Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 874880

Kod produktu: 874880

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Czarno-turkusowy

Czarno-turkusowy

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny

cena z kodem rabatowym

17499

cena bez kodu : 208.47

20.85 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny

cena z kodem rabatowym

17499

cena bez kodu : 208.47

20.85 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Szybkie

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny

Swoboda bez kabli

Szybkie parowanie za pomocą bezprzewodowej technologii zapewni niezawodną i czystą reprodukcję dźwięku z dowolnego urządzenia posiadającego funkcję Bluetooth. Korzystaj z zalet połączenia wireless podczas codziennych aktywności oraz uczucia swobody podczas słuchania muzyki aż 10 m od Twojego telefonu komórkowego czy notebooka. Koniec z wyrwanymi z telefonu konektorami albo łamiącymi się kablami.
   


Intuicyjna obsługa a wydajna bateria


Przyciski obsługi zostały wkomponowane bezpośredni w prawym nauszniku. Zmiana utworu, głośności czy odbieranie przychodzącego połączenia jest możliwa poprzez wciśnięcie jednego przycisku. Dzięki temu możesz się płynnie przełączać między odtwarzaniem muzyki a rozmową telefoniczną i odwrotnie - i to bez telefonu komórkowego w ręce. Jedno naładowanie baterii wystarczy słuchawkom Blaze B-1 nawet na 8 godzin grania albo na 180 godzin w trybie standby. Oprócz tego możesz je wykorzystywać również tradycyjnie z wykorzystaniem przewodu, ponieważ możesz je podłączyć za pomocą kabla audio do urządzenia, które nie obsługuje technologii Bluetooth, a tym samym oszczędzić zużycie ich baterii.
   


Funkcjonalność i styl

Blaze B-1 to wytrzymałe słuchawki o nowoczesnym dizajnie, które zachwycą Cię swoją stylową kombinacją matowej czerni z energetyzującym turkusem. Giętki element zapasowy z dającą się ustawić wielkością wraz z miękkimi nausznikami przystosują się do każdego kształtu głowy, a tym samym umożliwią komfortowe, nawet długotrwałe wykorzystywanie. Słuchawki dają się praktycznie złożyć, więc w plecaku nie zabiorą Ci prawie żadnego miejsca. Obrotowe nauszniki oceni nawet niejeden DJ. Kolory nauszników można zmieniać, w związku z czym będziesz mógł odróżnić swoje słuchawki od słuchawek swoich znajomych.
   

Dźwiękowa nirwana


Blaze B-1 oferują wyrazisty, ale przy tym bardzo wyważony dźwięk, który zadba o jakość odtwarzania najróżniejszych gatunków muzycznych w całym jego zakresie dynamicznym, od klarownej góry, prze czytelny środek, aż po głęboki bas. Efekt dźwiękowy docenią zarówno filmowi zapaleńcy, jak i entuzjaści gier komputerowych.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Waga [g]

120

Techniczne

Średnica membrany [mm]

40

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie

Bluetooth

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń, Zasięg: 10 m

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Etui, Kabel audio, Kabel microUSB, Naklejki

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LAMAX

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny
Opinie
5 / 5 31 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 31 opinii
31 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polubiłem je

Nie sądziłem na początku, że je polubię (dostałem na prezent). Jakoś wydały mi się za małe a wcześniej zawsze używałem słuchawek całkowicie zakrywających ucho. Okazało się, że wcale nie są za małe a rozmiar nie przeszkadza. Są dobre i dobrze się w nich słucha i nawet otoczenia tak nie słychać. Przekonałem się do nich. :)

Tomasz 2019-04-08 17:26:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Oki

Jedyna trudność jaką miałem to spamiętanie, jaki przycisk co robi plus przy dużych palcach przez jakiś czas miałem problem z rozpoznaniem który jest który. Bateria jest naprawdę ok. Nie czuć żeby słuchawki padały jakoś często.

Emed 2019-06-05 13:11:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Oby działały, tak jak teraz cały czas

Jestem z nimi od miesiąca. Dość często są na mojej głowie, więc raczej są już wygrzane. Mam nadzieje, że zostaną jakie są. Że bateria nie będzie siadała, i że dźwięk będzie ciągle taki czysty. Szumów nie słychać.

Sylwia 2019-03-20 19:02:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Dobre są te słuchawki

Słuchawki do muzyki, rozmowa też, ale to już nie tak fajnie jak z muzyką. Słuchawki faktycznie jak przylepione głowy, raz mi się tylko zsunęły jak byłem spocony i się nachylałem. Bateria starcza na długo.

Merdek 2019-03-07 18:05:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Mega :)

Moje pierwsze słuchawki bezprzewodowe i na pewno nie ostatnie, bo to mega wygoda. Ogólnie to jestem zadowolony, ale szkoda, że jakoś z karty nie można odtwarzać albo sobie nagrać na nie, to byłoby spoko.

Mirek 2019-01-18 17:05:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • zasięg

cieszę się że je wziąłem

Z parowaniem nie miałem nigdy problemu, po mieszkaniu również mogę się poruszać bez większego problemu z zasięgiem. Udało się sparować nawet z komputerem, więc tym bardziej się cieszę z tych słuchawek.

FreshAle 2019-11-05 18:43:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Spoko

Proste w ogarnięciu i grają spoko, chociaż sybiliany w nich wychodzą, ale to dość normalne dla słuchawek poniżej jeszcze wyższej kwoty, do biegania, czy do lapka w 100% się sprawdzają.

Marek 2018-08-07 21:53:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

W podróży są super bo zmieszczą się do kieszeni albo można je zostawić na szyi. Połączenie nawiązują szybko i bez problemów. Polecam tym, którzy dużo jeżdżą komunikacją.

Romek 2019-01-28 16:21:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo spoko

Słuchawki wygodne, ale nie do końca wyciszają, chociaż to problemem nie jest, bo jak się włączy muzykę, to nic nie słychać. Obsługa prosta, przyciski łatwo namacalne.

Dawid P 2019-04-16 21:45:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Duży pozytyw

Słuchawki nie graja płasko, ale też nie jest to w drugą stronę. Scena dość wąska, ale przy słuchawkach BT to i tak dobre osiągnięcie, szczególnie, że nie syczą.

Sarj 2019-03-05 19:46:57
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Nocne Przeceny! 10.12.2019 (kod rabatowy: NOCNA)

Nocne Przeceny!

Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym!

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

17499

cena bez kodu: 208.47

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne LAMAX Blaze B-1 Czarny
Słuchawki nauszne