Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Przeznaczenie:

Dla sportowców

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

96

Nie

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 888312

Kod produktu: 888312

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

cena online

16900

16.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

cena online

16900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny


JBL Pure Bass Sound

Od ponad 70 lat JBL opracowuje precyzyjne, imponujące brzmienie, które można znaleźć w dużych obiektach na całym świecie. Te słuchawki odtwarzają ten sam dźwięk, wybijając bas, który jest jednocześnie głęboki i mocny.



6-godzinna żywotność baterii / ładuje się w ciągu 2 godzin

Ładowanie wbudowanego akumulatora poprzez port Micro USB zapewnia 6 godzin odtwarzania, a szybkie ładowanie zajmuje zaledwie 2 godziny.


Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

16.2

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

8.6

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

Nie dotyczy

Funkcje

Nie
Bluetooth
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Technologia PureBass

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
96

Impedancja [Ω]

16

Parametry

Przeznaczenie

Dla sportowców

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel do ładowania, 3 pary nakładek silikonowych S/M/L

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny
Opinie
5 / 5 49 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 49 opinii
47 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super

Polecam te słuchawki, super dźwięk i wygląd.

Anna 2019-07-15 19:22:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Jest ok!

Dobry stosunek jakość / cena, muszę solidnie wetknąć w ucho aby uzyskać basy... poza tym wrażenia pozytywne. Używałem lepszych, lecz cena była 6 x wyższa i kabelka nie było, dlatego się jedno zgubiło;).

Piotr 2019-07-10 12:21:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Bardzo dobra jakość dźwięku do ceny, lekkie, łatwa obsługa. Minus za długi przewód.

Krzysztof 2019-07-09 20:17:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Wszystko super, kabel trochę długi ale tak to oki.

Kinga 2019-07-09 00:29:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki Bluetooth JBLT160 BT to wysokiej klasy słuchawki dokanałowe znanej marki. Używam ich osobiście, ale korzysta z nich także mój 10-cio letni syn i obaj mamy takie samo zdanie na ich temat - wysoki komfort użytkowania słuchawek, który wynika m.in. z tego, iż są lekkie i dobrze trzymają się w uchu. Mają też wymienne nakładki silikonowe, dzięki czemu idealnie dopasowują się do ucha i zapewniając tym samym odpowiednią jakość dźwięku oraz tłumienie dźwięków z zewnątrz. Mają wysoką jakość dźwięku z bogatym i wyraźnym basem, co zapewnia Technologia Pure Bass. Wszystkie dźwięki brzmią wyraźnie i czysto. Wyróżnia je także szybkie połączenie bluetooth i dość duży zasięg oraz długi czas pracy bez ładowania. Super sprawdzają się także podczas rozmów telefonicznych. Z całą pewnością można stwierdzić, iż słuchawki bluetooth JBLT160 łączą pokolenia i zapewniają niesamowite doznania dźwiękowe.

Arkadiusz 2019-06-28 23:22:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo polecam

Genialna jakość dźwięku, bardzo wygodne, wygłuszają odgłosy z zewnątrz, długi czas na jednym ładowaniu.

Ewelina 2019-06-28 12:07:01
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Badziew

Nie działają po miesiącu użytkowania.

Edek 2019-06-27 09:08:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywnie zaskoczona

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT nie były moim pierwszym wyborem, ani drugim czy trzecim. Kupiłam je przez pomyłkę. Tak, przez pomyłkę, trzymając w sklepie w dłoni innego modelu JBL po powrocie do domu okazało się, że wcale nimi nie są. Być może przez moją nieuwagę, a może zrządzeniem losu, trafił do mnie całkiem inny model niż planowałam. O modelu tym zbyt dużo w polskojęzycznym internecie nie było, nie wiedziałam czy są dobre czy złe. Długo zastanawiałam się czy nie pojechać do sklepu i ich nie wymienić, ale nie zdecydowałam się na to. Na angielskich witrynach dotarłam do informacji, że są one następcami wybranego przeze mnie modelu. Nie mniej T160BT są do nich podobne, różnią się chyba tylko baterią. Pomimo, że zbyt długo nie użytkuję, osobiście nie miałam lepszych. Uwielbiam słuchawki bezprzewodowe, więc mogę stwierdzić, że mam porównanie, ale zasięg ich jest stosunkowo duży, dobrze wybrzmiewają basy i słuchanie rocka, mojego ulubionego gatunku muzyki, to czysta rozkosz. Polecam te słuchawki i zalecam być bardziej uważnym podczas zakupów niż ja.

Małgorzata 2019-06-25 01:29:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam słuchawki dokanałowe JBL T160BT! Wysoka jakość dźwięku i komfort użytkowania za dobrą cenę.

Katarzyna 2019-06-24 10:41:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Świetne słuchawki, bardzo dobra jakość dźwięku i wykonanie.

Jacek 2019-06-19 21:34:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Mega Polecam

Rewelacyjne, wygodne, efektywne, po prostu super :).

Agata 2019-06-19 21:08:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Spełnione oczekiwania

Słuchawki spełniły wszystkie oczekiwania i rozwiały wszystkie obawy. Grają super, w przeciwieństwie do innych bezprzewodowych same słuchawki nie są duże i toporne tylko fajne, zwykłej wielkości. Bateria trzyma podobnie jak telefon przy słuchaniu przez osiem godzin w pracy. Kabel fajnie płaski, więc się nie pląta. Nawet kabel USB zrobiony porządnie. Może troszkę za długi kabel, ale jestem mała, tak że kwestia osoby. Polecam bardzo słuchawki dla każdego, do użytku codziennego.

Małgorzata 2019-06-13 07:46:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny do biegania bardzo fajnie się sprawdziły.

Barbara 2019-06-07 22:43:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam, ok

Sluchawki są dobre, jakość dobra, dobrze się słucha. Jestem zadowolony.

Marcel 2019-06-05 23:19:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo ładnie grające słuchawki.

Wojciech 2019-06-02 15:47:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Jak szuka ktoś jakiś tanich słuchawek bezprzewodowych to te jak najbardziej.

Michał 2019-05-30 20:56:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna polecam OK

Produkt super polecam.

Piotr 2019-05-11 18:02:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

SUPER

Słuchawki JBL T160BT są bardzo fajne, wygodne z bardzo dobrą jakością dźwięku oraz super mikrofonem co podczas prowadzenia rozmów jest bardzo istotne. Polecam ten produkt.

Mariusz 2019-05-11 11:19:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM

SŁUCHAWKI GRAJĄ BARDZO DOBRZE, KOLEGA Z PREZENTU BARDZO ZADOWOLONY.

Monika 2019-05-11 09:28:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam produkt, można mieć z tyłu szyi i z przodu nic nie przeszkadza.

Katarzyna 2019-05-07 16:36:41
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1297 - W zestawie taniej nawet do 70%

W zestawie taniej nawet do 70%!

Dodaj do koszyka minimum 2 różne promocyjne produkty. Użyj właściwego kodu rabatowego, odpowiedni rabat zostanie naliczony na najtańszy produkt. Dokończ zakup i ciesz się niższą ceną!

Sprawdź>>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

JBL Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

16900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

16900

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe JBL T160BT Czarny
Słuchawki douszne