokość [cm]

59.8

Głębokość [cm]

37.9

Parametry

Kolor (wykończenie)

Czarny
C

Rodzaj okapu

Kominowy

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Funkcje

3

Tryb pracy

Pochłaniacz, Wyciąg
Dotykowe
Skokowa

Filtry

Aluminiowy
Opcjonalnie

Techniczne

Liczba silników

1
70
550

Oświetlenie

LED

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Okap ELECTROLUX EFV60657OK
Opinie
5 / 5 8 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 8 opinii
8 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam, ok

Wygoda, łatwość czyszczenia.

Andrzej 2019-03-07 22:24:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Bardzo ładnie się prezentuje. Prosty w montażu. Czasem wydaje się być dość głośny, ale to prawdopodobnie wina oddalenia od kanału wentylacyjnego.

Piotr 2019-02-26 21:20:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Bardzo ładny okap. Łatwy w utrzymaniu czystości.

Ludwik 2019-02-26 20:38:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 3 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Opinia pozytywna, polecam

Jestem zadowolony z zakupu, okap ładnie wykonany i ładnie wygląda.

Mariusz 2019-02-14 23:25:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Super wygląd i atrakcyjna cena.

SYLWIA C 2018-11-16 20:49:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Bardzo cichy i wydajny, dobrze się prezentuje, łatwo się czyści.

Emil K 2018-10-13 22:24:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 4 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Bardzo fajny okap.

Michał W 2018-08-11 08:38:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

ok

Bardzo podoba mi się design tego typu okapów. Moja kuchnia wygląda świetnie dzięki niemu. Jest też bardzo wydajny co mnie trochę zaskoczyło. Jedyna wada to to, że łatwo się brudzi, ale mimo wszystko polecam

Mariusz 2016-11-16 08:39:01
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Okap ELECTROLUX EFV60657OK

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Okap ELECTROLUX EFV60657OK
OKAPY