Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy

Przeznaczenie:

Uniwersalne,

Do iPod/iPhone/iPad,

Do telefonów

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

95

Nie

Kolor:

Różowy

Kod produktu: 890182

Kod produktu: 890182

Dostępne warianty:

Kolor: Różowy
Różowy

Różowy

Biały

Biały

Czarny

Czarny

Niebieski

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy

18999

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy

Wykonanie i Dźwięk Wysokiej Jakości

Bezprzewodowe słuchawki JBL Tune 500BT charakteryzują się legendarną jakością brzmienia sygnowaną rzez firmę JBL, pojemną baterią, która pozwala na pracę urządzenia nawet do 16 godzin, oraz wbudowanym mikrofonem. Zastosowane miękkie poduszki sprawiają, że długotrwałe słuchanie nie powoduje dyskomfortu, a składana konstrukcja pozwala na łatwe przenoszenie słuchawek, które zajmują bardzo mało miejsca.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Ogólny Wygląd

Bez Zbędnych Przewodów

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 500BT ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Bluetooth

Legendarna Jakość Brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 500BT przetworniki o średnicy 32 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Brzmienie

Zestaw Głośnomówiący

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 500BT pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Zestaw Głośnomówiący

Długi Czas Pracy

Wbudowany akumulator pozwala słuchawkom JBL Tune 500BT bez przerwy nawet do 16 godzin po pełnym naładowaniu. Cykl ładowania wynosi tylko 2 godziny, więc urządzenie błyskawicznie jest gotowe do dalszego działania. Funkcja szybkiego ładowania daje dodatkową godzinę słuchania muzyki po zaledwie 5 minutach ładowania.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Bateria

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

155

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

32

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

USB

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń, Technologia PureBass

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

95

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne, Do iPod/iPhone/iPad, Do telefonów

Kolor

Różowy

Wyposażenie

Kabel do ładowania

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
Opinie
5 / 5 9 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 9 opinii
9 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Niesamowity dźwięk, świetne wykonanie

Słuchawki te przeskakują pułap cenowy o 2 klasy. Od razu po założeniu zestawu na uszy, dało się odczuć świetne przyleganie i tłumienie dźwięków otoczenia. Bluetooth pomaga w mobilności użytkowania, a bateria posiada długą żywotność. Do tego różowy kolor jest charakterystyczny ale delikatny i przez to bardzo ładny. Wykonanie słuchawek bez najmniejszych zarzutów. Na koniec najważniejsze: jakość dźwięku powalająca. Serdecznie polecam. Żaden inny zakup nie sprawił mi tylu dobrych wrażeń.

Michał 2019-10-08 13:42:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo polecam

Moim zdaniem słuchawki mają bardzo dobry bass, świetnie wygłuszają otoczenie i fajnie leżą na głowie, jakościowo są bardzo przyjemne, nie gniotą, wydają płynny dźwięk (nie charczą),kolor jest bardzo ładny intensywny nie ma żadnych odprysków. Polecam.

Klaudia 2019-11-13 21:01:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Opinia pozytywna

Słuchawki bardzo dobrej jakości, czysty dźwięk, bateria długo wytrzymuje, poza kwestiami technicznymi które są bez zarzutu, dodatkowo na plus sam wygląd i możliwość ich złożenia. Osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam.

Sandra 2019-11-13 13:33:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM

Słuchawki są bardzo wygodne w użytku, lekkie, dobrze leżą na głowie, gąbki są miękkie i wygodne. Dźwięk jest jak najbardziej zadowalający oraz bardzo dobrze się prezentują. Same plusy zero minusów. Odpowiedni stosunek jakości do ceny.

Klaudia 2019-11-28 10:26:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Świetna głośność.
  • Bardzo korzystna cena.
  • Ładny dizajn.
  • Długie trzymanie baterii
  • nie znalazłam żadnej wady

Świetny produkt.

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tych słuchawek. Mają doskonałą głośność, świetny dizajn. Bardzo długo trzymają baterie i są w dobrej cenie.

Ema984 2019-04-04 19:55:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki pięknie wykonane. Super dźwięk, plusem jest to że są bezprzewodowe, nie trzeba chodzić z plączącym się kablem.

Wojciech 2019-11-11 20:18:37
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki bardzo komfortowe, efekty słuchania rewelacyjne, wygląd wizualny robi wrażenie! Bardzo polecam!

Martyna 2019-10-05 00:14:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam, ok

Świetnie wyglądają, jeszcze lepiej brzmią! Wszystko na plus!

Katarzyna 2019-10-13 16:24:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Są mega głośne.

Barbara 2019-10-19 18:03:40
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
Słuchawki nauszne