JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV SŁUCHAWKI Słuchawki douszne THOMSON Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

92

Nie

Kolor:

Biały

Kod produktu: 839666

Kod produktu: 839666

Dostępne warianty:

Kolor: Biały
Biały

Biały

Czarny

Czarny

Fioletowy

Fioletowy

Miedziany

Miedziany

Niebieski

Niebieski

Złoty

Złoty

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

cena online

2799

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

cena online

2799

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

Słuchawki dokanałowe o pasmie przenoszenia 20 Hz - 20 kHz. Posiadają funkcję zdalnego sterowania muzyką (pauza / odtwarzanie / przewijanie do przodu / do tyłu).

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Długość kabla [m]

1.2

Techniczne

Średnica membrany [mm]

10

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Brak

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
92

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Biały

Wyposażenie

3 pary nakładek silikonowych S/M/L

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

THOMSON

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały
Opinie
5 / 5 129 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 129 opinii
124 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super jakość i cena!

Świetnie trzymają się na uszach, nie spadają podczas ruchu, a jakość dźwięku jest super. Polecam!

Agata 2019-06-21 21:54:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki proste w użytkowaniu. Działanie bez zarzutu.

Czesława 2019-05-13 19:12:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Jakość wykonania ok, dźwięk super.

Marek 2019-05-01 21:45:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki godne polecenia.

Bardzo dobra jakość dźwięku, przydatny klips do przymocowania przewodu słuchawkowego. Stosunek ceny do jakości bardzo dobry.

Piotr 2019-03-27 16:13:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super słuchawki

Słuchawki spełniają swoją rolę. Super słuchawki.

Kinga 2019-03-08 11:54:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Moim zdaniem słuchawki zakupione w MediaExpert są bardzo pożyteczne i wydają bardzo wyraźne i głośne dźwięki, polecam.

Izabela P 2018-12-24 20:51:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywne

Dobrze się słucha przez nie

Gabriela 2018-12-22 17:06:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki bardzo wygodne. Nie wyróżniają się wyglądem i gwarantują bardzo przyjemne odczucia ze słuchania muzyki.

Emil P. 2018-12-15 18:15:50
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Bardzo dobry produkt.

Zakupione, aby słuchać audiobooków. Bardzo dobry produkt.

Klient Media Expert 2018-12-08 17:43:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Sprawdzają się. Nie zacinają podczas odtwarzania. Jestem zadowolona z zakupu tego produktu.

Aleksandra D. 2018-12-08 01:21:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, jak najbardziej polecam

Bardzo dobry produkt, słuchawki działają bez żadnego zarzutu, głośność jak najbardziej okej.

Marlena G 2018-12-07 23:28:51
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajne słuchawki.

Przemysław K 2018-11-24 21:58:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Dobra cena. Są ok.

Dorota W. 2018-11-11 10:30:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki bardzo dobrze się sprawują przy dłuższym jak słuchaniu muzyki, w drodze do szkoły/pracy czy w komunikacji miejskiej są idealne.

Kacper T 2018-11-08 22:17:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Są ok

Słuchawki w dobrej cenie i nieźle grają.

Marcin R 2018-10-19 15:50:50
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam Słuchawki THOMSON EAR3005W, bardzo fajnie grają.

Agnieszka N 2018-09-25 21:51:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajne słuchawki.

Karolina K 2018-09-25 13:59:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Jest ok

Ciągle gubię słuchawki i nie opłaca mi się inwestować w droższe, dlatego kupiłam te. Nie oczekiwałam więcej niż brak szumów i w tym aspekcie jestem bardzo zadowolona, bo dźwięk jest czysty, a same słuchawki bardzo wygodne w noszeniu.

Maryla M 2018-08-27 16:51:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo wytrzymałe

Jako profesjonalna już niszczycielka słuchawek ;) Stwierdzam że są one bardzo wytrzymałe. Fajnie że mają zapas gumek w 3 rozmiarach więc można dopasować do małych uszek jak i dużych ucholi :)

Agnieszka 2018-08-22 15:58:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Dobrej jakości słuchawki.

Maria C 2018-08-07 21:02:15
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

2799

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe THOMSON EAR3005W Biały
Słuchawki douszne