Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

Przeznaczenie:

Dla sportowców

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 881997

Kod produktu: 881997

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

21900

21.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

21900

21.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Bezprzewodowa

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny




8 godzin bezprzewodowego odtwarzania dzięki akumulatorowi z funkcją szybkiego ładowania

Bezprzewodowa łączność Bluetooth® umożliwia strumieniowe przesyłanie wysokiej jakości muzyki bez obaw o przewody przeszkadzające w treningu. W 10 minut naładujesz słuchawki na godzinne działanie.




MagHook™

Bezpieczna konstrukcja haczyka usznego zapewnia maksymalną stabilność podczas treningu. Nieużywany haczyk magnetyczny umożliwia wygodne przechowywanie słuchawek. Załóż go na koszulę lub wokół torby.




Nie uwierają. Nigdy nie wypadają.

Dzięki technologii TwistLock™ i FlexSoft™ słuchawki są lekkie i ergonomiczne, zapewniając komfort i stabilność w trakcie dowolnego ćwiczenia.


Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe

Nie

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

10

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Tak

Złącze

Nie dotyczy

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Dla sportowców

Kolor

Czarny

Wyposażenie

3 pary wkładek dousznych S/M/L

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny
Opinie
5 / 5 28 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 28 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Świetny stosunek ceny do jakości!

Fantastyczna jakość dźwięku, która pozwala na odczuwać pełnię przyjemności ze słuchanych utworów. Nawet na najgłośniejszym poziomie odtwarzania zachowuje „ostrość” dźwięku przy absolutnym braku trzeszczenia które jest często problemem innych słuchawek tego typu. Dodatkowym atutem jest fakt, że słuchawki są bardzo solidnie i wygodnie przymocowane do ucha, tak, że praktycznie nie czuje się ich na sobie, dzięki czemu intensywność odbieranych wrażeń jest jeszcze większa. Jest to tym bardziej ważne, że słuchawki są rekomendowane dla sportowców i faktycznie nie przeszkadzają podczas aktywności fizycznej jak i nie muszę ich co chwila poprawiać niezależnie czy biegam na bieżni czy ćwiczę siłowo na maszynach lub sztandze. Włączyć/wyłączyć/zapauzować odtwarzanie mogę używając przycisku na prawej słuchawce, dzięki czemu nie muszę mieć telefonu cały czas w kieszeni, co jest naprawdę wygodnym rozwiązaniem dla osób aktywnych. Bateria działa długo i przede wszystkim czas zgodny z opisem producenta. Mimo wielokrotnego ładowania czas działania słuchawek nie zmniejsza się. Słuchawki informują o niskim poziomie baterii na ok. godzinę przed rozładowaniem dzięki czemu czuje się bezpiecznie i nie muszę się obawiać nagłego odcięcia od muzyki podczas drogi do pracy lub treningu. Całość wykonana bardzo schludnie i dokładnie co daje komfort posiadania naprawdę wartościowego sprzętu. Co do wyglądu, którego preferencje są sprawą indywidualną mogę jedynie stwierdzić, że kolor czarny świetnie pasuje do wszystkiego, co oszczędza mi zmartwień, że odznaczają się od reszty stroju. Biorąc pod uwagę wszystkie zalety, cena jest naprawdę niska, w związku z czym polecam wszystkim, z czystym sumieniem.

Przemysław 2019-03-10 14:02:21
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • Szybkie ładowanie i długa wytrzymałość

JBL Endurance sprint

Są to moje pierwsze bezprzewodowe słuchawki, lecz zdecydowanie jestem z nich zadowolony. Długo wytrzymują, są wodoodporne (można spokojnie biegać w deszczu) i przede wszystkim są łatwe w obsłudze. Mają też swoje minusy.. Np. moim zdaniem jak włożymy je maksymalnie do uszu to są ciutkę "za szczelne", że nie słyszymy nic co się dzieje dookoła, a podczas biegania jest to bardzo ważne. I jeszcze podczas podnoszenia ich trzeba uważać gdzie się dotyka, bo wystarczy przytrzymać 3 sekundy i następuję ich uruchomienie. Lecz poza tymi dwoma wadami, mają one z reguły same zalety i są przede wszystkim stosunkowo tanie co do ich jakości. Polecam! :)

Kamil 2019-06-09 12:48:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Jakość i wygląd produktu na wysokim poziomie. Długość działania zgodna z opisem, jak dla mnie idealne. Jakość dźwięku bardzo dobra, idealnie wyciszają od otoczenia. Wygodne i bardzo dobrze trzymają się w uszach, nie wypadają nawet przy intensywnych ćwiczeniach. Sparowanie z telefonem natychmiastowe, łączność na odległość do 10m. Co do regulacji głośności to kwestia wprawy, trzeba się przyzwyczaić. Ogólnie polecam, do ćwiczeń, bądź uniwersalnego użytkowania, idealne.

Mateusz 2019-05-25 18:50:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Dobra słuchawki sportowe do biegania

Bardzo praktyczne, jakość dźwięku ok. Sterowanie super - dotykowe, w czasie biegania żaden problem zatrzymać, zmienić głośność, przeskoczyć utwór. Jest to bajecznie wygodne, standardowy pilocik z przyciskami nie dorówna temu rozwiązaniu. W czasie biegania źle się szuka przycisków, a tu wystarczy palec przyłożyć do słuchawki. Są wodoodporne, więc nie trzeba się martwić w czasie deszczu. Leżą w uszach bardzo dobrze i wygodnie.

Andrzej M. 2018-12-29 15:45:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki JBL Endurance Sprint Czarny moim zdaniem genialne wykonanie, genialne odtwarzanie muzyki. Podczas słuchania nie słyszę nawet głośnego tira jadącego obok. Zwrócić uwagę można na włącznie ich i podgłaśnianie/ściszanie to jest po prostu mega jak to zrobili. Jeśli chodzi o mnie to słuchawki mega wszystko na plus polecam każdemu. Warte swojej ceny. Pozdrawiam.

Sebastian 2019-03-06 19:24:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajne słuchawki. Wygodne, bardzo dobra jakość dźwięku, głęboki bas, dobra bateria, bezproblemowe parowanie i solidne wykonanie. Na plus jeszcze wodoodporność. Jedynie do sterowania dotykowego trzeba się przyzwyczaić. Myślę, że za te pieniądze jedne z lepszych słuchawek sportowych.

Dawid P. 2018-11-09 16:54:33
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Szczerze polecam!

Długo wybierałam najlepsze i najładniejsze słuchawki i JBL Endurance jako jedyne spełniły moje wymagania! Do jazdy na rowerze, są niezastąpione - dają świetny dźwięk i nie przepuszczają dużo hałasu z zewnątrz. Nie ma się nad czym zastanawiać, lepszych nigdzie indziej nie znajdziecie!

Anna 2019-10-05 18:25:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Jakość
  • Wygoda
  • Cena
  • Wygląd
  • Dobre połączenie bt
  • Płacze się kabelek na szyi
  • Potrafią czasem wypaść przy intensywnym treningu

SPRINT

Wbrew opinii krążącej po internecie , nie zauważyłem problemu z panelem sterującym . Słuchawki grają wyśmienicie , zwłaszcza kiedy podrasujemy je troszkę w equalizerze . Wcześniej posiadałem airpods , i powiem wam tak , jakość dźwięku to niebo a ziemia .

Mateusz 2019-07-07 06:01:48
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Zaletą słuchawek jest na pewno ich niesamowity wygląd i doskonały dźwięk oraz nowoczesne technologie. Niestety komfort użytkowania z dotykowego sterowania jest czasem dość ciężki, szczególnie przy zmianie głośności. Mimo to polecam te słuchawki. :3

Kacper 2019-10-12 14:48:59
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 2 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • Wygląd
  • Jakość dźwięku

Zawiodłem się

Słuchawki bardzo fajne tylko jakość dźwięku niesamowicie mnie zawiodła, w tej cenie oczekiwałem zupełnie czegoś lepszego, tańsze słuchawki JBL grają znacznie lepiej od tych.

Kacper 2019-03-16 00:42:49
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

JBL Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

21900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

21900

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe JBL Endurance Sprint Czarny
Słuchawki douszne