Pojemność [GB]:

32

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]:

17

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]:

6

Interfejs:

USB 2.0

Dominujący kolor:

Biały

Kod produktu: 710525

Kod produktu: 710525

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Opis i dane

Pamięć TOSHIBA HAYABUSA 32GB Biały

HAYABUSA to przenośna pamięć USB w kolorze białym firmy Toshiba. Pojemność nośnika wynosi 32 GB. Szybkość zapisu plików na pendrive'a jest na poziomie 7 MB/s, a szybkość odczytu wynosi do 17 MB/s. Urządzenie posiada nasadkę (z możliwością odłączenia lub zamocowania do smyczy napędu). Pamięć jest kompatybilna z najpopularniejszymi używanymi obecnie systemami operacyjnymi, takimi jak Windows, Linux czy Mac OS. Produkt objęty jest pięcioletnią gwarancją producenta.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Pamięć TOSHIBA HAYABUSA 32GB Biały

Techniczne

Maksymalna prędkość zapisu [MB/s]

6

Maksymalna prędkość odczytu [MB/s]

17

Interfejs

USB 2.0

Pojemność [GB]

32

Fizyczne

Konstrukcja

Nasadka, Uchwyt

Wysokość [mm]

8.4

Szerokość [mm]

21.4

Głębokość [mm]

51.4

Parametry

Dominujący kolor

Biały

Gwarancja

5 lat

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

TOSHIBA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Pamięć TOSHIBA HAYABUSA 32GB Biały
Opinie
5 / 5 151 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 151 opinii
146 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Pamięć zakupiona dla córki, która ma z niej korzystać w szkole. Pamięć poręczna, posiada funkcjonalną zatyczkę, która dobrze zabezpiecza przed zanieczyszczeniem gniazda. Polecam.

Małgorzata 2019-05-09 21:12:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Szybka i niezawodna pamięć do przenoszenia danych.

Grzegorz 2019-03-25 22:47:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Mały, spełnia swoją funkcję i punktuje tym, że ma zatyczkę.

Wioletta 2019-03-24 19:56:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Duża pojemność, za rozsądną cenę.

Marcin 2019-03-17 21:42:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pamięć Toshiba

Pendrive Toshiba 32 GB to spoko pamięć przenośna i podręczną na filmy czy zdjęcia lub zainstalowanie gry czy programu na lapku. Mam już kartę SD z Toshiba 16 GB i spisuje się bardzo dobrze i taką pojemność mi wystarcza w telefonie.

Tomasz 2019-02-14 22:51:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Pozytywna

Polecam wszystkim zainteresowanym zakup pamięci elektronicznej TOSHIBA 32 GB. Jestem nabywcą pamięci tej firmy już po raz drugi. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, pamięć pracuje niezawodnie, nie przerywa nagrań z dekoderów cyfrowych, nagrania programów z TV są bez zastrzeżeń. Tak samo poprawnie zachowuje się przy współpracy z komputerem. Atutem pamięci jest sygnalizacja działania diodą LED widoczna przez obudowę. Polecam ze względu na niezawodność i pewność działania przez długi czas.

Jan 2019-02-10 17:04:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam

Pendrive bardzo szybki, duża pojemność, w bardzo dobrej cenie. Jak najbardziej polecam.

Adrian 2019-02-10 09:20:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Świetna

Solidne wykonanie. Mała gabarytowo ale z dużą pojemnością w naprawdę niskiej cenie. Z użytkowaniem też nie ma problemów. Ja jestem bardzo zadowolona.

Alina 2019-02-04 11:29:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Pendrive śmiga aż miło. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Prędkość zapisu zgodna z specyfikacja. Zakup tego nośnika danych uważam za udany.

Dariusz 2019-01-30 21:10:31
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Pamięć TOSHIBA

Śmiga bez problemów, co więcej pisać......

Paweł 2019-01-28 18:42:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

POZYTYWNA

Produkt dobrej jakości, estetyczny i wygodny w użytkowaniu, polecam.

DANUTA 2019-01-25 11:18:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Dobry stosunek jakości do ceny. Kupuję od dłuższego czasu i nie było problemów.

Mirosław 2019-01-14 12:53:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Bardzo polecam

Jest bardzo dobra i odnoszę się tu nie tylko do samego produktu, lecz też do obsługi i pomocy w sklepie. Szeroki wybór asortymentu. Myślę, że to najlepsza firma jaką znam w tej gamie produktów.

Klient Media Expert 2018-12-10 20:17:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Polecam

Polecam zakup.

Magdalena N 2018-10-10 12:42:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Wszystko ok.

Artur C 2018-10-08 12:01:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Działa sprawnie, przyzwoita cena, nie mam żadnych zarzutów.

Wiktoria R 2018-09-28 16:15:26
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Polecam

Dobry produkt w dobrej cenie. Żywotna i pojemna. Nie za mała, więc trudniej zgubić. Niezła szybkość. Polecam.

Marzena B 2018-09-10 23:59:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Tani, markowy produkt.

Daniel T 2018-08-27 19:05:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Produkt sprawdził się. Baz problemów zapisałem interesujące mnie dokumenty i sprawdziłem poprawność zapisu.

Grzegorz B 2018-08-27 17:51:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Świetny produkt

Świetny produkt w bardzo dobrej cenie, dobra marka, dobra cena, wysoka jakość.

Monika C 2018-08-02 10:00:29
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Pamięć TOSHIBA HAYABUSA 32GB Biały

Okres gwarancji

5 lat

Miejsce realizacji:

Serwis reklamacyjny sklepu

Pamięć TOSHIBA HAYABUSA 32GB Biały
Pamięci flash (PenDrive)

2999

Dodaj do koszyka