Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski

Pojemność [GB]:

16

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

20

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

5

Interfejs:

USB 2.0

Dominujący kolor:

Czarno-niebieski

Kod produktu: 858109

Kod produktu: 858109

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Opis i dane

Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski

Pamieć flash o pojemności 16GB, interfejsie USB 2.0, wykonana z wytrzymałego tworzywa. Prędkość odczytu wynosi 20MB/s, a zapisu 5MB/s.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

5

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

20

Interfejs

USB 2.0

Pojemność [GB]

16

Fizyczne

Konstrukcja

Obudowa z tworzywa sztucznego, Otwór na smycz, Obrotowa obudowa

Wysokość [mm]

9.6

Szerokość [mm]

19.3

Głębokość [mm]

57.7

Parametry

Dominujący kolor

Czarno-niebieski

Gwarancja

Dożywotnia

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

GOODRAM

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski
Opinie
5 / 5 194 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 194 opinii
192 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Ok

Za taką cenę dosyć duża pojemność.

Monika 2019-04-06 15:27:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu. Mały pendrive zmieści się w każdej damskiej torebce, a dzięki uchwytowi, łatwo doczepić do niego jakąś zawieszkę i się w niej nie zgubi ;).

Natalia 2019-03-27 20:49:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytwna, polecam

Jest super, hula jak trzeba.

GRAŻYNA 2019-01-22 12:46:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Szybki i pojemny, w atrakcyjnej cenie.

Aleksander 2019-01-15 20:22:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam

Pamięć GOODRAM Black&Blue 16 GB spełnia moje najskrytsze oczekiwania, miejsca akurat na wszystkie zdjęcia. Polecam jak najbardziej wszystkim te pamięci w Media Expert.

Małgorzata 2019-01-03 19:00:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Użytkuję od 3 tygodni i urządzenie działa w 100%.

Malgorzata G 2018-12-26 19:39:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Ok

Dobry towar za rozsądną cenę.

Dariusz M 2018-12-23 16:03:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo dobra pamięć Goodram. Użyteczna, pomocna. Jestem bardzo zadowolony.

Aleksander L. 2018-12-20 18:23:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Kolejny do kolekcji :) nie ma z nim żadnych problemów. Super wykonanie, działa nawet po upraniu w pralce.

Angelika K 2018-12-18 14:27:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam

PRODUKT W 100% SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA, ZE WZGLĘDU NA MOŻLIWOŚĆ ZAPISU PLIKÓW SYSTEMOWYCH FAT32 BEZ KONIECZNOŚCI FORMATOWANIA.

MARCIN 2018-12-14 14:34:46
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam!

Polecam pendrive. Wszystko ok. Działa jak należy.

Wioletta K 2018-12-05 19:55:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Polecam w 100%

Katarzyna 2018-11-12 16:14:20
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Ok

Produkt bardzo dobrej jakości, polecam.

Krzysztof K 2018-10-25 16:47:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Pozytywna

Estetycznie wyglądająca, spełniająca swoją rolę.

Joanna T 2018-10-24 07:46:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, ok

Dobra jakość.

Sylwia K 2018-10-02 07:59:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo polecam ten produkt i jestem zadowolona z precyzji i dobrej jakości Pamięci GOODRAM Black&Blue 16 GB.

Beata W 2018-09-05 21:21:35
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Dobra, polecam.

Bożena A 2018-08-23 22:44:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo dobry pendrive jak za tą cenę.

Elżbieta J 2018-08-20 18:44:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Wszystko ok. Produkt godny polecenia.

Mariusz L 2018-08-08 15:13:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super!

USB bardzo dobry produkt. Chętnie kupię kolejny.

Elżbieta M 2018-07-17 23:58:21
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski

Okres gwarancji

Dożywotnia

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Pamieć GOODRAM UCO2 16GB Czarno-niebieski
Pamięci flash (PenDrive)

1999

Dodaj do koszyka