Pojemność [GB]:

32

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

25

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

8

Interfejs:

USB 2.0

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 840421

Kod produktu: 840421

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Pamięć PNY Attache4 32 GB

Pamięć przenośna o pojemności 32 GB. Posiada złącze USB 2.0 (kompatybilne z USB 1.1). Prędkość zapisu  danych 8 MB/s, a odczytu 25 MB/s.

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

8

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

25

Interfejs

USB 2.0

Pojemność [GB]

32
Fizyczne

Konstrukcja

Otwór na smycz, Wysuwane złącze USB
Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

PNY

Znak zgodności

5 / 5
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 55 opinii
53 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo polecam

Super obsługa, towar z górnej półki.

Bartosz 2019-05-05 09:39:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Spełnia moje oczekiwania

Dobra jakość, za małą cenę. Praktyczne zamknięcie, którego nie można zgubić oraz otwór na smycz. Polecam.

Sylwia K 2018-12-14 11:09:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POZYTYWNA , POLECAM

Super produkt, nie ma z nim żadnego problemu podczas korzystania.

Grażyna B. 2018-12-13 17:48:07
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

PAMIĘĆ FLASH 32 GB PNY

PENDRIVE BARDZO DOBRY. PRĘDKOŚĆ ZAPISU I ODCZYTU DOBRA. POLECAM.

KRZYSZTOF L 2018-12-13 11:14:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pamięć PNY Attache4 32GB

Rewelacyjna, szybka i w promocji :).

Adam S 2018-12-07 15:14:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywny, polecam, ok...

Polecam produkt, ja jestem zadowolona.

Ewa K 2018-12-06 20:19:29
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna

Pamięć

Szybki dostęp do danych znajdujących się na tej pamięci.

Przemysław G 2018-12-01 11:16:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super

Jestem bardzo zadowolony z dużej pamięci!!! :)

Wojciech 2018-11-30 21:55:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam Pendrive PNY Attache4 32 GB

Dzięki zakupionemu "paluchowi" będę mogła dostać więcej zdjęć i nagranych filmów od mojej paczki przyjaciół, z którymi często podróżuję po Polsce. Na takim sprzęcie zgromadzę bardzo dużo zdjęć i filmów, bo 32 GB wystarczy mi na bardzo długo, a mailem czy na telefon otrzymam zaledwie kilka zdjęć. Na dodatek w rewelacyjnej cenie!

Joanna S 2018-11-25 15:42:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Pozytywna

Syn bardzo zadowolony, produkt ok.

Alicja B 2018-11-24 22:29:45
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna

OK

Działa i polecam pamięć.

Andrzej 2018-11-19 19:44:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna

OK

Działa, jest ok

Andrzej 2018-11-19 19:38:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Pendive w super cenie, jakość okej!

Adam 2018-11-16 08:23:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Bardzo dobry, mały, podręczny.

Grzegorz K 2018-11-15 20:45:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super pendrive, polecam 100%

Elegancki pendrive, pomieści 32 gb, szybko łączy się z komputerem, bezproblemowo odtwarza obrazy jak i muzykę. Polecam.

Agata P 2018-11-15 19:57:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo dobry

Z miłą chęcią piszę tę opinię. Pamięć PNY chodzi znakomicie na komputerze. Gdy miałam pamięć ,,Sony'' komputer zawieszał mi się, a tutaj jest idealnie. Serdecznie polecam.

Oliwia P 2018-11-02 10:53:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

W 100% polecam.

Szymon G 2018-10-26 21:11:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

usb

Działa, jest ok

Kasia 2018-10-09 09:09:43
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Dobra pojemność pamięci jak na tą cenę i dobre wzornictwo!

Janusz P 2018-09-02 14:06:56
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Pozytywna

Polecam - duża pojemność = duże możliwości.

Czesława T 2018-08-31 19:45:22
Czy ta opinia była przydatna?
Pamięć PNY Attache4 32 GB
Pamięci flash (PenDrive)