Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

Pojemność [GB]:

32

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

100

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

10

Interfejs:

USB 2.0,

USB 3.0

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 831207

Kod produktu: 831207

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

cena online

2500

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

cena online

2500

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

 

Dysk USB do zapisu i odczytu danych. Wersja USB 3.0. Dysk USB 3.0 kompatybilny z USB 2.0. Umożliwia bardzo szybki transfer danych 100MB/sek.. Solidnie wykonana konstrukcja. W zestawie oprogramowanie SanDisk SecureAccess Software (konieczność pobrania):ochrona danych prywatnych w katalogu chronionym hasłem (kodowanie 128-bit-AES). Darmowy Backup 2GB Online YuuWaa konieczność zarejestrowania. Wymagania
systemowe: Windows 2000/ME/XP/Vista/7/8, Linux, MacOS X Ver. 10.1.2 lub nowszy.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

10

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

100

Interfejs

USB 2.0, USB 3.0

Pojemność [GB]

32

Fizyczne

Konstrukcja

Otwór na smycz, Wysuwane złącze USB

Wysokość [mm]

56.09

Szerokość [mm]

21.59

Głębokość [mm]

10.8

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

SANDISK

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny
Opinie
5 / 5 452 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 452 opinii
448 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo dobry

Pendrive jest poręczny, solidny, ma sporą pojemność, dobrze zapisuje pliki w swojej pamięci, polecam serdecznie!

Agnieszka 2019-05-30 21:41:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam!!

Produkt warty polecenia, pamięć poręczna i szybka. Duża pojemność. Produkt spełnia moje oczekiwania!

Bożena 2019-05-23 21:21:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam, jest super

Bardzo czysty odbiór, wspaniała zabawa. Radio odbiera czysto. Ogólnie jest godne polecenia.

Danuta 2019-05-23 16:18:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Duża pamięć, przydatna dla młodych graczy takich jak mój syn.....z niczego tak bardzo się nie cieszył jak z tej pamięci....w szczególności z tego, że ma wysuwaną końcówkę.

Agnieszka 2019-05-22 14:00:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Gorąco polecam ten pendrive

Nigdy nie zawiodłem się na tym modelu pendrive. Polecam go każdemu!

Jakub 2019-05-06 19:42:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam, ok

Polecam tego pendrive czas nagrywania i odtwarzania zgodny z danymi producenta.

Adam 2019-04-30 22:08:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Dobra jakość, za niską cenę, prędkość zapisu ok.

Krystian 2019-04-30 20:48:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Pamięć SANDISK jest bardzo praktyczna i przydatna. Polecam.

Agnieszka 2019-04-23 21:03:29
Czy ta opinia była przydatna?
1 / 5
  • 1 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna
  • brak
  • prędkość, awaryjność

NIE POLECAM

Odradzam kupno tego szajsu. Jeden zepsuł się po paru miesiącach a używany był sporadycznie, drugi ten sam model 32GB po 3 miesiącach zaczyna podczas nagrywania drastycznie obniżać transfer. Posiadam starsze pendrajwy z Adaty na USB 2.0, nie dość że dużo dużo szybsze w nagrywaniu, to działają bez zająknięcia do dziś.

Rafał 2019-04-20 10:57:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pen

Dobry sprzęt, szybko chodzi przy przesyłaniu dużych plików jak i dużej ilości.

Robert 2019-04-10 18:57:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Sprawdzona, działa szybko

Potrzebowałem na szybko pendrive. Niska cena i przyzwoita prędkość robi robotę jako narzędzie, które warto mieć przy sobie.

Jakub 2019-04-04 15:23:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam!

Pendrive sprawuje się świetnie. Duża prędkość odczytu oraz zapisu, bardzo dobry stosunek ceny do jakości ;).

Dawid 2019-04-03 10:36:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POLECAM !

Wybrałem SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB, ponieważ jego wygląd jest bardzo nowoczesny a jednocześnie daje to dużą odporność na uszkodzenia. Dzięki temu przechowywane dane są bezpieczne. :)

Krystian 2019-04-02 16:31:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo polecam

Bardzo polecam pamięć przenośną marki Sandisk. Bardzo dobry stosunek pojemności do ceny oraz szybki zapis i odczyt plików poprzez interfejs USB 3.0.

Marcin 2019-03-30 18:59:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Pendrive za tą cenę 32gb i prędkość rewelacyjna.

Amadeusz 2019-03-30 01:21:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Good pendrive

Bardzo polecam produkt. Szybkość i jakość do ceny jest na poziomie 11/10.

Agata 2019-03-27 18:23:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Obsługa profesjonalnie doradziła mi wybór pamięci. Pamięć SANDISK to duża pojemność jak i dobra cena.

Karol 2019-03-27 09:37:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Zakupiony przeze mnie pendrive jest super jakości, a jego cena była znakomita.

Weronika 2019-03-24 13:33:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Dobry

Wykonanie bardzo dobre, działa bez zarzutu.

Daniel 2019-03-23 11:07:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywnie

Wystarczająca pojemność i usb 3.0 za dobrą cenę.

Krzysztof 2019-03-22 20:06:24
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

2500

Dodaj do koszyka
Pamięć SANDISK Cruzer Ultra USB 32 GB Czarny
Pamięci flash (PenDrive)