Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Wyświetlacz [cale]:

5

Wydawca mapy:

TomTom

Tak

Dla samochodów osobowych

Tak

Kod produktu: 860401

Kod produktu: 860401

Dostępne warianty:

Wyświetlacz [cale]: 5
5
6

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Nawigacja TOMTOM Via 52

59999

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Urządzenie

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Nawigacja TOMTOM Via 52

Urządzenie TomTom VIA 52 umożliwia planowanie w czasie rzeczywistym tras, które pozwolą ominąć korki. Korzystaj z zestawu głośnomówiącego, aplikacji MyDrive i usług w czasie rzeczywistym, podłączając bezproblemowo swój smartfon za pomocą technologii Bluetooth®. Aktualizacje map i dostęp do usługi TomTom Traffic są bezpłatne przez cały okres eksploatacji urządzenia. 5-calowy ekran dotykowy.







Dożywotnia subskrypcja TomTom Traffic

Niezwykle dokładne informacje o ruchu drogowym umożliwiają urządzeniu TomTom VIA zaplanowanie inteligentnej trasy omijającej korki. Korzystaj z aktualizacji w czasie rzeczywistym od milionów kierowców, którzy jak grono przyjaciół pomogą Ci zaplanować najlepszą trasę.

Dożywotnie mapy

Sprawdź, czy masz najnowsze mapy, podłączając urządzenie TomTom VIA do komputera. Na każdy kolejny sezon udostępniamy nowe mapy zawierające zmiany na drogach i zaktualizowane informacje o ograniczeniach prędkości. Pobieraj te aktualizacje bezpłatnie przez cały okres użytkowania urządzenia.
3-miesięczna subskrypcja usługi Fotoradary

Ostrzeżenia wyświetlane z wyprzedzeniem w urządzeniu TomTom VIA informują o zbliżaniu się do fotoradaru i przypominają o obowiązującym ograniczeniu prędkości. Możesz pobierać zaktualizowane lokalizacje fotoradarów przez 3 miesiące bez dodatkowych kosztów.






TomTom MyDrive

Planowanie tras, sprawdzanie natężenia ruchu i zapisywanie ulubionych — bez względu na czas i miejsce — ze smartfona, komputera lub tabletu. Urządzenie TomTom VIA pobierze miejsca docelowe lub ulubione z aplikacji MyDrive od razu po uruchomieniu pojazdu i nawiązaniu połączenia ze smartfonem.

Usługi TomTom w smartfonie

Aktywuj usługi TomTom, podłączając smartfon za pomocą technologii Bluetooth®. Urządzenie TomTom VIA korzysta z transmisji danych smartfona, aby zapewnić informacje drogowe w czasie rzeczywistym, aktualizacje fotoradarów i zawartość aplikacji MyDrive. Zazwyczaj usługi TomTom pobierają mniej niż 10 MB danych miesięcznie.
Dzwonienie z zestawem głośnomówiącym

Prowadź bezpieczniej, dzwoniąc oraz odbierając połączenia za pomocą głośnika i mikrofonu w urządzeniu nawigacyjnym. Wystarczy, że połączysz telefon z urządzeniem TomTom VIA, korzystając z technologii Bluetooth®. Następnie odłóż na bok telefon i rozmawiaj bez niego.






Asystent pasa ruchu

Urządzenie TomTom VIA pozwala przygotować się do zjazdu lub skrzyżowania, wyraźnie pokazując pas jezdni, który należy zająć. Dzięki niemu już nigdy nie przegapisz skrętu i unikniesz konieczności nagłej zmiany pasa.
Szybkie Wyszukiwanie

Po prostu zacznij pisać, a Twoje urządzenie TomTom VIA od razu wyświetli listę pasujących nazw ulic i miejsc. Wystarczy dotknąć żądanej pozycji, a urządzenie szybko zaplanuje najlepszą trasę do celu.
Darmowe aktualizacje oprogramowania

Nasze urządzenia nawigacyjne są ciągle udoskonalane. Podłączając regularnie urządzenie TomTom VIA do komputera, możesz pobierać bezpłatne aktualizacje oprogramowania. Uzyskasz nowe funkcje nawigacyjne, ulepszoną wydajność i dodatkowe opcje własnej konfiguracji. W zaledwie kilka minut.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Nawigacja TOMTOM Via 52
Techniczne

Typ nawigacji

Nawigacja samochodowa

Nie

Sterowanie

Dotykowe poprzez wyświetlacz

Rodzaj pamięci

Pamięć wewnętrzna, Karta pamięci

Wbudowana pamięć [GB]

16

Wyświetlacz [cale]

5

Nie

Zasilanie

Wbudowany akumulator, Ładowarka samochodowa

Złącze USB

Tak

Tak

System operacyjny

Producenta

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Uchwyt montażowy

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Funkcje

Tak

Dostępne języki nawigacji głosowej

Polski, Angielski, Grecki, Węgierski, Niemiecki, Czeski, Francuski, Holenderski, Litewski, Afrykanerski, Arabski, Bułgarski, Chorwacki, Duński, Fiński, Hiszpański, Kataloński, Norweski, Portugalski, Serbski, Szwedzki, Słoweński, Turecki, Włoski

Funkcje dodatkowe

Zestaw głośnomówiący

Tak

Nawigacja głosowa

Tak

Planowanie trasy

Najkrótsza, Najszybsza, Omijanie autostrad/dróg płatnych

Dla samochodów osobowych

Nie

Wizualizacja mapy

Trójwymiarowa, Dwuwymiarowa

Wydawca mapy

TomTom

Zainstalowane mapy

Europa

Menu w języku polskim

Tak

Funkcje nawigacji

Asystent pasa ruchu, Ostrzeganie o przekroczeniu prędkości

Fizyczne

Szerokość [mm]

144

Wysokość [mm]

90.5

Grubość [mm]

24

Waga [g]

280

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

TOMTOM

Znaki zgodności

Opinie klientów

Nawigacja TOMTOM Via 52
Opinie
5 / 5 24 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 24 opinii
23 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Wcześniej używany przeze mnie model miał bardzo niewygodne sposób ustalania trasy, zwłaszcza jeśli chodzi u ustawienie własnych punktów przelotowych. Tutaj wszystko jest dużo prostsze i czytelne (i w telefonie i via komputer), do tego bezpłatna aktualizacja map, możliwość sparowania z telefonem - zestaw głośnomówiący. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany.

Paweł 2019-03-03 12:06:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam,nawigacja godna polecenia

Nawigacje polecił mi sprzedawca i nie kłamał mówiąc że nawigacja jest bardzo konkretna. Jazda z tą nawigacja to czysta przyjemność, prowadzi konkretnie do celu. Taką nawigacje mogę polecić każdemu kto szuka bardzo dobrej nawigacji. Polecam też sklep MEDIAEXPERT miła obsługa i potrafi dobrze polecić konkretny produkt. POLECAM

Joanna M. 2017-04-19 15:20:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

polecam

Rewelacja. Plusem jest dożywotnia aktualizacja map. Menu obsługuje się intuicyjnie. Polecam produkt ze względu również na dokładność map i szybkie łapanie sygnału gps.

Bożena 2017-02-12 14:38:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Wysoka klasa nawigacji

Bardzo szybkie szukanie GPS oraz tras,trafne ustawienia radarow mobilnych,wbudowany zestaw glosnomowiacy wspolpracujacy bezprzewodowo z telefonem

Marconis 2016-11-07 21:14:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Nawigacja sprawuje się bez zarzutów. Działa płynnie, mapa ładuję się bardzo szybko, łatwa w obsłudze. Wszystko to dopełnia jej elegancki wygląd.

Marzena 2017-02-24 16:51:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Świetna!!!!!!

Najlepsza nawigacja którą dotąd miałem. Nie boje się podróżować po całej europie! Ma świetne mapy i dobrego lektora.

Renata 2017-02-20 19:33:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Mega pozytyw

Polecam wszystkim . Nawigacja TOMTOM VIA 52 całkowicie sprawdzona. Działa perfekcyjnie. Na pewno mnie nie zawiedzie.

Adam B. 2017-04-23 16:20:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Navi ok działa bardzo dobrze brakuje tylko możliwości wyboru trasy ale i tak jest ok.

Józef W 2018-07-19 11:04:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo szybka i dokładna Navi, nie zawiesza się, nie gubi sygnału, naprawdę polecam.

Tadeusz Ł. 2017-05-13 12:33:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Ocena pozytywna

URZĄDZENIE OK. Właśnie takiego urządzenia szukałem. Dobra jakość za rozsądną cenę.

Lech M. 2017-03-29 20:00:59
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Nawigacja TOMTOM Via 52

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Nawigacja TOMTOM Via 52
Nawigacja GPS