Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

Przeznaczenie:

Uniwersalne,

Do iPod/iPhone/iPad,

Do telefonów

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

95

Nie

Kolor:

Niebieski

Kod produktu: 890180

Kod produktu: 890180

Dostępne warianty:

Kolor: Niebieski
Niebieski

Niebieski

Biały

Biały

Czarny

Czarny

Różowy

Różowy

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

17999

18.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

17999

18.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

Wykonanie i Dźwięk Wysokiej Jakości

Bezprzewodowe słuchawki JBL Tune 500BT charakteryzują się legendarną jakością brzmienia sygnowaną rzez firmę JBL, pojemną baterią, która pozwala na pracę urządzenia nawet do 16 godzin, oraz wbudowanym mikrofonem. Zastosowane miękkie poduszki sprawiają, że długotrwałe słuchanie nie powoduje dyskomfortu, a składana konstrukcja pozwala na łatwe przenoszenie słuchawek, które zajmują bardzo mało miejsca.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski - Ogólny Wygląd

Bez Zbędnych Przewodów

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 500BT ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski - Bluetooth

Legendarna Jakość Brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 500BT przetworniki o średnicy 32 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski - Brzmienie

Zestaw Głośnomówiący

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 500BT pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski - Zestaw Głośnomówiący

Długi Czas Pracy

Wbudowany akumulator pozwala słuchawkom JBL Tune 500BT bez przerwy nawet do 16 godzin po pełnym naładowaniu. Cykl ładowania wynosi tylko 2 godziny, więc urządzenie błyskawicznie jest gotowe do dalszego działania. Funkcja szybkiego ładowania daje dodatkową godzinę słuchania muzyki po zaledwie 5 minutach ładowania.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski - Bateria

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

155

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

32

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

USB

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń, Technologia PureBass

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

95

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne, Do iPod/iPhone/iPad, Do telefonów

Kolor

Niebieski

Wyposażenie

Kabel do ładowania

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski
Opinie
5 / 5 50 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 50 opinii
49 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Moja opinia jest pozytywna!

Wyrażam swoją pozytywną opinię na temat tych oto słuchawek. Najlepsze słuchawki jakie kiedykolwiek miałam! Nigdy nie zamienię ich na żadne inne. Doskonale do codziennego użytku przy codziennych czynnościach takich jak sprzątania. Oraz świetne do zadań specjalnych takich jak trening na siłowni czy spacer. Nieziemski design, czadowy wygląd i świetne solidne wykonanie to tylko kilka z zalet tych słuchawek! Do tego słuchawki się składają, więc bez problemu każda kobieta zmieści je w torebce, a każdy mężczyzna może je schować w samochodowym schowku! Ja wybrałam kolor niebieski, ale dla osób które wolą bardziej klasyczne są też czarne oraz białe.... Kolejnym autem JBL TUNE 500BT. jest bateria! Trzyma ona przy pełnym naładowaniu aż 16 godzin, a tylko 5 minut ładowana wystarcza na całą godzinę słuchania muzyki!!! Uwielbiam te słuchawki!!!!

Maja 2019-01-27 20:44:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM!

Słuchawki JBL TUNE 500BT to bardzo zgrabne bezprzewodowe urządzenie do słuchania muzyki. Lekki sprzęt przy długotrwałym użytkowaniu nie męczy uszu. Bas jest wyraźny jednak nie zagłusza wysokich tonów dzięki temu sprawdzają się zarówno do muzyki tanecznej jak i bardziej nastrojowej. Bardzo dobrze przylegają do głowy dzięki temu mam pewność, że podczas przemieszczania się nie zsuną się i nie muszę o to się w ogóle martwić. Obrotowe nauszniki pozwalają swobodnie trzymać na karku słuchawki. Przyciski funkcyjne są wyraźne i łatwo można regulować głośność jak i playlistę.
Kolor niebieski dobrze współgra z otoczeniem. W zestawie kabel USB do ładowania słuchawek JLB TUNE 500BT które gorąco polecam.

Bogusław 2019-03-31 14:51:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Marzenie można odhaczyć :D

Szukałem od dłuższego czasu dobrych słuchawek bezprzewodowych, bo kabel pomimo że jest tańszy irytuje. ,Śmiało można nazwać moim marzeniem z tego względu że Muzyka jest dla mnie bardzo ważna, nie wyobrażam sobie życia bez niej :P. Trzeba cieszyć się z małych rzeczy. Jeżeli jedziesz w podróży to kabel jest spoko, bo się zbytnio nie ruszasz. Ja akurat dużo się ruszam. Biegam, treningi, w pracy :D. Od razu czuje się taką swobodę. Nie ogranicza Cię kabel. Jakość dźwięku jest bardzo dobra, precyzyjny bassik podkreśla te super słuchawki :D. Po prostu klasa sama w sobie.

Przemysław 2019-04-21 19:04:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo świetnie grające słuchawki za niską cenę

Za niewielką cenę kupiłem świetnie grające słuchawki ale to nie tylko cena skusiła mnie do tego zakupu lecz pracownicy, którzy mają doświadczenie ze sprzętem i nie tylko pokazują zalety produktu lecz nawet wady. Słuchawki świetnie brzmią, mają fajny, wyrazisty bass. Może w nich uprawiać sport i inne aktywności fizyczne a przede wszystkim nasze uszy się nie pocą. Słuchawki mogą się połączyć z każdym telefonem. Polecam te słuchawki.

Bartłomiej K. 2018-12-28 14:32:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Po raz kolejny zaufałem firmie JBL I jestem mega zadowolony z zakupu biorąc pod uwagę cenę oraz jakoś wykonania. Słuchawki naprawdę zdają egzamin na długich oraz intensywnych treningach. Główny ich atut to, że są, lekkie, a co najważniejsze to naprawdę mają, bardzo dobre brzmienie. Polecam!!!

Szymon 2019-11-06 19:54:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki warte zakupu

Słuchawki zakupiłem z pewną obawą, czy będą dobrze grały, ale po rozpakowaniu byłem w szoku... słuchawki grają rewelacyjnie, dźwięk czysty, funkcja bezprzewodowa działa kapitalnie, do tego ten bass, słychać go bardzo dobrze. Polecam te słuchawki cena/jakość 10/10 punktów.

Kamila 2019-02-10 09:44:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Gorąco polecam

Polecam każdemu, kto szuka słuchawek bezprzewodowych, ponieważ są bardzo dobrej jakości, mają czysty dźwięk, mocny bass, połączenie nie urywa się po opuszczeniu pomieszczenia oraz nadają się świetnie na siłownię, jak i do codziennego użytku.

Kacper 2019-02-10 13:44:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie polecam, ponieważ

Stosunek ceny do jakości zdecydowanie wychodzi na plus. Słuchawki bardzo dobrze tłumią odgłosy z zewnątrz, mają rewelacyjny bas a brak kabla daje nieograniczone możliwości słuchania muzyki w każdym zakątku ziemi. Córka zachwycona.

Anna 2019-05-04 22:59:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Jak na razie pozytywnie ale...

Pomimo małej, w mojej opinii, głowy - słuchawki lekko uciskają uszy. Mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia bądź słuchawki się "wyrobią". Poza tym jak najbardziej polecam, sprzęt adekwatny do ceny.

Maja 2019-03-21 13:53:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam, za super cenę wykonanie i dźwięk

Rewelacyjne słuchawki za przystępną cenę. Dobrze przylegają do uszu (czy dziecka czy też osoby dorosłej), długo wytrzymują bez ładowania, super dźwięk, do wyboru kolory, fajne wykonanie. Polecam w 100%.

Beata 2019-04-07 11:25:39
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

JBL Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

17999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

17999

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Niebieski
Słuchawki nauszne