Pamięć KINGSTON DataTraveler SE9 16 GB (DTSE9H/16GB)

Pojemność [GB]:

16

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

10

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

5

Interfejs:

USB 2.0

Dominujący kolor:

Srebrny

Kod produktu: 710532

Kod produktu: 710532

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Pamięć KINGSTON DataTraveler SE9 16 GB (DTSE9H/16GB)

cena online

1999

Dostawa 2-5 dni

Dostawa od 7.99 zł

Pamięć KINGSTON DataTraveler SE9 16 GB (DTSE9H/16GB)

DTSE9 to przenośna pamięć USB w kolorze srebrnym firmy Kingston. Pojemność nośnika wynosi 16 GB. Urządzenie posiada nie zakrywane złącze USB, uchwyt na smycz i metalową obudowę. Pamięć jest kompatybilna z najpopularniejszymi używanymi obecnie systemami operacyjnymi, takimi jak Windows czy Linux. Produkt objęty jest pięcioletnią gwarancją producenta.

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

5

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

10

Interfejs

USB 2.0

Pojemność [GB]

16
Fizyczne

Konstrukcja

Nie zakrywane złącze USB, Metalowa obudowa, Uchwyt

Wysokość [mm]

12.35

Szerokość [mm]

39

Głębokość [mm]

4.55
Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Gwarancja

5 lat
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

KINGSTON

Znak zgodności

5 / 5
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 47 opinii
47 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pancerny pendrive

Bardzo dobre wykonanie, solidne, małe rozmiary, towar godny polecenia.

Adam W. 2017-03-27 08:40:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pamięć

Elegancka, małych gabarytów pamięć, ilość GB w dobrej cenie )

Klient 2016-04-11 17:24:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Produkt spełnia moje oczekiwania. Jest bardo dobrym zakupem w stosunku do parametrów i ceny. Polecam

Klient 2016-04-07 10:12:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

pozytywna super

jestem zadowolona z tego urządzenia

Klient 2016-04-05 19:09:51
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Pamięć Flash

Pamięć Flash zakupiony przeze mnie na pewno będzie mi bardzo służył ponieważ jest na nim dużo pamięci.

Klient 2016-03-26 18:12:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

pozytywnie

ciekawy wygląd i małe rozmiary

Klient 2016-03-22 17:05:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Serdecznie polecam zakupy w media expert szeroki asortyment produktow w dobrych cenach)

Klient 2016-03-22 10:04:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Zadowolenie

Jestem zadowolony z produktu, który zakpiłem w waszym sklepie jest bardzo trafiony, mały i potrzebny. Spełnia moje oczekiwania.

Klient 2016-03-16 15:04:30
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Gustowny biżuteria

Może zapis z prędkością 4MB/s głowy nie urywa ale za to wzornictwo pierwsza klasa. Polecam wszystkim przedkładającym estetykę nad wydajność. Naprawdę warto!

Klient 2016-03-12 15:09:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

jak najbardziej ok

Jestem bardzo zadowolona z pamięci kingston. Dane transportowane są bardzo szybko, zmieści się na nim bardzo dużo danych. Jak najbardziej polecam

Klient 2016-03-08 14:41:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Dobry sprzęt

Sprzęt jakim jest przenośna pamieć powinien być trwały. W Mediaexpert udało mi się kupić pendrive w metalowej obudowie w super przystepnej cenie a dodatkowo bardzo szybki transfer danych. Dziękuje:)

Klient 2016-03-08 14:03:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego pendrive KINGSTON 16GB. Bardzo serdecznie polecam :)

Klient 2016-03-03 13:28:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

DOBRA JAKOŚĆ

ESTETYCZNY WYGLĄD ,MOCNA ALUMINIOWA OBUDOWA ,W FORMIE BRELOCZKA,ZAWSZE POD RĘKĄ

Klient 2016-02-29 20:00:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

przydatne, mini, podręczne

już niejeden w mojej kolekcji pendrive marki Kingstone, super, polecam

Klient 2016-02-28 17:49:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Solidna obudowa, przypinam do kluczy i zawsze jest ze mną.

Klient 2016-02-25 20:29:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo polecam!

Dziś zakupiłam pendrive KINGSTON. Jestem bardzo z niego zadowolona. Sprawdzałam odporność na upadek, nic się z im nie stało. Prosty w użyciu.

Klient 2016-01-23 16:36:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

OK

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Estetyczne wykonanie.

Klient 2016-01-20 08:10:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Produkt w pełni spełnił moje oczekiwania.

Klient 2016-01-11 15:05:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

polecam

bardzo dobry produkt w dobrej cenie polecam

Klient 2015-12-29 14:24:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

16GB

Piękny kawałek pamięci zapakowany w mocro kartę

Klient 2015-12-24 09:05:29
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Pamięć KINGSTON DataTraveler SE9 16 GB (DTSE9H/16GB)

Okres gwarancji:

5 lat

Miejsce realizacji:

Serwis reklamacyjny sklepu

Dokumenty gwarancji:

Pamięć KINGSTON DataTraveler SE9 16 GB (DTSE9H/16GB)
Pamięci flash (PenDrive)