Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

10

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

24000

98

Nie

Kolor:

Czerwono-czarny

Kod produktu: 786365

Kod produktu: 786365

Dostępne warianty:

Kolor: Czerwono-czarny
Czerwono-czarny

Czerwono-czarny

Biały

Biały

Czarny

Czarny

Niebieski

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Dostawa 2-5 dni

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

11724

11.72 zł x 11 rat RRSO

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

11724

11.72 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa 2-5 dni

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Niewielkie

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

Przecyzyjny dźwięk z przetworników dynamicznych z magnesami neodymowymi

Lekkie, dynamiczne przetworniki akustyczne 30 mm w połączeniu z membraną o wysokiej czułości umożliwiają uzyskanie głośniejszego, ale nadal klarownego i precyzyjnego dźwięku — bez dodatkowego wzmacniacza.
   
Obrotowa i składana konstrukcja ułatwia podróżowanie

Te słuchawki możesz zabrać wszędzie. Obrotowe nauszniki pozwalają na zmniejszenie ilości zajmowanego miejsca, co ułatwia przechowywanie i transportowanie. Po złożeniu nauszników na płasko słuchawki z łatwością zmieszczą się w walizce lub torbie.
   
Szerokie pasmo przenoszenia: czyste basy i tony wysokie

Szerokie pasmo przenoszenia — od 10 Hz do 24 kHz — gwarantuje głęboki bas, bogaty środek pasma i fantastyczne tony wysokie. Teraz usłyszysz każdy szczegół słuchanej muzyki.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

1.2

Waga [g]

125

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne, Kopułkowe

Średnica membrany [mm]

30

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie

Nie

Nie

Nie

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Brak

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

10

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

24000

98

Impedancja [Ω]

24

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czerwono-czarny

Wyposażenie

Brak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony
Opinie
5 / 5 128 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 128 opinii
125 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Bardzo fajne słuchawki w przystępnej cenie

Audiofilem nie jestem, ale słuchawki muszą być wygodne (bo spędzam w nich stanowczo za dużo czas) i brzmieć wystarczająco dobrze, aby to zbyt długie siedzenie nie było męczarnią. I spełniają w zupełności oba te warunki. Do tego składają się do rozmiaru pozwalającego na bezproblemowy transport. Brakuje trochę regulacji głośności na kablu, ale nie można mieć wszystkiego.

Piotr Ł 2017-12-15 21:35:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Dobra cena, dobra jakość

Co do samych słuchawek spełniają potrzeby użytkownika. Są wytrzymałe i idealnie nadają się na długie spacery lub wyjazdy. Obniżam punty za brak możliwości obracania membran o dziewięćdziesiąt stopni, co utrudnia noszeni ich na szyi. Cena jest całkowicie uczciwa, co do jakości nie mam zarzutów. Dostałem to za co zapłaciłem, a więc dziękuję!

Konrad N 2018-06-29 17:20:43
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

polecam

Słuchawki adekwatne do ich ceny. Dobra jakość dźwięku, częściowo zagłuszają dźwięki z otoczenia. Nauszniki się nie ruszają dookoła swojej osi, przez co myślałam, że będą niewygodne. Jednakże myliłam się, gdyż nie sprawiają mi jakiegoś dyskomfortu. Kolor i wygląd również bardzo mi się podobają.

Natalia 2017-01-25 13:56:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki

Słuchawki są bardzo wygodne i nie uwierają. Kolor jest wspaniały, taki wiśniowy z czarnymi dodatkami wygląda bardzo dobrze kiedy wychodzi się z nimi na spacer czy w inne miejsce publiczne. A co najważniejsze jakość dźwięku jest naprawdę zaskakująca, porównując do moich poprzednich słuchawek.

Leszek B 2017-12-15 20:31:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo dobre słuchawki!

Poprzednio miałem słuchawki firmy PHILIPS byłem z nich zadowolony niestety odmówiły posłuszeństwa więc dla odmiany kupiłem SONY i mnie zaskoczyły w porównaniu do PHILIPS SONY to wysokiej klasy sprzęt a PHILIPS TO po prostu zwykłe słuchawki. Serdecznie POLECAM i Pozdrawiam.

Dawid_dd 2017-08-14 13:55:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Jestem bardzo zadowolona z zakupu słuchawek nausznych w mediaexpert, są one bardzo dobrym wyborem. Zakup to strzał w dziesiątkę, mimo iż nie są drogie są naprawdę rewelacyjne! Polecam je jak najbardziej znajomym, ponieważ są lekkie, łatwo się składają i mają piękny wygląd.

Dominika K. 2017-11-30 11:04:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POZYTYWNA

KUPIŁEM OSTATNIO SŁUCHAWKI, SONY , SPRAWUJĄ SIĘ REWELACYJNIE , NIE ZACINAJĄ , MAJĄ CZYSTY DŹWIĘK , SUPER BASY PO USTAWIENIU , NAPRAWDĘ POLECAM , DLA WYMAGAJĄCYCH MŁODYCH LUDZI LUBIĄCYCH SŁUCHAĆ MUZYKI ZAWSZE I WSZĘDZIE TO DOBRY WYBÓR , POLECAM JAKO STUDENT

Klient 2016-11-30 16:10:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo serdecznie polecam

Dziś kupiłem słuchawki firmy Sony. Jestem z nich bardzo zadowolony,ponieważ świetnie działają: jakość dźwięku super,basy też dobrze słychać,wygląd dizajnerki,bardzo podoba mi się to, że słuchawki są składane i idealnie przydadzą się na jakąś długo podróż.

Anna W. 2017-05-12 19:58:09
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie Polecam

Produkt solidny i wytrzymały. Zaletą jest nieplączący się kabel i funkcja składania słuchawek, dzięki czemu idealnie nadają się do damskiej torebki. Jeżeli chodzi o dźwięk to plusem jest czystość, podbicie i poczucie przestrzeni. Rewelacja jak na tą cenę.

Julia H 2018-12-22 02:39:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Witam

Kupiłem słuchawki Słuchawki SONY MDR-ZX310 Czerwone , z których jestem zadowolona . Są one bardzo wygodne w użytkowaniu oraz dźwięk i basy są dobrej jakości , także wyglądają elegancko . Ogółem rzecz biorąc polecam zakup tych oto słuchawek .

Klient 2016-11-30 19:42:05
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Gwarancja dostawy przed Świętami! 2019

Gwarancja dostawy przed Świętami!

Gwarancja dostawy przed Świętami!

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SONY Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

11724

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

11724

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne SONY MDRZX310R.AE Czerwony
Słuchawki nauszne