JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV SŁUCHAWKI Słuchawki douszne THOMSON Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

92

Nie

Kolor:

Niebieski

Kod produktu: 839667

Kod produktu: 839667

Dostępne warianty:

Kolor: Niebieski
Niebieski

Niebieski

Biały

Biały

Czarny

Czarny

Fioletowy

Fioletowy

Miedziany

Miedziany

Złoty

Złoty

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

cena online

2799

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

cena online

2799

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Dokanałowe

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

Dokanałowe słuchawki z funkcją odbierania/kończenia połączenia i sterowaniem odtwarzaniem muzyki. Wkładki silikonowe w rozmiarach S, M i L pozwalają dopasować słuchawki do ucha.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Długość kabla [m]

1.2

Techniczne

Średnica membrany [mm]

10

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Brak

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
92

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Niebieski

Wyposażenie

Silikonowe nakładki

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

THOMSON

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski
Opinie
5 / 5 132 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 132 opinii
128 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Dobra jakość, w niskiej cenie, polecam.

Katarzyna 2019-07-20 14:38:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Bardzo fajne

Słuchawki świetnie grają,dobry bas,mogły by być z trochę z lepszego materiału i mieć przyciski do pogłaśniania ale złe nie są złe za taką cenne.

Marta 2019-07-08 20:43:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam. Słuchawki są bardzo dobrej jakości.

Sylwia 2019-06-21 19:28:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Strasznie Polecam

Wygląd i kolor bardzo mi się podobają, długość wystarczająca do kieszeni, jakość niesamowita. Ogółem cieszę się z produktu, bardzo przydał się podczas jazdy autobusem do Gdańska.

Antoni 2019-05-21 18:14:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki godne polecenia, mój syn jest z nich bardzo zadowolony, polecam, naprawdę towar warty zakupu.

MAGDALENA 2019-03-05 21:00:05
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Bardzo dobre słuchawki.

Paweł 2019-02-12 12:11:45
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Pod względem wizualnym bardzo dobrze się prezentują. Duży wolumen brzmienia. Basy są odpowiednio wyeksponowane, a góra przejrzysta jak na koszt tych słuchawek.

Kamil 2019-02-03 16:03:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Jest ok

Kupione dla córki do tabletu. Zadowolona bardziej niż z nausznych słuchawek.

Adrian 2019-01-27 22:52:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam słuchawki

Polecam, ponieważ jedyne słuchawki do których tak się przywiązałam i polubiłam nie przemakają, nie charczą, no i super.

Ewa 2019-01-19 12:03:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Muzyka

Bardzo wygodne słuchawki, miły dźwięk dla uszu z nich wychodzi.

Damian W 2018-12-20 19:53:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo dobry sprzęt

Słuchawki sprawują się w 100% tak, jak powinny.

Tomasz K. 2018-12-15 18:23:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Super dźwięk mają.

Sara R 2018-11-30 19:38:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Genialne słuchawki

Słuchawki THOMSON EAR3005TQ mają świetny kolor. Bardzo dobrze słychać dźwięk. Użytkuje się równie miło. Wygląd jest przyjemny a kształt idealnie dopasowany do uszu.

Izabela 2018-11-14 18:42:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Brzmienie jest niewiarygodne! Idealnie oddają ton każdego rodzaju muzyki. Posiadają długi kabel, który pozwala włożyć telefon do kieszeni. Cena produktu jest w sam raz. Podsumowując jestem mile zaskoczona.

Izabela P 2018-11-10 23:46:57
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

SUPER

Słuchawki super wyglądają, mają ładny kolor. Dobrze mi się sprawują.

Dawid S 2018-10-04 17:15:24
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

POZYTYWNE, POLECAM ...

Bardzo dobre słuchawki, polecam.

EWA K M 2018-09-02 18:37:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki spełniają swoją rolę, są dobrej jakości i są w moim ulubionym kolorze, więc ta cecha polepsza moje spojrzenie na ich wygląd, wygodne, jakość dźwięku również mi odpowiada, jestem zadowolona z zakupu.

Monika P 2018-08-18 11:08:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki w pełni spełniają swoją funkcję, idealny dźwięk.

Klient Media Expert 2018-08-01 11:39:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam serdecznie

Jestem zadowolona z zakupu tych słuchawek. Idealny stosunek jakość/cena. Polecam gorąco.

Ania S 2018-07-25 11:27:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam w 100%.

Agata R 2018-07-01 16:30:13
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

2799

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005TQ Niebieski
Słuchawki douszne